Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Günaydın :)
dün akşam yaptırdıgım ilk ölçüme göre beta hcg 1075 çıktı , ilk tahlilden 48 saat sonra tekrar yaptırcam ..Sizce kese ve kalp atışı ne zaman görünür bir de ben ne kadarlık hamileyim şimdiii ?? Çok heyecanlıyım , kimseyle paylaşamadım daha , doktora gittikten sonra açıklarım inşallah

canım öncelikle hayırlı olsun ,inşallah sorunsuz devam eder hamileliğin . Dediğin gibi 48 saat sonra tekrarla 2 ye katlarsa doktora git. vajinal ultrasonla keseyi görme ihtimalin yüksek, karından gözükmesi için bikaç gün daha beklemeni tavsiye ederim. Son adet tarihinin ilk günü gebeliğin birinci günü kabul edilir.Ona göre hesaplayabilirsin :)

Mrh catlatma ignesinden 10 gun sonra kan testim 8.75 cikmisti. 12. Gun idrar testi yaptim ikinci cizgi cok silik cikti acaba hamilemiyim. 8.75 ten sonra ignenin etkisiyle artmaz heralde dimi.

Mrh catlatma ignesinden 10 gun sonra kan testim 8.75 cikmisti. 12. Gun idrar testi yaptim ikinci cizgi cok silik cikti acaba hamilemiyim. 8.75 ten sonra ignenin etkisiyle artmaz heralde dimi.
Eğer idrar testi doğru pozitifse hamilelik olasılığı yüksek, bana kalırsa bugün bi kan verin artış varsa 2 gün sonra tekrarlayın. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız :)

Adetime 6 gün kala yani dün test yaptırdım negatifti benimde göğüs uçlarımda sızlama ve ateş çoktu çevresindeki halka kızarıp kabarmıştı ondan acaba dedim ama ćıkmadı acaba erkenmi gittim ne diyorsunuz ?

Muhtemelen hamilesin canım, kan testini tekrarlasana

İns hamileyimdir ya 3 senedir bekliyoruz. Her adet tarihimden 3 gun once test yapiyordum hic cift cizgiyi gormemistim daha. İns hala ilac etkisi degildir

Bnde seninkiniii :)
canım senin msjını göremedim.ama ben yazayım dedim.çok şükür allahıma keseyi gördük.Artık hamileyim diyebiliyorum. inş bir aksilik olmaz,doktorum 3 hafta sonra çağırdı kalp atışını duyalım dedi.Allahın izniyle oldu.darısı tüm isteyenlerin başına.

11. gun hcg degerim 7,24 cıktı Bu deger düşük ama en azından 5in altında degil Yine de moralim bozuldu Degeri 11. gun düşük çıkıp sonradan yukselen var mı acaba?

Arkadaslar acil cevap yazin lutfen :betam 248 di tam 6 gun sonra 1124 cikti doktor cok iyi artış dedi karindan bakti goremedi alttan bakarsak goruruz dedi bakti vajinal muaneyeye oradada goremedi yarin ayrintili ultrasonda bakilcak hekim tarafindan korkuyorum cok benimle ayni olayi yasayan varmi 1124 degerde alttanda gorunmemesi normalmi lutfem cvp bekliyorim ????

Canımm benimmm yazmayı unutmuşum buraya :) bende gördümmmm salı günü keseyi beni de 2hafta sonra çağırdı bakalımm :)) çok heyecanlı ben hala söleyemiorum yaa kalp atışınıda hayırlısıyla duysaydık

arkadaşlar merhaba bır konuda fıkrınıze ıhtıyacım var benım adetım gecen hafta tam hatırlamadıgım bır gunde bıttı zaten cok az bı adet olmuştum kahverengı sıvı cok fazla gelmişti. Yenı vcden cıktım gene adet olmusum bunun anlamı nedır sızce yardımcı olabılırmısınız ha bu arada en sonkı adetım cok tuhaf dıye gebelık testı almıstım dun aksama dgru yaptım negatıf cıkmıstı

Kizlar bugun adet gunum.
Dun aksam beta hcg 54,o7 cikti
Gebelik var dendi.
Sizce degerim nasil. Boyle bi deger dusebilir mi

Canim telaslanma , degerin 2 gunde bir 2 kat artmasi lazim, birde bu deger cok kucuk, kese daha gorulmeyebilir cnm, 1124 cikan gunden iki gun sonra yine olctur .yani bugun kan testi yaptirdiysan pazar bir daha yaptir canim

Hİç Telaşlanmamalısın benim doktorum görebilmemiz için Beta hcgnin 6000 ile10000 Arasında olması gerektiğini söylemişti bazen daha az miktarlardada görülebiliyormuş ancak ölçüt 6000 yani burda önemli olan 2 günde bir Beta hcgnin en az 2 kat artması. Yani anlicağın 6 gün sonra kesin Görünür ufaklık .:)

Kizlar bugun adet gunum.
Dun aksam beta hcg 54,o7 cikti
Gebelik var dendi.
Sizce degerim nasil. Boyle bi deger dusebilir mi
Değerin beşin Altın'da olmaması ölçüt zaten. Iki gün sonra tekrar ölçtür canım eğer 2kat artıyorsa bir sıkıntı yok demektir.

Ara kanama yaşamış olabilirsiniz ya da eğer adet kanamanız her zamankinden farklı olduysa yani çok az ve kahverengi gebelikte olabilir bazen geç Döllenme olduğu içinde sonuç negatif çıkabilio yani birkaç gün bekleyip bir doktora görün bence gebelik yoksa hormonlarına bakılır kanamanın sebebi için.

herkese iyi akşamlar arkadaşlar.Yeni üye oldum buraya ve size acil soru sormam gerekiyor.İki gün önce yani çarşamba günü hcg değerim 16,73çıktı.Herkes 1000 den bahsediyor.Bilem birisi varsa net açıklayabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…