Hayır canım kullanmıyorum.sadece iğne clexane 0.4lük.doktor tedbir amaçlı dedi ilk kaybının sebebi olabilirde olmayabilirde bunu asla bilemeyiz dedi.Ya canm benimde öyle çok önemsiz hatta dedi dr ama kullancakmisim önlem olarak ama ben baska bisey sorucam sadece ignemi kullaniyosun corasprinde kullaniyomusun yanında
Ya bende asprni kullanmak istemiyorum bende 0.4luk oksapar kullaniyorm clexanela ayni muadili yani ben gebelikten şupelenince igne yoktu ihtimale karsi basladim asprine sonra gebelik pozitif cikinca gittim dr a sadece igne basliyodu asprne basladigimdan bahsettim oda ikisinide kullan ozaman dedi basladiysan.çok ağir geldigini dusunuyorm ikisininde benim gibi olanlari merk ediyrum onlar nasil kullanyo diye.başka bi dr a mi ben danişsam bunuHayır canım kullanmıyorum.sadece iğne clexane 0.4lük.doktor tedbir amaçlı dedi ilk kaybının sebebi olabilirde olmayabilirde bunu asla bilemeyiz dedi.
Nasıl yani iğneye kendi kafana göremi başladın, bnce başka doktara görünYa bende asprni kullanmak istemiyorum bende 0.4luk oksapar kullaniyorm clexanela ayni muadili yani ben gebelikten şupelenince igne yoktu ihtimale karsi basladim asprine sonra gebelik pozitif cikinca gittim dr a sadece igne basliyodu asprne basladigimdan bahsettim oda ikisinide kullan ozaman dedi basladiysan.çok ağir geldigini dusunuyorm ikisininde benim gibi olanlari merk ediyrum onlar nasil kullanyo diye.başka bi dr a mi ben danişsam bunu
Hayir iyneyi dr yazdi asprine kendim başladim,gebeligimi ögrenmeden 1 hafta önce başlamamin nedenide:bir önceki gebeligimde dr um igne ve asprine başlamakta geç kalmiş olabiliriz dedi bebegin kalp atimi olusmamişti o zamanNasıl yani iğneye kendi kafana göremi başladın, bnce başka doktara görün
Fiyat karsiligi diyosunda zaten herkes bu ilaci raporlu aliyor cüzi bi miktar ödeyerek eczaneden..Bende hamile kaldığım 2. aydan itibaren hibor 5000 iğne kullandım. Şimdi bebeğim 4 aylık oldu. Kullanamadığım iğneler var 20-25 kutu kadar ihtiyacı olan varsa fiyat karşılığı vermek istiyorum.
Raporunla alakali bi sorun vardir benim raporumuda ilk yazdiklarinda bi eksiklik sanirim yapilmis ondan dolayi 10 kutuya 100 tl ucret çıkti eczanede,ilać raporlariyla ilgili oldukca bilgiliyim yillarca bu ilaçlarin raporunu kendim yazdim...tani ilaç uyumsuzlugu veya bu ilaci karsilamasi icin rapora eklenmesi gereken başka brosodr varsa bu eksik yazildiginda eczaneden ucret cikar.banada aynisi yapildi ve düzeltildi bunun karsiliginda cikan 100 tl yide ödemedim...Mune:
İlaç satışının yasak olduğunu bilmiyordum.
Maheen:
Raporlu olduğum halde 30 tanesine 275 tl ödedim
Bu cüzi bir miktar mı oluyor anlayamadım yani
Raporunla alakali bi sorun vardir benim raporumuda ilk yazdiklarinda bi eksiklik sanirim yapilmis ondan dolayi 10 kutuya 100 tl ucret çıkti eczanede,ilać raporlariyla ilgili oldukca bilgiliyim yillarca bu ilaçlarin raporunu kendim yazdim...tani ilaç uyumsuzlugu veya bu ilaci karsilamasi icin rapora eklenmesi gereken başka brosodr varsa bu eksik yazildiginda eczaneden ucret cikar.banada aynisi yapildi ve düzeltildi bunun karsiliginda cikan 100 tl yide ödemedim...
