Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

yarın gıtcem canım hastaneye yanı gunduz pembemsı leke geldı sımdıde hcbrsey yok adet sancısı yasar oldum sımdıde of of benım merak ettıgım kımyasal gebelık belırtılerı ne oluyr bunun hakkında br sey bılıyrmusn cnm

adetim gecikti beş gün kadar doktora gittim test yaptrdm hamilesin dedi ama herkes yüksek değer yaZınca korkmaya başladım .Doğal yollarla hamile kaldım

adetim gecikti beş gün kadar doktora gittim test yaptrdm hamilesin dedi ama herkes yüksek değer yaZınca korkmaya başladım .Doğal yollarla hamile kaldım
Gec dollenme olmus olabilir. 2 gunde 2 kat artmasi lazim, hangi gun olcurduysen ondan 2 gun sonra yeniden olctur. Hayirlisi olsun.

Merhaba benimde gecen hafta 25 cikti yarin tekrar edicem kanbtestini dok.1hafta sonra gel bakalim artidi nasil dedi gerci cok yeni keseyi dahi goremeyiz ama kintrol ddeljm dedi

Bir de 4 gün öncesine göre idrar testinde de koUlaşma var hayırlısı umarım artmıştır degerlerim test bu bugünkü sizce rengi vs nasil

Merhaba hanımlar. Benim bat 11 Mayıs. Dayanamayip 8 mayısta kan testi yaptırdım. yani adete 3 gün kala.Yumurtlama tarihimden 12 gün gecmisti.Hcg 4.6 çıktı. Sizce hamile olma ihtimalim var mi? Geçen aylarda 0.1 fln çikmisti. Bu ay adet sonrasi klomen kullandim ve hala progestan kullanıyorum. Bunlar hcg yi yukseltmez beni boşa umutlandirmaz di mi?

Bir de 4 gün öncesine göre idrar testinde de koUlaşma var hayırlısı umarım artmıştır degerlerim test bu bugünkü sizce rengi vs nasil

Canim oncelikle bebegin hayırlı olsun:)
Beta hcg adetinden ne kadar sonra 25 cikti. Ve doktor mu soyledi bes haftalik diye
Bilgilenmek icin soruyorum canim
Sagliklagelsinbebis:)

Evde test yaptım pozitif regle 2 gun kala..
Reglim 1 gun gecince kan testinde 46 çıktı ? Bu ne demek oluyor acaba ?

Bana siz yardımcı olursunuz heralde beni rahatlatırsınız ben reglimden 1 hafta önce 1 gün aralıklarla 4 test yaptım silik çıktı sonuncusu koyu biraz sonra bu çarsambada merak ettim kan verdim reglime 1 gün kala persembe günü hemşireyi aradım sağlık ocağındaki oda hcg 188 dedi ne var ne yok diyebilirim dedi pazartesi tekrar gel bakalım sonra ben bi doktorlara sorayım dedi ve tekrar aradım doktorlar buyuk ihtimalle var dedi ama aklıma bir süphe düştü bu konuda da tecrübem yok daha soonra cuma günü iki test aldım birini aynı gün diğerini cumartesi yani dün yaptım yine ikisi hafif silik tam net değil ve günüm 3 gün geçiyor pazartesi hastaneye gidecem siz ne düşünüyorsunuz aklımda hala süpheler var sizce varmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…