Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar bugün kan tahlili yaptım 987 çıktı.çarşamba doktora gidicem.sanki doktor da evet demeden keseyi görmeden hamiş gibi gelmiyo.içim hala rahat değil.böyle gönül rahatlığıyla sevinemededim hala. ( adetimden 13 gün geçmiş oldu)

Herkese mrb arkadaşlar ben bugün beta hcg baktırdım 885.2 çıktı ama benim adetim 5 gün geçti sizce bu değer çok mu az doktor 1 hafta sonra gel dedi başka birşey demedi çok moralim bozuk şuanda geçen sene düşük yapmıştm yine düşük olcak diye çok korkuyorm bana yardım edin arkadaşlar

Saol canımm seninde hayırlı olsunn .. Sen ne zaman öğrendin değerin kaç çıktı ? Doktora gittin mi?
sagol canım tşk ederim..
benim sat 1 nisandı
bat 26 yada 27 nisandı .
27 nisanda evde testle ardından aynıgün kanda 57,21 ile öğrendim
30 nisan dr a gittim ama beta hcg tekrarlamadı haftaya gel keseye bakalım dedi(sanırım tüm testler için 5 tüp kan alınınca birde onu eklemek istemedi aslında biraz rahatda bi dr,acele etmeye gerek yok rahat ol falan dedi niye yapılmadıgını sordugumda)
8 mayısta kese için gideceğim nasipse canım..
sen yarın gidiyorsun endişelenme yüksek diye belkide ikizdir inş

Benimde sat 1nisandı canım aynıymışız :) aa 5tüp kan neden aldıki acaba? İkiz ailede hiç yokki bide ben 5gün geçtikten snra yaptırdım belki oyüzden öle çıkmıştır ay bilmiorum işte yarın öğrencez :))

Ayyy bende yaa bi keseyi görsek kalp atışını duysak rahatlarız, 13gün geçti 987 benim nie öle yaa puff hayırlı olsun bu arada canımm

Cevabini yeni gördüm ben sabredemedim gittim:) karindan ultrasonla görmek biraz zor daha çok yeni ama bideneyelim dedi ve keseyi gördük canim bizim haylaz anasi gibi sabirsiz olacak herhalde elini cabuk tutuyo benim hesabima gore tam 5haftaydi ama keseye gore 4+5 dedi doktor hanim bi suru kan testi istedi... 20 aralikla 4 ocak arasi muhtemel dogum tarihin dedi. Darisi senin de basina inşallah canim ayni tarihlerde doğum yapariz inşallah Allahin izniyle

Kızlar benimde bugün tam 6 gün oldu adetim gecikeli dün kan testi yaptırdım 0.100 çıktı halada adet olmadım acaba bu değerin yükselme ihtimali varmıdır

TE="cilekli_, post: 40810724, member: 421617"]Adetim 1 hafta geçti kan testi sonucum 27,07 pozitif olma olasılığı nedir.,/QUOTE]
benim adet günüm de ,20,59 du pozitifti aradangün geçti bugün beta hcg 91,16

yumurtlama tarihim nisan 16dıydı ama bilemiyorum şimdi kafam çok karışık. dr rahim kalınlaşmış dedi artış iyi dedi bakalım hayırlısı artık inşaallah sağlıkla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…