Kan sulandırıcı clexane veya hibor tarzı iğne kullananlar

hadı ya gecmıs olsun .( benım de en buyuk korkum bu hadı ıgnler de ıse yaramazsa pekı laparoskı ne

Bnde hibor kullanıyorum Dr günde bi kez yap dedi saat önemli mi dedim günde bi kez yap yeterli dedi. Israrla saat sordum bişey demedi. Ama aynı saatte yapıyorum. Tek sıkıntım cok morarıyor canım sıkılıyor

Zeynepce90 kaç haftalık kaybediyorsun bebeklerini canm. Bende 3ke kaybettim 5. Haftalarda. Kese görünüyor mu sende

Canim ben hamile kaldim tekrar çok şükür iki aylikiz igne kullaniyorum iki aydir şimdilik bi sorun yok
süper hayırlısı ıle kucagına alırsın bu sefer:) pekı sımdı farklı bır tedavın var mı ? dr Igneyı mı arttırdı..ben de 5 haftalık hamıleyım 2 dusugum var daha oncesınde pıhtılasma oldugnu bılmıyordum bu hamileligimde 0.8 clexne ıgne kullanıyorum ,cor aspırın ve folık asıt

Bnde hibor kullanıyorum Dr günde bi kez yap dedi saat önemli mi dedim günde bi kez yap yeterli dedi. Israrla saat sordum bişey demedi. Ama aynı saatte yapıyorum. Tek sıkıntım cok morarıyor canım sıkılıyor
Cevap icin tesekkurler Rabbim hepimizin yuzumuzu guldursun insallah

Yok canim ignenin dozunu arttirmadi 0.4 kullanıyorum coraspirin ve folik asit

Yok canim ignenin dozunu arttirmadi 0.4 kullanıyorum coraspirin ve folik asit
Peki pihtilaşma degerlerin nasil?benim faktor 5 homozigot ve digerleri tasiyici benim pihtilasmam cok fazla bu yuzden 0.8 kullaniyorum ama dr biri de 0.6 da yeter dedi kafam karisti.

Peki pihtilaşma degerlerin nasil?benim faktor 5 homozigot ve digerleri tasiyici benim pihtilasmam cok fazla bu yuzden 0.8 kullaniyorum ama dr biri de 0.6 da yeter dedi kafam karisti.
Walla canim ben tam bilmiyorum o faktörleri ama doktor senin fazla pıhtılasman yok dedi. Benim düşük galiba yapisiklik yüzünden olmuş canim Laparoskopi oldum ben laparoskopi den sonra ki ay hamile kaldim. Benim pıhtılasmadan değilmiş doktor zaten pıhtılasmadan olsa en az on haftaya kadar gelmen lazimdi dedi.

en az 1o haftaya kadar gelmen lazımı anlamadım canım?

en az 1o haftaya kadar gelmen lazımı anlamadım canım?
Pıhtılasmadan düşen bebisler en az on haftaya kadar yasiyormus canim ama benim hep beşinci haftada düşmüştü. Doktor o yüzden seninki pıhtılasmadan degil bebekte varmış bi bozukluk vücut atmis onu dedi.

Pıhtılasmadan düşen bebisler en az on haftaya kadar yasiyormus canim ama benim hep beşinci haftada düşmüştü. Doktor o yüzden seninki pıhtılasmadan degil bebekte varmış bi bozukluk vücut atmis onu dedi.
Anladim sen de pihtilasma yok evt ama pihtilasma da olsa cocuk 10 haftaya mumkun degil kalmiyor beslenemedigi icin kucuk kaliyor hep geriden takip ediyor kalbi atsa da duruyor genelde 8haftaya kadar kurtaj olunuyor

Anladim sen de pihtilasma yok evt ama pihtilasma da olsa cocuk 10 haftaya mumkun degil kalmiyor beslenemedigi icin kucuk kaliyor hep geriden takip ediyor kalbi atsa da duruyor genelde 8haftaya kadar kurtaj olunuyor
Walla canim doktor bana öyle dedi dusuklerin kan pıhtılasmadan olsa en azından on haftayi görurdu dedi. Herşeyin hayırlısı cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bence sormalısın ben hiç saatini kaçırmıyorum yine de en iyi doktorun bilir

Meraba arkadaşlar rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin. Ben tup bebek tedavisi oldum 12 gun sonra sonucunu ogrwnecegim. Bende kan pihtilasmasi oldugu icin hibor ignesinden kullaniyorum ama benim canımı cok yakiyor sizinde oyle oluyor mu arkadaslar ben cok zorlaniyorum

Evet canım acıtıyor yaptıktan sonra bi süre acı oluyor . İnş Bebeğin seninledir.

kızlar bana bilgi verirmisiniz bu iğneden sonra yanma oluyor mu.ben göbeğe vuruyorum içindekini boşalttıktan sonra yanma oluyor yanlışmı vuruyorum diye tedirginim.göbeğimin 2 parmak yanına vuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…