Var tabi canim, 5 uzeri gebelik , kacinci gun embriyosu koyuldu?Arkadaşlar merhaba bn tüp bwbebek tedavisi görüorum 9. Gün test yptım 8.39 yarın 12. Gün tekrar ypıcm fakat gebelik olma ihtimli varmı cok stresliyim
Sekiz hücreli 3.gün die biliom cnmVar tabi canim, 5 uzeri gebelik , kacinci gun embriyosu koyuldu?
Canim cok erken yaptirmisin testi, yukselir bu deger.Sekiz hücreli 3.gün die biliom cnm
Gayet güzel canım tebrikler, sağlıkla gelsin bebişin.Kizlar benim adetim 6 gün gecikti kan testi 1219 cikti normal degilmi
Canim yazamadim kusura bakma gecen hafta kesem gorundu cok sukur. Ama sevinemedim cunku oncesinde kanamam oldu bi haftadir evdeyim yatiyorum. Neyseki dr kesenin iyi yerlestigini ve hatlarinin cok duzgun oldugunu soyledi. Bu hafta ise gitme dinlen dedi. Cuma gunu tekrar kalp atisi icin gidicem dua ediyorum canimm. Duani eksik etme ve dinlen bol bol. Ben cok yordum kendimi gecen hafta iyi olmadi.cnm naptın gittinmi doktora? Gelişme varmı?
YüKselir dimi çok gerginimCanim cok erken yaptirmisin testi, yukselir bu deger.
Gerilme sakini ol ki, hersey yolunda gitsin, yukselir tabi rahat ol :)Y
YüKselir dimi çok gerginim
Birazdan gtcem testeGerilme sakini ol ki, hersey yolunda gitsin, yukselir tabi rahat ol :)
Guzel haberlerini bekliyoruzBirazdan gtcem teste
Teşekkürler canim Karnım da ağrı oluyo çok korkuyorumGayet güzel canım tebrikler, sağlıkla gelsin bebişin.
Canım bende hala o ağrılar var, normalmiş. Sen geönlünü ferah tut.Teşekkürler canim Karnım da ağrı oluyo çok korkuyorum
Allah razı olsun sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olursun insallahCanım bende hala o ağrılar var, normalmiş. Sen geönlünü ferah tut.
Hepimiz inş. canımAllah razı olsun sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olursun insallah
Dua edicem cnm bol bol sıkma canını bnmde hafif kahverengi lekelenmleriö var pazartesi korkudn sağlık ocağında hcg ye baktrdm ama çok şükü 39bin çıktı bnmde cumartesi kalp atışı randevum inş. duyarız cnm sürekli dua ediyorum rabbiö nasip etsin hepimize sağlıkla kucağımıza almayıCanim yazamadim kusura bakma gecen hafta kesem gorundu cok sukur. Ama sevinemedim cunku oncesinde kanamam oldu bi haftadir evdeyim yatiyorum. Neyseki dr kesenin iyi yerlestigini ve hatlarinin cok duzgun oldugunu soyledi. Bu hafta ise gitme dinlen dedi. Cuma gunu tekrar kalp atisi icin gidicem dua ediyorum canimm. Duani eksik etme ve dinlen bol bol. Ben cok yordum kendimi gecen hafta iyi olmadi.
Canim insallah kap atisini duysam cok rahatlicam zaten. Ama bana kalirsa lekelenme oldugunu doktoruna söyle progesteron dusuklugu olabilir. Ben ilac kullaniyorm sabah aksam. Onlem almakta fayda var. Allah nasip etmezse zaten elden biaey gelmez :)Dua edicem cnm bol bol sıkma canını bnmde hafif kahverengi lekelenmleriö var pazartesi korkudn sağlık ocağında hcg ye baktrdm ama çok şükü 39bin çıktı bnmde cumartesi kalp atışı randevum inş. duyarız cnm sürekli dua ediyorum rabbiö nasip etsin hepimize sağlıkla kucağımıza almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?