dahan 5. ıgnem karnım mosmor vay halımıze :=)merhaba arkadaşlar ben de hibor coraspin progesteron kullanıyorum.6 haftalık hamileyim.karnımdan yapıyom iğneleri ama morarma oluyor sizdede böyle bir durum varmı...
hadı ya gecmıs olsun .( benım de en buyuk korkum bu hadı ıgnler de ıse yaramazsa pekı laparoskı neKizlar merhaba. Rabbim bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. Ben iki düşük yaptım sonra testler istendi kan pıhtılaşmasi cikti üçüncüye yine hamile kaldim bu sefer doktor claxan verdi. p falan vermedi günde bir kere vurdum kendim ama yine bebegim düştü. Artık kafam çok karıştı ne yapacağımı bilmiyorum. Doktor haftaya Laparoskopi yapacak. Böyle birşey yaşayan var mi aranizda kizlar.
Bnde hibor kullanıyorum Dr günde bi kez yap dedi saat önemli mi dedim günde bi kez yap yeterli dedi. Israrla saat sordum bişey demedi. Ama aynı saatte yapıyorum. Tek sıkıntım cok morarıyor canım sıkılıyorMerhaba arkadaslar bende hibor 3500 kullaniyorum dr um senin icin en uygun saatte vurulabilirsin dedi. Benim aklima takilan bazen saat farki oluyor maksimum 3 saat gecikme ornegin. Bunun bir sakincasi var mı? Dr unuz bununla ilgili bir bilgi verdi mi? Benim dr um cok titiz biri eger saat farki cok onemli olsaydi muhakkak bunu soylerdi ancak siz ve sizin dr lariniz bu konuda ne dusunuyor?
Canim ben hamile kaldim tekrar çok şükür iki aylikiz igne kullaniyorum iki aydir şimdilik bi sorun yokhadı ya gecmıs olsun .( benım de en buyuk korkum bu hadı ıgnler de ıse yaramazsa pekı laparoskı ne
süper hayırlısı ıle kucagına alırsın bu sefer:) pekı sımdı farklı bır tedavın var mı ? dr Igneyı mı arttırdı..ben de 5 haftalık hamıleyım 2 dusugum var daha oncesınde pıhtılasma oldugnu bılmıyordum bu hamileligimde 0.8 clexne ıgne kullanıyorum ,cor aspırın ve folık asıtCanim ben hamile kaldim tekrar çok şükür iki aylikiz igne kullaniyorum iki aydir şimdilik bi sorun yok
Cevap icin tesekkurler Rabbim hepimizin yuzumuzu guldursun insallahBnde hibor kullanıyorum Dr günde bi kez yap dedi saat önemli mi dedim günde bi kez yap yeterli dedi. Israrla saat sordum bişey demedi. Ama aynı saatte yapıyorum. Tek sıkıntım cok morarıyor canım sıkılıyor
Yok canim ignenin dozunu arttirmadi 0.4 kullanıyorum coraspirin ve folik asitsüper hayırlısı ıle kucagına alırsın bu sefer:) pekı sımdı farklı bır tedavın var mı ? dr Igneyı mı arttırdı..ben de 5 haftalık hamıleyım 2 dusugum var daha oncesınde pıhtılasma oldugnu bılmıyordum bu hamileligimde 0.8 clexne ıgne kullanıyorum ,cor aspırın ve folık asıt
Peki pihtilaşma degerlerin nasil?benim faktor 5 homozigot ve digerleri tasiyici benim pihtilasmam cok fazla bu yuzden 0.8 kullaniyorum ama dr biri de 0.6 da yeter dedi kafam karisti.Yok canim ignenin dozunu arttirmadi 0.4 kullanıyorum coraspirin ve folik asit
Walla canim ben tam bilmiyorum o faktörleri ama doktor senin fazla pıhtılasman yok dedi. Benim düşük galiba yapisiklik yüzünden olmuş canim Laparoskopi oldum ben laparoskopi den sonra ki ay hamile kaldim. Benim pıhtılasmadan değilmiş doktor zaten pıhtılasmadan olsa en az on haftaya kadar gelmen lazimdi dedi.Peki pihtilaşma degerlerin nasil?benim faktor 5 homozigot ve digerleri tasiyici benim pihtilasmam cok fazla bu yuzden 0.8 kullaniyorum ama dr biri de 0.6 da yeter dedi kafam karisti.
en az 1o haftaya kadar gelmen lazımı anlamadım canım?Walla canim ben tam bilmiyorum o faktörleri ama doktor senin fazla pıhtılasman yok dedi. Benim düşük galiba yapisiklik yüzünden olmuş canim Laparoskopi oldum ben laparoskopi den sonra ki ay hamile kaldim. Benim pıhtılasmadan değilmiş doktor zaten pıhtılasmadan olsa en az on haftaya kadar gelmen lazimdi dedi.
Pıhtılasmadan düşen bebisler en az on haftaya kadar yasiyormus canim ama benim hep beşinci haftada düşmüştü. Doktor o yüzden seninki pıhtılasmadan degil bebekte varmış bi bozukluk vücut atmis onu dedi.en az 1o haftaya kadar gelmen lazımı anlamadım canım?
Anladim sen de pihtilasma yok evt ama pihtilasma da olsa cocuk 10 haftaya mumkun degil kalmiyor beslenemedigi icin kucuk kaliyor hep geriden takip ediyor kalbi atsa da duruyor genelde 8haftaya kadar kurtaj olunuyorPıhtılasmadan düşen bebisler en az on haftaya kadar yasiyormus canim ama benim hep beşinci haftada düşmüştü. Doktor o yüzden seninki pıhtılasmadan degil bebekte varmış bi bozukluk vücut atmis onu dedi.
Walla canim doktor bana öyle dedi dusuklerin kan pıhtılasmadan olsa en azından on haftayi görurdu dedi. Herşeyin hayırlısı cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAnladim sen de pihtilasma yok evt ama pihtilasma da olsa cocuk 10 haftaya mumkun degil kalmiyor beslenemedigi icin kucuk kaliyor hep geriden takip ediyor kalbi atsa da duruyor genelde 8haftaya kadar kurtaj olunuyor
Bence sormalısın ben hiç saatini kaçırmıyorum yine de en iyi doktorun bilirMerhaba arkadaslar bende hibor 3500 kullaniyorum dr um senin icin en uygun saatte vurulabilirsin dedi. Benim aklima takilan bazen saat farki oluyor maksimum 3 saat gecikme ornegin. Bunun bir sakincasi var mı? Dr unuz bununla ilgili bir bilgi verdi mi? Benim dr um cok titiz biri eger saat farki cok onemli olsaydi muhakkak bunu soylerdi ancak siz ve sizin dr lariniz bu konuda ne dusunuyor?
Ben 4 aydır o iğneden oluyorum benim de karnım mor doktor normal dedi banabu arada ıgneyı vuralı 5 gun oldu karnım mosmos sımdıden sızın de mı oyle
Evet canım acıtıyor yaptıktan sonra bi süre acı oluyor . İnş Bebeğin seninledir.Meraba arkadaşlar rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin. Ben tup bebek tedavisi oldum 12 gun sonra sonucunu ogrwnecegim. Bende kan pihtilasmasi oldugu icin hibor ignesinden kullaniyorum ama benim canımı cok yakiyor sizinde oyle oluyor mu arkadaslar ben cok zorlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?