Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar benim de adet gunu kan testi yaptırdım 3,1 cıktı negatif diye hiiç doktora göstermedim adetin 5,gunu tekrar yaptırdım 137 cıktı suan da 8+4 hamileyim cok sukur
Canım Sen geç Döllenme olmuşsun o zaman değil mi ben adetim bir gün geçince test Yaptırdım 15 çıktı doktor çok düşük 100 civaRında çıkması gerekiyordu dedi ama yinede daha önce düşük yaptığım içim kan sulandırıcı iğne verdi çok kafam KarışıkKarışık

Canım durumun nedir merak ettim benim de değerim 15 çıktı 3 gün önce tekrar test yaptırmadım yarın yaptırcam ama içim içimi yiyor Rabbim yümüzü güldürsün inşallah

evet gec döllenme

Merhabalar. Ovitrelleden 13 gün sonra betahcg 22 çıktı. 2 gün sonra 122 oldu. Normal mi? Çok hızlı mı Yükseldi.

merhaba,
testleri aynı yer demi yaptırıyorsun, cihazların hassasiyetine göre de fark edebiliyor değerler, ama normal gözüküyor, en bir hafta kadar bekleyip doktora git, netleşir...
hayırlısı olsun

canım evet doktora gıttım doktor bana dedıkı rahmınde yumurtalıklarında hc bır sorun yok stresten gelmıs olabılır dedı zaten gercekten esımın ısı konusunda zorlu bır surec gecırıyor kafamı cocuga degıl ıse takıyorum dedım uc aydır korunmuyoruz oda uc ay cok erken olur dedı bu kdr

Canim oncelikle bebegin hayırlı olsun:)
Beta hcg adetinden ne kadar sonra 25 cikti. Ve doktor mu soyledi bes haftalik diye
Bilgilenmek icin soruyorum canim
Sagliklagelsinbebis:)
Şöyle ki bi iki gün sonra bu değer çıktı ve bu değerden tam bi hafta önce tekrar yaptırdım kan tahlilini bu sefer 840 çıktı haftaya c.tesi de keseyi görelim dedi bakalım inşallah dış gebelik boş gebelik vs değildir çok endişeleniyorum.Teşekkür ederim bu arada=)

Ben yapılması Gereken bütün testleri yaptırdım 3 düşük sonrası genetikten Rahim filmine kadar hiç bi probleminiz yok dediler 1 yıl korunmadık ve olmadı ama bu süreçte kafama çok takmıştım sonrasında Çoktan düşünmediğim bir zamanda geldi meleğim hatta test yaptım şu adet tarihinden 5 gün önce tam sonuç veren testlerden( erken gebelik testi) negatif çıktı bende çok önemsemedim ama teste 2 saat sora bakiim dedim çöpe atacaktım bi baktımki ikinci çizgim silik bi şekilde duruyo yani uzun lafın kısası hayatta hiç bişi sıkılıp üzülmeye değmez su akar yatağını bulur kendini sev şımart Gör bak Meleğin en kısa zamanda kapını çalıcak.

Beklenen adet gününde 51.6 normal mi?
Yapılan Beta hcg testinde ilk önemli olan şey 5 ten büyük bir değer çıkması ikinci önemli olan şeyde kırksekiz saatte bi 2kat artmasıdır. Yoksa beklenen adet tarihinde olması gereken bi değer aralığı yoktur.
Bu değer sizin yumurtanızın Döllenme tarihine göre değişir ne kadar düşük bi değer çıkarsa testi yaptığınız tarihe o kadar yakın zamanda Döllenme olmuş denilebilir
Yani eğer 2 günde bi 2 kat artıyorsa Sayın'ın hiç bi Önemi yoktur.

adetim 1 hafta geçti hcg 5748 cıktı
ama kese gozukmedı. anlamadım.
Benim doktorum kese 6000 ile 10000 Arasında görülür Demişti . Bence kaygılanıcak bi durum yok. 2 gün sonra görürsün bence.
Bu arada karından ultrasonda görünmedi diil mi?

Arkadaşlar merhaba bn tüp bwbebek tedavisi görüorum 9. Gün test yptım 8.39 yarın 12. Gün tekrar ypıcm fakat gebelik olma ihtimli varmı cok stresliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…