Hayırlı olsun :)evet karından. bugun alttan baktı gördü.
Yok Farklı yerde yaptırdım. Cuma randevu aldım doktordan
Adet günü tekrarla istersenArkadaşlar merhaba ben adetime 4 gün kala b hcg yaptırdım 2.9 cikti negatif. Ama göğüslerimde damarlanma kasiklarda agri vs.gibi durumlarla karsi karsiyayim acaba gebelik şansım var mıdır ? Testi tekrarlim mi ? Yardimci olursaniz çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba bn tüp bwbebek tedavisi görüorum 9. Gün test yptım 8.39 yarın 12. Gün tekrar ypıcm fakat gebelik olma ihtimli varmı cok stresliyim
Kizlar benim adetim 6 gün gecikti kan testi 1219 cikti normal degilmi
Arkadaşlar merhaba ben adetime 4 gün kala b hcg yaptırdım 2.9 cikti negatif. Ama göğüslerimde damarlanma kasiklarda agri vs.gibi durumlarla karsi karsiyayim acaba gebelik şansım var mıdır ? Testi tekrarlim mi ? Yardimci olursaniz çok sevinirim.
İnşallah yaptiriyimcanimnormal gözüküyor, 2 gün sonra bi test daha yapmanı tavsiye ederim, aynı yer ve satte yaptır, artışın 2 kat veya 2 kattan birazcık fazla olabilir,
hayırlı haberlerini alırız inşallah seninde,,,,
canım benım cok tesekur ederım cok sagol destegın ıcın ben zaten kafama hıc takmıyorum bugun bır arkadasla konustum oda hamıle oldugunu ogrendı dedım naptınız nasıl kaldın dedım hıc oyle bır saat duruyum ıkı saat duruyum olmadı dedı ılıskıye gırdııkten sonra hatta esımden once ben banyomu yaptım dedı anlıyacagın onemsememısler bende bır saat ıkı saat hata sabaha kdr yatıyordum olmadı bes altı gundur ılıskıye gırmyrduk bugun gırdık bakalım:)yarım saat snrda banyo yaptım belkı yumurtlama donemımı bıle gectı hc bılmıorum olursa suprız olmazsa da canımız sagolsunBen yapılması Gereken bütün testleri yaptırdım 3 düşük sonrası genetikten Rahim filmine kadar hiç bi probleminiz yok dediler 1 yıl korunmadık ve olmadı ama bu süreçte kafama çok takmıştım sonrasında Çoktan düşünmediğim bir zamanda geldi meleğim hatta test yaptım şu adet tarihinden 5 gün önce tam sonuç veren testlerden( erken gebelik testi) negatif çıktı bende çok önemsemedim ama teste 2 saat sora bakiim dedim çöpe atacaktım bi baktımki ikinci çizgim silik bi şekilde duruyo yani uzun lafın kısası hayatta hiç bişi sıkılıp üzülmeye değmez su akar yatağını bulur kendini sev şımart Gör bak Meleğin en kısa zamanda kapını çalıcak.
Bu degerin hic bir anlami yok. Bu kadar erken yapmissin.kızlar bat a 8 gün var kan test sonucum 0.100 çıkmış bu değer yükselir mi?
ay inşallah yükselir benımde 9 gün değerim 0.457 çıktı ama bu değerlere güvenmıyolar 2 gün sonra tekrar yaptırcam inşallah yükselirkızlar bat a 8 gün var kan test sonucum 0.100 çıkmış bu değer yükselir mi?
Hayırlısı canım :) güzel haberlerini bekliorumcanım benım cok tesekur ederım cok sagol destegın ıcın ben zaten kafama hıc takmıyorum bugun bır arkadasla konustum oda hamıle oldugunu ogrendı dedım naptınız nasıl kaldın dedım hıc oyle bır saat duruyum ıkı saat duruyum olmadı dedı ılıskıye gırdııkten sonra hatta esımden once ben banyomu yaptım dedı anlıyacagın onemsememısler bende bır saat ıkı saat hata sabaha kdr yatıyordum olmadı bes altı gundur ılıskıye gırmyrduk bugun gırdık bakalım:)yarım saat snrda banyo yaptım belkı yumurtlama donemımı bıle gectı hc bılmıorum olursa suprız olmazsa da canımız sagolsun
Tebrik ederim :))Gebeliğim idrarda da gözüktü çok mutluyum :)
ay inşallah yükselir benımde 9 gün değerim 0.457 çıktı ama bu değerlere güvenmıyolar 2 gün sonra tekrar yaptırcam inşallah yükselir
Inşallah canim amin benim asıl test günüm pazar günü bakalım rabbim yüzümüze güler inşallahinşallah yükselir canım ikimizinde.. Rabbim gönlümüze göre versin :) aminnnn
canım 5in üstü pozitif dikkatli ol ağır kaldırma değerin artarak katlanır inşallah hayırlı olsun.Arkadaşlar merhaba bn tüp bwbebek tedavisi görüorum 9. Gün test yptım 8.39 yarın 12. Gün tekrar ypıcm fakat gebelik olma ihtimli varmı cok stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?