Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar merhaba bn tüp bwbebek tedavisi görüorum 9. Gün test yptım 8.39 yarın 12. Gün tekrar ypıcm fakat gebelik olma ihtimli varmı cok stresliyim

değer 5 üzeri ise pozitif kabul edilir, 12.gün değerini de paylaşırsan ona göre daha net değerlendirilebilir, ama mümkün ise aynı yerde ve aynı saatte yaptır testini...
hayırlısı olsun,

merhaba,
acele etmişsin, adetini bekle derim ben, gecikmen olursa 1 hafta bekle, 1 hafta olmaz isen o zaman yap testini, 2,9 ne olumlu ne de olumsuzdur,

Teşekkürler ederim. Acilde yaptırdığım icin ordaki kadin gebelik yok deyip gönderdi. Bende tereddütte kaldim netten arastirdim gerçekten de oyleymis. Insan burda yazilanlari okuyunca umutlaniyor işte. Bende sormak istedim :) Allah isteyen herkese nasip eder inşallah Annelik duygusunu

Merhaba Arkadaşlar

Son adetim 03.04.2015,
İlişkiye girdiğimiz gün 28.04.2015
Normalde adetim 28-29 gün de dönüyor..
07.05.2015 de idrar tahlili yaptım negatif çıktı, 10.05.2015 de kan tahlili yaptırdım <2 çıktı...
Ama hala adet olmadım sizce hamile olabilir miyim ? Geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk..
Kan tahlili negatif çıkıp daha sonra hamile olanları okudum forumda aynı şey başına gelenler var mı ?

canım benım cok tesekur ederım cok sagol destegın ıcın ben zaten kafama hıc takmıyorum bugun bır arkadasla konustum oda hamıle oldugunu ogrendı dedım naptınız nasıl kaldın dedım hıc oyle bır saat duruyum ıkı saat duruyum olmadı dedı ılıskıye gırdııkten sonra hatta esımden once ben banyomu yaptım dedı anlıyacagın onemsememısler bende bır saat ıkı saat hata sabaha kdr yatıyordum olmadı bes altı gundur ılıskıye gırmyrduk bugun gırdık bakalım:)yarım saat snrda banyo yaptım belkı yumurtlama donemımı bıle gectı hc bılmıorum olursa suprız olmazsa da canımız sagolsun

Hayırlısı canım :) güzel haberlerini bekliorum

Arkadaşlar merhaba bn tüp bwbebek tedavisi görüorum 9. Gün test yptım 8.39 yarın 12. Gün tekrar ypıcm fakat gebelik olma ihtimli varmı cok stresliyim
canım 5in üstü pozitif dikkatli ol ağır kaldırma değerin artarak katlanır inşallah hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…