Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Adetim 5 Gün geçmişti benim oran 1060 çıkmıştı. İnşallah görürsün haberlerini bekliyorumm
Bakalım yarın belli olcakk :) bnde senin güzel haberlerini bekliorum canımm :)
Dış gebelik falan yoktur umarım yaa değer yüksek çıktı ya bnm

Bakalım yarın belli olcakk :) bnde senin güzel haberlerini bekliorum canımm :)
Dış gebelik falan yoktur umarım yaa değer yüksek çıktı ya bnm
Valla bende aynı durumdayım doktora görünmeden rahat etmeyecek içim. İnşallah kalp atışınıda duyarsın erken gibi ama bazen duyulabiliyormuş canım

Son düzenleme:
Ayyy keşke yaa rahatlayıp çıksak doktordann:)
arkadaşlar tecrübenizden yararlnmak istiyorum test yapsammı yapmasammı muallaktayım ben 4 aylık evliyim öneden adetlerim 24 25 de bir olurdu ama son iki ayda 21 güne bir oldum şimdi 21 günün üzerinden 6 gün geçti sizce neyapıyım hesaplamam nasıl olsun

Anladığım kadarıyla eski adet döngüne görede 2 Gün gecikmen var sanırım. Gidip kan testi yaptırabilirsin bence Yada evde idrar testi yap fakat sonuç tam kesin vermez bunu bilerek yap canım :) inşallah hamilesindir

Cnm bn bgn keseyi gördüm 4+5 te 15 gün anra kalp atışlarını duy aya çağırdı rabbim sana ve bekleyen herkeze nasip etsin bu duyguyu inş.:) birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim
canım benim çok sevindim darısı başıma inşallah. Ben de gün sayıyorum işte heyecanla bekliyorum,gelişmelerden haberdar ederim :) dua ile

Kızlar selam,
SAT 30 mart, 30 nisan da Beta HCG baktırım, 52.7 çıktı, hemen doktorumu aradım, "2 gün sonra testi tekrarla eğer 100 ün üstüne çıktıysa 10 gün sonra bana gel" dedi. Ben de 2 gün sonra tekrarladım ve 122.8 çıktı. Aslında doktorun söylediği değere uyuyor hatta fazla bile ama içim içimi yiyor, değer düşük gibi geliyor. Geç döllenme olmuş olması da imkansız çünkü 15 nisanda yumurtladığımı biliyorum.
Daha önce boş gebelik geçirdiğim için çok endişeliyim, size yazıyorum çünkü değerleri benim gibi olan birileri varsa bana da umut olurlar belki...
İsteyen herkes kolayca bebek sahibi olur inşallah, çok zor bir süreç...

kızlar ayın 30unda regl olmam gereken günde beta hcg 20,59 du bugün ikinci beta hcg yi yaptırdım 91,16 sizce artış nasıl

İnşallah canim amin gerçekten çok zormus beklemek özellikle benim de SAT 30 mart ama yumurtlama 11 nisandi diye tahmin ediyorum. 30 nisanda hcg 473 cikti 2 mayisda 946 ben bugün sabredemicem gidicem doktora... Yumurtlama tarihlerine bakarsak normal gibi geldi bana senin değerlerin gönlünü ferah tut inşallah hamilesindir canim

Canım, aynı zamanlarda hamile kalmışız:) Benim doktorum 10 gün sonra gel dedi maalesef dayanmak çok zor,zaman geçmiyor resmen, güzel haberlerini bekliyorum inşallah, bu arada 2000 olmadan keseyi göremiyorlar, o yüzden iki üç gün daha bekle öyle git bence doktora, boş yere vajinal muayene etmiş olmasın. ne kadar az vajinal muayene olursak o kadar iyi tutunur bebek gibi geliyor bana:)

kızlar ayın 30unda regl olmam gereken günde beta hcg 20,59 du bugün ikinci beta hcg yi yaptırdım 91,16 sizce artış nasıl

artış iyi bence,2 şer günde 2 kat artmış, ama değer için bir şey diyemeyeceğim çünkü yumurtlama tarihin önemli, onu da ya sen bilirsin, sen bilmiyorsan da doktor keseyi görünce tespit ediyor.
İnşallah sağlıkla devam eder.

Kizlar sonucum gecen pzt 137 carsamba 333 simdide 2386 cikti. Adetim 2 hafta gecmis oldu bugun..nasil sizce sonuclar

sağolasın canım tekrardan ,diğer konudan aldım haberini keseyide gördün hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsın yakında..

öncelikle tabiki kendini/bebği düşüneceksin..bu hastane dr işleri gercekten çok zor..sözkonusu bebek olunca...

Bu arada tum tahlilleri yapti dr um.hemogram toxoplasma bide kan gruplama ve cross o ne demek anlamadim. Dr um sistemden bakarsin bekleme sonuclari dedigi icin bilmiyorum ama bir sorun gozukmuyor.hepsine tek tek baktm istenilen araliklarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…