- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
Saol canımm seninde hayırlı olsunn .. Sen ne zaman öğrendin değerin kaç çıktı ? Doktora gittin mi?canım hayırlı olsun senle tarihlerimiz aynı sanırım
sagol canım tşk ederim..Saol canımm seninde hayırlı olsunn .. Sen ne zaman öğrendin değerin kaç çıktı ? Doktora gittin mi?
MasaAllah iyikızlar ayın 30unda regl olmam gereken günde beta hcg 20,59 du bugün ikinci beta hcg yi yaptırdım 91,16 sizce artış nasıl
Benimde sat 1nisandı canım aynıymışız :) aa 5tüp kan neden aldıki acaba? İkiz ailede hiç yokki bide ben 5gün geçtikten snra yaptırdım belki oyüzden öle çıkmıştır ay bilmiorum işte yarın öğrencez :))sagol canım tşk ederim..
benim sat 1 nisandı
bat 26 yada 27 nisandı .
27 nisanda evde testle ardından aynıgün kanda 57,21 ile öğrendim
30 nisan dr a gittim ama beta hcg tekrarlamadı haftaya gel keseye bakalım dedi(sanırım tüm testler için 5 tüp kan alınınca birde onu eklemek istemedi aslında biraz rahatda bi dr,acele etmeye gerek yok rahat ol falan dedi niye yapılmadıgını sordugumda)
8 mayısta kese için gideceğim nasipse canım..
sen yarın gidiyorsun endişelenme yüksek diye belkide ikizdir inş
Ayyy bende yaa bi keseyi görsek kalp atışını duysak rahatlarız, 13gün geçti 987 benim nie öle yaa puffkızlar bugün kan tahlili yaptım 987 çıktı.çarşamba doktora gidicem.sanki doktor da evet demeden keseyi görmeden hamiş gibi gelmiyo.içim hala rahat değil.böyle gönül rahatlığıyla sevinemededim hala. ( adetimden 13 gün geçmiş oldu)
saol canım.inş hayırlısı olur hepimiz için. senin kaç gün geçti bhcg kaç?Ayyy bende yaa bi keseyi görsek kalp atışını duysak rahatlarız, 13gün geçti 987 benim nie öle yaa puffhayırlı olsun bu arada canımm
Canım, aynı zamanlarda hamile kalmışız:) Benim doktorum 10 gün sonra gel dedi maalesefdayanmak çok zor,zaman geçmiyor resmen, güzel haberlerini bekliyorum inşallah, bu arada 2000 olmadan keseyi göremiyorlar, o yüzden iki üç gün daha bekle öyle git bence doktora, boş yere vajinal muayene etmiş olmasın. ne kadar az vajinal muayene olursak o kadar iyi tutunur bebek gibi geliyor bana:)
Benim 5gün geçmişti dün kanda 2300çıktı canımmsaol canım.inş hayırlısı olur hepimiz için. senin kaç gün geçti bhcg kaç?
woooww.seninde hayırlı olsun.sağlıkla doğumlar nasp etsin Allahım hepimize.maşallah sana ozaman.ikiz olabilir belki.doktoraa gittin miBenim 5gün geçmişti dün kanda 2300çıktı canımm
Ayy deme ölee olabilir mi ki :)) yarın gidicem doktora canımwoooww.seninde hayırlı olsun.sağlıkla doğumlar nasp etsin Allahım hepimize.maşallah sana ozaman.ikiz olabilir belki.doktoraa gittin mi
hadi bkalım inş.tamam.bende çarşamba gidicem inş.sonucunu merakla bekliyorum.Ayy deme ölee olabilir mi ki :)) yarın gidicem doktora canım
Bnde seninkiniii :)hadi bkalım inş.tamam.bende çarşamba gidicem inş.sonucunu merakla bekliyorum.
yumurtlama tarihim nisan 16dıydı ama bilemiyorum şimdi kafam çok karışık. dr rahim kalınlaşmış dedi artış iyi dedi bakalım hayırlısı artık inşaallah sağlıkla gelirartış iyi bence,2 şer günde 2 kat artmış, ama değer için bir şey diyemeyeceğim çünkü yumurtlama tarihin önemli, onu da ya sen bilirsin, sen bilmiyorsan da doktor keseyi görünce tespit ediyor.
İnşallah sağlıkla devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?