- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
yarın gıtcem canım hastaneye yanı gunduz pembemsı leke geldı sımdıde hcbrsey yok adet sancısı yasar oldum sımdıde of of benım merak ettıgım kımyasal gebelık belırtılerı ne oluyr bunun hakkında br sey bılıyrmusn cnmAra kanama yaşamış olabilirsiniz ya da eğer adet kanamanız her zamankinden farklı olduysa yani çok az ve kahverengi gebelikte olabilir bazen geç Döllenme olduğu içinde sonuç negatif çıkabilio yani birkaç gün bekleyip bir doktora görün bence gebelik yoksa hormonlarına bakılır kanamanın sebebi için.
amin inş.sağlıkla tutunsun bebişlerimizCanımm benimmm yazmayı unutmuşum buraya :) bende gördümmmm salı günü keseyi beni de 2hafta sonra çağırdı bakalımm :)) çok heyecanlı ben hala söleyemiorum yaa kalp atışınıda hayırlısıyla duysaydık
Cnm yeterli bilgi yazman lazim, tedavimi goruyorsun, yoksa dogal yollami hamile kaldin? Adetinmi gecikti yada kacinci gunu?kızlar nolur beni aydınlatın
Gec dollenme olmus olabilir. 2 gunde 2 kat artmasi lazim, hangi gun olcurduysen ondan 2 gun sonra yeniden olctur. Hayirlisi olsun.adetim gecikti beş gün kadar doktora gittim test yaptrdm hamilesin dedi ama herkes yüksek değer yaZınca korkmaya başladım .Doğal yollarla hamile kaldım
Rica ederim cnm , guzel haberlerini bekliyorum.inşallah dediğin gibi çıkar çok teşekkür ederim canım iyi geceler
Merhaba benimde gecen hafta 25 cikti yarin tekrar edicem kanbtestini dok.1hafta sonra gel bakalim artidi nasil dedi gerci cok yeni keseyi dahi goremeyiz ama kintrol ddeljm dediherkese iyi akşamlar arkadaşlar.Yeni üye oldum buraya ve size acil soru sormam gerekiyor.İki gün önce yani çarşamba günü hcg değerim 16,73çıktı.Herkes 1000 den bahsediyor.Bilem birisi varsa net açıklayabilir mi acaba
Canım tedavi olayıyla ilgili bir bilgim yok ama 2 gün soraBu konuda fikri olan var mi?
Bir de 4 gün öncesine göre idrar testinde de koUlaşma var hayırlısı umarım artmıştır degerlerim test bu bugünkü sizce rengi vs nasil
Hamilesin demek oluyor canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllahEvde test yaptım pozitif regle 2 gun kala..
Reglim 1 gun gecince kan testinde 46 çıktı ? Bu ne demek oluyor acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?