SELAM; ben de 5 haftalığım şu anda ve ben de tedbir amaçlı gebelikten önce coraspin kullanıyordum. 2 düşüşüm var. gebeliği öğrenince buna artı olarak iğne de başladı dr.um. 2.gunüm benim daha ama aynı şekilde ben de sadece iğne mi kullansam diye düşündüm. Şu anda ne durumdasın? Araştırdın mı?Ya bende asprni kullanmak istemiyorum bende 0.4luk oksapar kullaniyorm clexanela ayni muadili yani ben gebelikten şupelenince igne yoktu ihtimale karsi basladim asprine sonra gebelik pozitif cikinca gittim dr a sadece igne basliyodu asprne basladigimdan bahsettim oda ikisinide kullan ozaman dedi basladiysan.çok ağir geldigini dusunuyorm ikisininde benim gibi olanlari merk ediyrum onlar nasil kullanyo diye.başka bi dr a mi ben danişsam bunu
Yok canim kullanyrum ikisinide igne tek basina yetersiz olabilir 12 saat etkisi varmis ondan dolayı kullanıyorumSELAM; ben de 5 haftalığım şu anda ve ben de tedbir amaçlı gebelikten önce coraspin kullanıyordum. 2 düşüşüm var. gebeliği öğrenince buna artı olarak iğne de başladı dr.um. 2.gunüm benim daha ama aynı şekilde ben de sadece iğne mi kullansam diye düşündüm. Şu anda ne durumdasın? Araştırdın mı?
Teşekkürler :) sağlıcakla kavuşalım Bebişlere inşallahYok canim kullanyrum ikisinide igne tek basina yetersiz olabilir 12 saat etkisi varmis ondan dolayı kullanıyorum
Canım koldan ve bacaktan genelde morarırmış benim doktorum gerek yok kola ve bacağa , göbekten vur dedi.ne morarma ne acı hiç bişey olmuyo.yağlı bölge olduğu için..Merhaba arkadaşlar bende 4 haftalık hamileyim hibor 5000 kullanmaya başladım ilk 7 gün dışarıda igneyi vururum 6 tanesi kolumdan 1 tanesi bacaktan bacak morardı. Kolda da 2 yer de morarma ve acıma oldu. 2 günden veri kendim bacaktan vuruyorum morarma ve acıma yok acaba benim yaptığım iğneler mi yanlış yoksa moraran ve acıyan yerler mi doğru yapıldı bilemedim tedirgin oldum. Fikir verebilirseniz sevinirim
Teşekkürler denemeye çalışıcamCanım koldan ve bacaktan genelde morarırmış benim doktorum gerek yok kola ve bacağa , göbekten vur dedi.ne morarma ne acı hiç bişey olmuyo.yağlı bölge olduğu için..
Ben ilk başladgim 1 bucuk ay kadar hic morarma olmadi göbekten yapiyorum şimdi morariyo bazen ama problem degil tedurgin olacak bi durum degil normal yani.kol ve bacaktan hic denemedim yapamanda sanırimMerhaba arkadaşlar bende 4 haftalık hamileyim hibor 5000 kullanmaya başladım ilk 7 gün dışarıda igneyi vururum 6 tanesi kolumdan 1 tanesi bacaktan bacak morardı. Kolda da 2 yer de morarma ve acıma oldu. 2 günden veri kendim bacaktan vuruyorum morarma ve acıma yok acaba benim yaptığım iğneler mi yanlış yoksa moraran ve acıyan yerler mi doğru yapıldı bilemedim tedirgin oldum. Fikir verebilirseniz sevinirim
Eslaa arkadaşım merhaba, aradan iki yıl geçmiş veöncelikle bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah.
soruna gelince ben 2 düşük yaptım üniversite hast. testlerim yapıldı ama daha çıkmadı mayısta çıkacak. yine hamile olduğumu öğrendim martta doktor hemen aspirin ve kan sulandırıcı iğne başladı hibor 3.500 her gün koldan yapıyordum. ben doktora sorduğumda ne zaman bırakmam gerekli diye. eğer pıhtılaşma çıkar ise bırakmıycan demişti yani doğumdan bir süre sonra bırakılıyor dedi. ama malesef benim bebeğim düştü 10 gün kullandım. demek ki başka bir sorunum var. hayırlısı. ama doktorundan iyice bilgi almalısın sonuçta sana dediyse seni ve bebeğini riske atmaz diye tahmin ediyorum. allah yardımcın olsun inşallah.
Arkadaşım ben de 5 düşuk yaptım, kalp atışlari durdu 7-9 haftalikken. Aspirin ve kan sulandirici fraxiparin iğne kullanmama rağmen. Çok çaresiz kaldim, şimdi aynı şeyleri yaşamış biri olarak senden fikir almak istiyorum. Galiba hamilesin_ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Neler yaptın? Nasıl bi tedavi gördün? Lütfen yardımci olursan sevinirim.sağol canım benim allah başka acılar yaşatmasın nabalım herşey allahtan. sen 32 haftaya kadar gelmişsin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. rabbim benimde yüzümü güldürür belki birgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?