Kan sulandırıcı clexane veya hibor tarzı iğne kullananlar

Cani
kızlar bana bilgi verirmisiniz bu iğneden sonra yanma oluyor mu.ben göbeğe vuruyorum içindekini boşalttıktan sonra yanma oluyor yanlışmı vuruyorum diye tedirginim.göbeğimin 2 parmak yanına vuruyorum
Canim yok doğru vuruyorsun yanma olur vurdugun iğne hibor mu hibor sa yanma oluyor sonra geçiyo yağlı olduğu için

Cani

Canim yok doğru vuruyorsun yanma olur vurdugun iğne hibor mu hibor sa yanma oluyor sonra geçiyo yağlı olduğu için
evet canım hıbor baya yakıyor bende terddüte düştüm acaba yanlışmı vuruyorum diye.Allah korusun bebeği korumak için olan bir iğne zaten.yanlış vurduysam yandım dedim yani

evet canım hıbor baya yakıyor bende terddüte düştüm acaba yanlışmı vuruyorum diye.Allah korusun bebeği korumak için olan bir iğne zaten.yanlış vurduysam yandım dedim yani
Yok bende vurarken yaniyo canım biraz aciyo hemen geçiyo sen kaç haftalik yenmi canım bebegin Beki canım bu hibor bebek gelisimine yardımcımı oluyo

Yok bende vurarken yaniyo canım biraz aciyo hemen geçiyo sen kaç haftalik yenmi canım bebegin Beki canım bu hibor bebek gelisimine yardımcımı oluyo
6+2 günlük canım çok yeni daha 1 düşüğüm oldu kalbi atmıyordu kaybetmiştim bebeğimi bu gebelikte dr iğne verdi bu kan pıhtılaşmasını önlüyormuş düşüğü engelliyor bir nevi.zaten tedaviyle binbir güçlükle hamile kalabiliyorum.inşallah rabbim bunu sağsağlim kucağıma almayı nasip eder.hepimizin yavrusunu bağışlasın.sende durum nedir

Inşallah canım bende ilk demedemde 7 haftalik kalpi durdu keseyi gördük kalp atışını duymadık şimdi 2 tüp bebek gim haftaya pazartesi günü keseye gormeye gidecem allah izin verirse

Inşallah canım bende ilk demedemde 7 haftalik kalpi durdu keseyi gördük kalp atışını duymadık şimdi 2 tüp bebek gim haftaya pazartesi günü keseye gormeye gidecem allah izin verirse
ay canım benim Allahın izniyle görürsün.kan değerine falan baktılarmı

Canim ilk kan testim 380 ikinci kan testim 762 çıktı 3 kan test im 16002 çıktı iki embriyo transfer ettiler ama kese de göreceğiz allahım izin verirse
inşallah canım Allahın izniyle ya öyle bir süreç ki hamile kaldıktan sonra bile bitmiyor stres ben burda öğrendim bir sürü aşama var daha.rabbim sabrımızı versin.daha uzun yol var inşallah tutunur yavrumuz bize.ben progestan da kullanıyorum bide bu iğneyi

progestan ve estrofem ve progestan nin bide kalcadan ignesi var bide onu vuruluyorum bide neupogen gobekten igne var bide onu vuruluyorum öyle bide hibor var bildiğin gibi

progestan ve estrofem ve progestan nin bide kalcadan ignesi var bide onu vuruluyorum bide neupogen gobekten igne var bide onu vuruluyorum öyle bide hibor var bildiğin gibi
hibor dışında o söylediğin neupogen ne işe yarıyor peki.ya sana kaç iğne vermişler gülüm

hibor dışında o söylediğin neupogen ne işe yarıyor peki.ya sana kaç iğne vermişler gülüm
Ya canım neupogen igneyi ben yumurta topladık tan beri vuruyorum canım bilmiyorum ki ne olduğunu günlük vuruyorum ama işte 3 tane iğnem var 2 gobekten birde kalcadan bitane de hap ve senin gibi bide fitil var gobekten vuruldugum uz iğne vardı ya hibor o kalcadan vuruldugum iğne de hibor gibi yakiyo canım bi o acitiyo

ben progestanı hap olarak içiyorum gülüm

Bana verilen forumda sabah ikindin gece 2 tane olmak üzere vajinal fitil yazıyo ben forma göre kulaniyom
beni çağardığı tarihe daha 15 gün var gidince sorarım artık bende o zamana kadar hap olarak kullanırım mecbur.

Merhaba bende de kan pıhtılaşması var 3 tane kimyasal gebelik yaşadım şimdi her ay yumurtlama döneminden sonra adet olana kadar her gün kendime clexean 0.4 vuruorum ayrıca coraspin ve folik asit kullanıorum hamile kalmadan kullanan hiç görmedim ama bana doktorum başlattı ne diosunuz kıslar ?

kızlar ya bu iğneyi vurdum çektikten sonra kanadı iğne boşa gitmemiştir dimi yanma oldu yine gerçi ama kanla geri atmışmıdır acaba diye tedirgin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…