- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
Teşekkür ederimmm canım senindee :)Hayirli olsunnn
Adetim 5 Gün geçmişti benim oran 1060 çıkmıştı. İnşallah görürsün haberlerini bekliyorummCanım senin kaçtı hcg? Bende yrın gidicem bakalım :) inşallah görebiliriz keseyi :)
Bakalım yarın belli olcakk :) bnde senin güzel haberlerini bekliorum canımm :)Adetim 5 Gün geçmişti benim oran 1060 çıkmıştı. İnşallah görürsün haberlerini bekliyorumm
Valla bende aynı durumdayım doktora görünmeden rahat etmeyecek içim. İnşallah kalp atışınıda duyarsın erken gibi ama bazen duyulabiliyormuş canımBakalım yarın belli olcakk :) bnde senin güzel haberlerini bekliorum canımm :)
Dış gebelik falan yoktur umarım yaa değer yüksek çıktı ya bnm
Ayyy keşke yaa rahatlayıp çıksak doktordann:)Valla bende aynı durumdayım doktora görünmeden rahat etmeyecek içim. İnşallah kalp atışınıda duyarsın erken gibi ama bazen duyulabiliyormuş canım
arkadaşlar tecrübenizden yararlnmak istiyorum test yapsammı yapmasammı muallaktayım ben 4 aylık evliyim öneden adetlerim 24 25 de bir olurdu ama son iki ayda 21 güne bir oldum şimdi 21 günün üzerinden 6 gün geçti sizce neyapıyım hesaplamam nasıl olsunAyyy keşke yaa rahatlayıp çıksak doktordann:)
Aminnn inşallahhAyyy keşke yaa rahatlayıp çıksak doktordann:)
Anladığım kadarıyla eski adet döngüne görede 2 Gün gecikmen var sanırım. Gidip kan testi yaptırabilirsin bence Yada evde idrar testi yap fakat sonuç tam kesin vermez bunu bilerek yap canım :) inşallah hamilesindirarkadaşlar tecrübenizden yararlnmak istiyorum test yapsammı yapmasammı muallaktayım ben 4 aylık evliyim öneden adetlerim 24 25 de bir olurdu ama son iki ayda 21 güne bir oldum şimdi 21 günün üzerinden 6 gün geçti sizce neyapıyım hesaplamam nasıl olsun
canım benim çok sevindim darısı başıma inşallah. Ben de gün sayıyorum işte heyecanla bekliyorum,gelişmelerden haberdar ederim :) dua ileCnm bn bgn keseyi gördüm 4+5 te 15 gün anra kalp atışlarını duy aya çağırdı rabbim sana ve bekleyen herkeze nasip etsin bu duyguyu inş.:) birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim
Kızlar selam,
SAT 30 mart, 30 nisan da Beta HCG baktırım, 52.7 çıktı, hemen doktorumu aradım, "2 gün sonra testi tekrarla eğer 100 ün üstüne çıktıysa 10 gün sonra bana gel" dedi. Ben de 2 gün sonra tekrarladım ve 122.8 çıktı. Aslında doktorun söylediği değere uyuyor hatta fazla bile ama içim içimi yiyor, değer düşük gibi geliyor. Geç döllenme olmuş olması da imkansız çünkü 15 nisanda yumurtladığımı biliyorum.
Daha önce boş gebelik geçirdiğim için çok endişeliyim, size yazıyorum çünkü değerleri benim gibi olan birileri varsa bana da umut olurlar belki...
İsteyen herkes kolayca bebek sahibi olur inşallah, çok zor bir süreç...
İnşallah canim amin gerçekten çok zormus beklemek özelliklebenim de SAT 30 mart ama yumurtlama 11 nisandi diye tahmin ediyorum. 30 nisanda hcg 473 cikti 2 mayisda 946 ben bugün sabredemicem gidicem doktora... Yumurtlama tarihlerine bakarsak normal gibi geldi bana senin değerlerin gönlünü ferah tut inşallah hamilesindir canim
kızlar ayın 30unda regl olmam gereken günde beta hcg 20,59 du bugün ikinci beta hcg yi yaptırdım 91,16 sizce artış nasıl
Mrb canim:) aslinda yapilmasi da iyi bi taraftan.benim dr da hcg yi tekrarladi zaten bitek buna gore konusablrz su an demisti.tabi simdi ustunden bir hafta gecti.belki keseyi gormeden o kadar icine girmek istemedi bilemiyorum ki.benm bundan once kimyasal oldu birde belki bi sure beklemek istedi.zaten ben degstrdim dr umu.dr iyiydi de hastane iyi degildi ben memnun deglm en aZindan.biraz dr uma uzuldum ama napimm bende kendmi dusunmek zorundayim dimi.yarin belki bendende ister yeni dr um.bi kesemizi gorelim de..henuz goremedk gec bile kaldik.5+3 um bugun allahin izniyle..pzrtsi hcg 924 du.artik gozukcek kivama gelmistir.amin cnm allah isteyenlerin kucagni doldursun valla.bebekle sinamasin cok zor isler..rabbim senin bebisini de korusun saglikli uzun omur versin ins.
canım hayırlı olsun senle tarihlerimiz aynı sanırımCanım senin kaçtı hcg? Bende yrın gidicem bakalım :) inşallah görebiliriz keseyi :)
Bu arada tum tahlilleri yapti dr um.hemogram toxoplasma bide kan gruplama ve cross o ne demek anlamadim. Dr um sistemden bakarsin bekleme sonuclari dedigi icin bilmiyorum ama bir sorun gozukmuyor.hepsine tek tek baktm istenilen araliklarda.sağolasın canım tekrardan ,diğer konudan aldım haberini keseyide gördün hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsın yakında..
öncelikle tabiki kendini/bebği düşüneceksin..bu hastane dr işleri gercekten çok zor..sözkonusu bebek olunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?