Cevabini yeni gördüm ben sabredemedim gittim:) karindan ultrasonla görmek biraz zor daha çok yeni ama bideneyelim dedi ve keseyi gördük canim bizim haylaz anasi gibi sabirsiz olacak herhaldeelini cabuk tutuyo benim hesabima gore tam 5haftaydi ama keseye gore 4+5 dedi doktor hanim bi suru kan testi istedi... 20 aralikla 4 ocak arasi muhtemel dogum tarihin dedi. Darisi senin de basina inşallah canim ayni tarihlerde doğum yapariz inşallah Allahin izniyle
yumurtlama tarihim nisan 16dıydı ama bilemiyorum şimdi kafam çok karışık. dr rahim kalınlaşmış dedi artış iyi dedi bakalım hayırlısı artık inşaallah sağlıkla gelir
ay çok sevindim maşallah inş hersey böylegüzel devam eder canımBu arada tum tahlilleri yapti dr um.hemogram toxoplasma bide kan gruplama ve cross o ne demek anlamadim. Dr um sistemden bakarsin bekleme sonuclari dedigi icin bilmiyorum ama bir sorun gozukmuyor.hepsine tek tek baktm istenilen araliklarda.
Canım değerlerin çok düşmüş normalde yavaş yavaş artar asla düşmez bildiğim kadarıyla bi doktora görün istersenArkaadaslar lutfenn bilgisi oolan biri cevap yazsin . ben pregnyl catlaatmaa ignesi ooldum caatlaatma ignesinden 5 gun soonraa test 70 cikti. 10 gun sonra ise 8.75 adetime 5 gun vaar..hamile olabilirmiyim. Testleri kasik agrim oluyo aciile gidiyorum ordaa yapiyolar isstedigim icin degil bunlar kafami karistirdi
Çatlatma iğnesinin içinde betahcg hormonu var diye biliyorum. Bu nedenle 5 gün sonraki değer 70 çıkmış. 10. gün için 8,75 iyi bir değer bence. Ama önemli olan 2 gün sonra bu değerin 2 ye katlaması. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun.Arkaadaslar lutfenn bilgisi oolan biri cevap yazsin . ben pregnyl catlaatmaa ignesi ooldum caatlaatma ignesinden 5 gun soonraa test 70 cikti. 10 gun sonra ise 8.75 adetime 5 gun vaar..hamile olabilirmiyim. Testleri kasik agrim oluyo aciile gidiyorum ordaa yapiyolar isstedigim icin degil bunlar kafami karistirdi
TEBRİKLER HAMİLESİNkan tahlili sonucum Beta-HCG 871
bundan bişey anlamadım
TEBRİKLER HAMİLESİN
SON ADET TARİHİNİZE GÖRE HAFTASI BELLİ OLURtşk ederim :) hamile olduğumu biliyorum da sonucundan bişey anlamadım kaç haftalık olduğu konusunda :)
Tebrikler Rabbim Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinkan tahlili sonucum Beta-HCG 871
bundan bişey anlamadım
wowww degere gore hamilesin hayirli.olsunArkadaslar slm nasilsiniz ben dun saglik ocaginda kan tahlili yaptirdim degerim 6088 sizce hamilemiyim doktorumu aradim yarin yanina gitmemi istedi
Deger 2 gorunuyo sanirim.dimi??? 5 ve ustu gebelik diye BiliyorumKızlar selam,
SAT: 31 Mart
Yumurtlama: 24 Nisan
Beta Hcg değerleri ise ekteki gibi.
Yorumlayabilen var mıdır aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?