Kan sulandırıcı clexane veya hibor tarzı iğne kullananlar

Bende corasprin folıkasit kullanıyorum benimde 3 düşük var bi kalp durması iki boşgebelik kısmen kanphtılaşması cktı umarım bidaha düşük olmaz

Kizlar bana acil bilginiz varsa cevap verebilirmisiniz şindi acilden geliyorum 4 haftalik hamileyim genetik ve pıhti testlerim normal cikti onceki iki kaybim var diye bakildi, önlem olarak dr igne ve ilaç başladi önceki gün dr um bugün igneyi yaptiktan yaklasık 40 dk sonra lekelenme yaşadim acile gittim dr igne ve ilacı kullanma dedi bidahaki randevuya kadar bide düşük olmasin diye igne yaptılar.igneyle alakali kanama leke yaşayan varmi?

Ben de yedi aylik hamileyim canim hamile kaldigimdan beri kullanıyorum hiç öyle bir leke kanama yaşamadim bence igneden kaynakli degildir

Ben de yedi aylik hamileyim canim hamile kaldigimdan beri kullanıyorum hiç öyle bir leke kanama yaşamadim bence igneden kaynakli degildir
Dr a gittim cnm bugun yine igne ve asprni kesti kesede oluşmuş 3 gun önce kese oluşmamışti belki yerleşmeyle alakalida olabilir bu evrede rahimde döküntu olabilir dedi dr sanirm yerleşme kanamasından bahsetti

Dr a gittim cnm bugun yine igne ve asprni kesti kesede oluşmuş 3 gun önce kese oluşmamışti belki yerleşmeyle alakalida olabilir bu evrede rahimde döküntu olabilir dedi dr sanirm yerleşme kanamasından bahsetti
Ondan bahsetmistir canim bu igne ve aspirin de kani sulandirdigi için daha çok kanama olur diye kesmistir.

Merhaba kızlar
Suan bende aynı durumdan muzdarıpbım ıkı dusuk yasadık kalbının durması sonucu ınsallah bu sefer umutluyuz birsey soracagım benım ıkı hamılelıgım de de asırı mıgdem bulanırdı bu sefer bu kadar bulantı yasamadım acaba iğneden kaynaklı olabilirmi

Bence ilgisi yok canim her gebelikte farkli seyler yaşayabilirsin farkli seylere duyarliligin olabilir

Kızlaaaaar ,
Hamileliği 5aydan büyük olanlar iğneyi karınlarından mı yapıyorlar.ya doktorum doğuma kadar karnından yap hiç korkma dedi ama bebek kıpırdıyor atar atmaz tedirgin oluyorum,kol ve bacak ağrı yapıyor.siz nasıl yapıyorsunuz

Ben bacaktan yapıyorum canim doktorum gosterdi yapilacak yerleri alisiyorsun önceden karindan yapilirkende aciyordu

Ben bacaktan yapıyorum canim doktorum gosterdi yapilacak yerleri alisiyorsun önceden karindan yapilirkende aciyordu
Benim karnımdan hiç acımıyo.ne morluk ne beze ne sızı.çok rahatım sadece bebeğe batar endişesi taşıyorum.doktorumda boşuna koldan bacaktan yapma ağrı sızı olur beze olur dedi.bütün hastalarıma 9ay göbekten vurduruyorm yıllardır dedi.dedide işte annelik bi tuaf korku var içimde.

Karindan ilk yapıldığı zamanlar aciyor ama sonra alisinca acimiyor ama bende bebek için bacaga geçtim doktorum karindan devam et demedi hiç doktorun dediyse sen bilirsin canim

Karindan ilk yapıldığı zamanlar aciyor ama sonra alisinca acimiyor ama bende bebek için bacaga geçtim doktorum karindan devam et demedi hiç doktorun dediyse sen bilirsin canim
Doktorum özellikle bebek için en güvenlisi ve sağlıklısı göbekten atmak diyip duruyor.koldan ve bacaktan damara denk gelme ihtimali varmış.göbekten asla bebeğe ulaşmaz diyor.bazı doktorlarda bebek büyüdükten sonra göbekten yapmayın diyormuş.aslında doktoruma çok fazla güveniyorum 9 eylül üniversitesi riskli hebelik alanında başhekimlik yapmış şimdide kentte profesor.ben kendim tedirgin oluyorum bişey olmayacağına emin olduğum halde.doktorumda , türkiyede hep ilkleri yapmış doktorlardan.ama butun bunlar tedirginliğimi almıyor..korkarak atıyorum.

Sen bilirsin canim doktoruna guveniyorsan o zaman karindan devam et aklını bulandirma

Kizlar aranizda kan pıhtilasmasi olmadigi halde yada çok az yatkinlik oldugu halde önlem olarak igne kullanan varmi bisey sorucam ???

Beeen,yatkınlık çıktı doktor kullanmalısın dedi kullanıyorm
Ya canm benimde öyle çok önemsiz hatta dedi dr ama kullancakmisim önlem olarak ama ben baska bisey sorucam sadece ignemi kullaniyosun corasprinde kullaniyomusun yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…