Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

cnm naptın gittinmi doktora? Gelişme varmı?
Canim yazamadim kusura bakma gecen hafta kesem gorundu cok sukur. Ama sevinemedim cunku oncesinde kanamam oldu bi haftadir evdeyim yatiyorum. Neyseki dr kesenin iyi yerlestigini ve hatlarinin cok duzgun oldugunu soyledi. Bu hafta ise gitme dinlen dedi. Cuma gunu tekrar kalp atisi icin gidicem dua ediyorum canimm. Duani eksik etme ve dinlen bol bol. Ben cok yordum kendimi gecen hafta iyi olmadi.

Arkadaşlar merhaba ben adetime 4 gün kala b hcg yaptırdım 2.9 cikti negatif. Ama göğüslerimde damarlanma kasiklarda agri vs.gibi durumlarla karsi karsiyayim acaba gebelik şansım var mıdır ? Testi tekrarlim mi ? Yardimci olursaniz çok sevinirim.

Dua edicem cnm bol bol sıkma canını bnmde hafif kahverengi lekelenmleriö var pazartesi korkudn sağlık ocağında hcg ye baktrdm ama çok şükü 39bin çıktı bnmde cumartesi kalp atışı randevum inş. duyarız cnm sürekli dua ediyorum rabbiö nasip etsin hepimize sağlıkla kucağımıza almayı

Canim insallah kap atisini duysam cok rahatlicam zaten. Ama bana kalirsa lekelenme oldugunu doktoruna söyle progesteron dusuklugu olabilir. Ben ilac kullaniyorm sabah aksam. Onlem almakta fayda var. Allah nasip etmezse zaten elden biaey gelmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…