O zamn benimki kesin vardır 137 çıktığında ne kadardı tatlımkızlar benim de adet gunu kan testi yaptırdım 3,1 cıktı negatif diye hiiç doktora göstermedim adetin 5,gunu tekrar yaptırdım 137 cıktı suan da 8+4 hamileyim cok sukur
gec döllenmeydi benimm 6+4 ken göremedim doktor tahminen 5 haftalık falan dedi kese bebeğimi 7+4 ken görebildimO zamn benimki kesin vardır 137 çıktığında ne kadardı tatlım
gec döllenmeydi benimm 6+4 ken göremedim doktor tahminen 5 haftalık falan dedi kese bebeğimi 7+4 ken görebildim
Siz benim yazdıklqrım hakkında ne düşünüyorsunuzgec döllenmeydi benimm 6+4 ken göremedim doktor tahminen 5 haftalık falan dedi kese bebeğimi 7+4 ken görebildim
canım senin kan testin pozitif :) kac gun geciyo adetin ?Siz benim yazdıklqrım hakkında ne düşünüyorsunuz
Hamilesin demek oluyor canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Üç gün ve benim adetim erken olur geç olmaz yinede stresten falan diye aklımdan geçiyor kasıklarım baya ağrıdı bu ay ve belim birde midem kazınıyor sabahları midemin kazınması midemi bulandırıyor o derece hayatım birde iştahım kesilmiş canım hiçbirsey istemiyorcanım senin kan testin pozitif :) kac gun geciyo adetin ?
stresten bhcg degeri yukselmez bence 4 haftalık falan hayırlı olsunSizce ne kadardır bi fikriniz varmı
İlginiz için tesekkurlerstresten bhcg degeri yukselmez bence 4 haftalık falan hayırlı olsun
riza ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu :)İlginiz için tesekkurler
Hayırlı olsUn canım sen yok belli olmaz varda diyemeyiz yokta diyemeyiz diyenlere kulak asma iki gün sonra testini Beta hcg yaptır 2 kat artıyorsa herşey yolunda demektir tekrar hayırlı olsun canım :)) Beta hcg 5 ten fazlaysa 5,1 dahi olsa gebelik var demektir ve bu Değeri gördükten sonrada önemli olan 2 günde bi 2 kat artmasıdır.Bana siz yardımcı olursunuz heralde beni rahatlatırsınız ben reglimden 1 hafta önce 1 gün aralıklarla 4 test yaptım silik çıktı sonuncusu koyu biraz sonra bu çarsambada merak ettim kan verdim reglime 1 gün kala persembe günü hemşireyi aradım sağlık ocağındaki oda hcg 188 dedi ne var ne yok diyebilirim dedi pazartesi tekrar gel bakalım sonra ben bi doktorlara sorayım dedi ve tekrar aradım doktorlar buyuk ihtimalle var dedi ama aklıma bir süphe düştü bu konuda da tecrübem yok daha soonra cuma günü iki test aldım birini aynı gün diğerini cumartesi yani dün yaptım yine ikisi hafif silik tam net değil ve günüm 3 gün geçiyor pazartesi hastaneye gidecem siz ne düşünüyorsunuz aklımda hala süpheler var sizce varmıdır
Sevgili katipcan ben 3 düşük Yaşadığım için artık okumadığım şey kalmadı diyebilirimyarın gıtcem canım hastaneye yanı gunduz pembemsı leke geldı sımdıde hcbrsey yok adet sancısı yasar oldum sımdıde of of benım merak ettıgım kımyasal gebelık belırtılerı ne oluyr bunun hakkında br sey bılıyrmusn cnm
Yarın hastaneye gideceğinizi yazmışsınız merak ettim ne dediler. Kanamanın sebebini söylediler mi diye.yarın gıtcem canım hastaneye yanı gunduz pembemsı leke geldı sımdıde hcbrsey yok adet sancısı yasar oldum sımdıde of of benım merak ettıgım kımyasal gebelık belırtılerı ne oluyr bunun hakkında br sey bılıyrmusn cnm
Canim bende yaptrdgmda 137 Cikti 2 gn sonra 591 cikti sali doktra gidicem kismetse kese icin. Benimde 137lik degerimde hemsire beni sjnir etti sevinemedim bile bunlar naapmaya calisio anlayamiorum. Hevesimizi kursagmzda birakiolar icini rahat tut bence bebisin seninleBana siz yardımcı olursunuz heralde beni rahatlatırsınız ben reglimden 1 hafta önce 1 gün aralıklarla 4 test yaptım silik çıktı sonuncusu koyu biraz sonra bu çarsambada merak ettim kan verdim reglime 1 gün kala persembe günü hemşireyi aradım sağlık ocağındaki oda hcg 188 dedi ne var ne yok diyebilirim dedi pazartesi tekrar gel bakalım sonra ben bi doktorlara sorayım dedi ve tekrar aradım doktorlar buyuk ihtimalle var dedi ama aklıma bir süphe düştü bu konuda da tecrübem yok daha soonra cuma günü iki test aldım birini aynı gün diğerini cumartesi yani dün yaptım yine ikisi hafif silik tam net değil ve günüm 3 gün geçiyor pazartesi hastaneye gidecem siz ne düşünüyorsunuz aklımda hala süpheler var sizce varmıdır
Rica ederim canim benmde icim hala rahat deil bende sali gidicrm insallah keseyi gorurum diorum hatta kalp atisinida bi duysam ii olcak icim icimi yiyorTesekkürler
İnş canımRica ederim canim benmde icim hala rahat deil bende sali gidicrm insallah keseyi gorurum diorum hatta kalp atisinida bi duysam ii olcak icim icimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?