Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canim cook sevindim senin icin, darisi benim basima insallah, bana doktor bekle dedi, 13 unde gidicem, nasil dayanacagim bilmiyorum, cok sabirsizlaniyorum. İnsallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz.
Kesenin icinde yolk kesesi olusmasi lazim, ne zaman gidicen tekrar?

Kizlar merabalar ben bisey soracagim su beta hcg degerlerinden pek anlayamadim nedense mesela betasi 250 olan birinin 2 gun sonra 500 2 gun sonra 1000 2 gun sonra 2000 busekildemi oluyor her iki gunde bir 1 kat artiyor deniliyor ya bu sekildemi oluyor yani

Merhbaa arkadaslar benim adetim cok duzenlidir 3gun gecikinnce kan testi yaptrdm cumartesi 24.16 ckti doktor kmysal bir gebelik olusmus dedi ama henuz cok yeni dedi pazartesi tekrar gittim 24.25 olmus doktor cok umutlu knsmadi dis gebelikte olablir dedi ve cumartesi bna progeston vermsti dusuk onleyici die kullndm bn onu ama dis gebelikte olablr ddi lekelnmen fln olunca progestonu birak dedi adeti onler dedi bnde yutmayi birktm bgun anlayamadm neydi bu okdar tedavi gordum klomen flan olmadi bu ay kendilignden oldu Rabbimin izniyle sizce yukselirmi cuma tekrar gidicemm Allah hepimize guzel haberler almayi nasip etsin

Bu arada tum tahlilleri yapti dr um.hemogram toxoplasma bide kan gruplama ve cross o ne demek anlamadim. Dr um sistemden bakarsin bekleme sonuclari dedigi icin bilmiyorum ama bir sorun gozukmuyor.hepsine tek tek baktm istenilen araliklarda.
ay çok sevindim maşallah inş hersey böylegüzel devam eder canım
toxoplasma banada yapılmıştı diğerlerini bilmiyorum ama yapılmadı bana sanırım..

Arkaadaslar lutfenn bilgisi oolan biri cevap yazsin . ben pregnyl catlaatmaa ignesi ooldum caatlaatma ignesinden 5 gun soonraa test 70 cikti. 10 gun sonra ise 8.75 adetime 5 gun vaar..hamile olabilirmiyim. Testleri kasik agrim oluyo aciile gidiyorum ordaa yapiyolar isstedigim icin degil bunlar kafami karistirdi

Canım değerlerin çok düşmüş normalde yavaş yavaş artar asla düşmez bildiğim kadarıyla bi doktora görün istersen

Çatlatma iğnesinin içinde betahcg hormonu var diye biliyorum. Bu nedenle 5 gün sonraki değer 70 çıkmış. 10. gün için 8,75 iyi bir değer bence. Ama önemli olan 2 gün sonra bu değerin 2 ye katlaması. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhaba arkadaslar.ben bu ay klomen kullandım.çatlatma iğnesi vuruldum.doktor ayın 8 inde kan testı yaptır dedi.dün idrar testi yaptım.negatifti.kan testını bugün yaptırsam belli olurmu acaba adetim daha 11 inde.

Arkadaşlar merhaba, Beşiktaş civarında Beta hcg yaptırabileceğim neresi var özel hastane veya poliklinik olarak ?
Acıbadem e sordum Fulya hast fiyatı 160 tl miş
Şişli veya Beşiktaş olsa çok iyi olur...

Arkadaslar slm nasilsiniz ben dun saglik ocaginda kan tahlili yaptirdim degerim 6088 sizce hamilemiyim doktorumu aradim yarin yanina gitmemi istedi

Kızlar selam,

SAT: 31 Mart
Yumurtlama: 24 Nisan
Beta Hcg değerleri ise ekteki gibi.

Yorumlayabilen var mıdır aranızda?

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 2.316
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…