Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar benim de adet gunu kan testi yaptırdım 3,1 cıktı negatif diye hiiç doktora göstermedim adetin 5,gunu tekrar yaptırdım 137 cıktı suan da 8+4 hamileyim cok sukur

kızlar benim de adet gunu kan testi yaptırdım 3,1 cıktı negatif diye hiiç doktora göstermedim adetin 5,gunu tekrar yaptırdım 137 cıktı suan da 8+4 hamileyim cok sukur
O zamn benimki kesin vardır 137 çıktığında ne kadardı tatlım

canım senin kan testin pozitif :) kac gun geciyo adetin ?
Üç gün ve benim adetim erken olur geç olmaz yinede stresten falan diye aklımdan geçiyor kasıklarım baya ağrıdı bu ay ve belim birde midem kazınıyor sabahları midemin kazınması midemi bulandırıyor o derece hayatım birde iştahım kesilmiş canım hiçbirsey istemiyor

Son düzenleme:
Hayırlı olsUn canım sen yok belli olmaz varda diyemeyiz yokta diyemeyiz diyenlere kulak asma iki gün sonra testini Beta hcg yaptır 2 kat artıyorsa herşey yolunda demektir tekrar hayırlı olsun canım :)) Beta hcg 5 ten fazlaysa 5,1 dahi olsa gebelik var demektir ve bu Değeri gördükten sonrada önemli olan 2 günde bi 2 kat artmasıdır.

Sevgili katipcan ben 3 düşük Yaşadığım için artık okumadığım şey kalmadı diyebilirim
Kimyasal gebeliğin gebeliğin çok erken safhalarında yaşanan bebek kayıpları OLDUĞUNU okumuştum. ÇOĞU anne Adayı farkına bile varmadan adet döngüsü içinde yaşanır adet kanaması gecikmesi diye yorumlanırmış.
Şöyle düşünebilirsiniz 2 veya 3 haftalık tam ve doğru döllenememiş yumurta Gecikmiş adet ile birlikte vücuttan atılır. Yani sağlıksız bir Döllenme vardır ve doğal seçilime göre tutunamaz ve atılır. Ancak bu gebelik türünde kanda ve idrarda pozitif sonuç alınır yani Beta hcg 5in üstündedir ancak Beklendiği gibi 48 saatte bi 2 katına çıkmaz Artmaz aksine düşüşe geçer. Anlicağın sağlıksız bi gebeliğin sonlanmasıdır ve ardından rahim kendini yeniler ve ÇOĞU kadın kimyasal gebeliğin ardından sağlıklı bir gebelik Yaşar.

Yarın hastaneye gideceğinizi yazmışsınız merak ettim ne dediler. Kanamanın sebebini söylediler mi diye.
Iyi haberlerini bekliyorum . Moralini hep yüksek tut bak bu benim 4. Gebeliğim inşallah bu sefer Allah'ım bağışlar meleğimi bana. Ama şunu söyliiim moralin çok önemli evet sancılı bir süreç ama Herşeyden önce sen sağlam durmalısın ki sağlıklı olabilesin . Hayırlı haberlerini bekliyorum.

Canim bende yaptrdgmda 137 Cikti 2 gn sonra 591 cikti sali doktra gidicem kismetse kese icin. Benimde 137lik degerimde hemsire beni sjnir etti sevinemedim bile bunlar naapmaya calisio anlayamiorum. Hevesimizi kursagmzda birakiolar icini rahat tut bence bebisin seninle

Aynen öyle sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ya aklımda süreklı bir şüphe yarın doktora gidecem bi bakalım inş öyledir biraz keyfim yerine geliyor millet 50 lerden bahsediyor ben 200e yakın bi değere sevinemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…