- 18 Nisan 2015
- 94
- 34
- 8
Orada kesen henüz ufak demek yerine öle bi cümle kurmuş doktorun kaygılanmanı gerektirecek bi durum yok bence . Bazen doktorlar anne adayının ne kadar hassas olabileceğini unutup Kaygı verici Şeyler söyleyebiliolar. Her gebeliğin ilk üç Ay'ı risklidir.Bende dün gttim alttan göründü 6 mm kese boyutu cok ufak kese dedi bide düşük riski var dikkatli ol dendi genel olarak mi yoksa benimki mi sıkıntılı anlamadım 4 buçuk haftalikmis ilaç falan vermedi ama
Çok teşekkür ederim çok korktuk inan ki rahatsız beni evladını sağlıkla kucağına al sende insallahOrada kesen henüz ufak demek yerine öle bi cümle kurmuş doktorun kaygılanmanı gerektirecek bi durum yok bence . Bazen doktorlar anne adayının ne kadar hassas olabileceğini unutup Kaygı verici Şeyler söyleyebiliolar. Her gebeliğin ilk üç Ay'ı risklidir.
Yani anlicağın kesen diğerlerine göre küçük diil henüz küçük. Bu haftada ben görememiştim mesela keseyi. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun:)
gayet normal canım. katlanarak gidiyorMerhabalar. Ovitrelleden 13 gün sonra betahcg 22 çıktı. 2 gün sonra 122 oldu. Normal mi? Çok hızlı mı Yükseldi.
Canim ben bugun kalp atisini duydum darisi basina insallah. :))Dua edicem cnm bol bol sıkma canını bnmde hafif kahverengi lekelenmleriö var pazartesi korkudn sağlık ocağında hcg ye baktrdm ama çok şükü 39bin çıktı bnmde cumartesi kalp atışı randevum inş. duyarız cnm sürekli dua ediyorum rabbiö nasip etsin hepimize sağlıkla kucağımıza almayı
Ay ne güzel cnm bu mübarek günde:) bnde inş. Yarın duyarm nişan yıl dönmümüze ayrı bi anlam katar inş:))) hadi sağlıklı sıhhatli kucağıma alırsn cnm inş.tebrik ederim yine:)Canim ben bugun kalp atisini duydum darisi basina insallah. :))
Canım bende adet günüm yada 2 gün kala yaptırdım (tam tarihten emin değilim bazen 28 bazen 30 günde regl oluyorum geçen ay 16sıydı) yani 14ünde yaptırdım 32 çıktı değerim. Yarın tekrar yaptırcam bakalım artış olcakmı. 2 katına çıkarsa bu düşük değer sorun yaratırmı yinede bilmiyorum. İlk gebeliğim düşükle sınuçlandı onda adet günü 564 çıkmıştı mesela.kızlar normalde ayın 13'nde adet olacaktım 2 gün geçti kan testi yaptırdım 82 çıktı sizce düşük mü?
Canim benim cok tesekkur ederim insallah sen de duyarsin bugun dunyalar senin olur =) senden haber bekliyorm hayirlisiyla. Duyulmasa da uzulme kimisinin daha gec duyulabiliyormus su an erken zaten.Ay ne güzel cnm bu mübarek günde:) bnde inş. Yarın duyarm nişan yıl dönmümüze ayrı bi anlam katar inş:))) hadi sağlıklı sıhhatli kucağıma alırsn cnm inş.tebrik ederim yine:)
Canim normal bence onemli olan 2 gun sonra 2 katina cikmasi. Ben ilk ogrendigimde 8.7 idi ama cok sukur bebegim benimle. Yani onemli olan degerin artmasi kac oldugu degil :)kızlar normalde ayın 13'nde adet olacaktım 2 gün geçti kan testi yaptırdım 82 çıktı sizce düşük mü?
Canim benim cok tesekkur ederim insallah sen de duyarsin bugun dunyalar senin olur =) senden haber bekliyorm hayirlisiyla. Duyulmasa da uzulme kimisinin daha gec duyulabiliyormus su an erken zaten.
Cnm duyduk bizdee bugün bizim minnoşu. kalp atışlarını Allahım o nasıl bir güzel duygudur gözlerim yaşlandı resmen pırpırpır :))) çok şükür herşey normal gidiyomuş haftasıyla uyumluymuş herşeyi bir ay sonra görüşürüz dedi doktor bakalım hayırlısı inş.:) Rabbim bekleyeN herkeze duyursun o sesi:)Canim benim cok tesekkur ederim insallah sen de duyarsin bugun dunyalar senin olur =) senden haber bekliyorm hayirlisiyla. Duyulmasa da uzulme kimisinin daha gec duyulabiliyormus su an erken zaten.
Teşekkür ederim canım sende inşallahÇok teşekkür ederim çok korktuk inan ki rahatsız beni evladını sağlıkla kucağına al sende insallah
Canim benim cok sevindim gercekten Allah herkese nasip etsin bu duygulari Allah kimseye aratmasin. Insallah hep guzel devam eder tatlim. Allah a emanet ol simdilik :)Cnm duyduk bizdee bugün bizim minnoşu. kalp atışlarını Allahım o nasıl bir güzel duygudur gözlerim yaşlandı resmen pırpırpır :))) çok şükür herşey normal gidiyomuş haftasıyla uyumluymuş herşeyi bir ay sonra görüşürüz dedi doktor bakalım hayırlısı inş.:) Rabbim bekleyeN herkeze duyursun o sesi:)
bence değerin gayet normal. bende ilk bebeğimi 7 martta düşükle kaybettim. şuan çalışmalara devam ediyorruz. bu aydan umutluyum ama adetim geçmeden gidip kan testi yaptırmıcam sonra stres yapıyorum kendime. değerin gayet normal. ben olsam doktora gitmem beklerim 1 hafta daha kese görünce gitmek en mantıklısıMerhaba arkadaşlar. Öncelikle Rabbim tüm hamile olanlara ve olmak isteyenlere hayırlı bebişler nasip etsin insallah.
Ben bu senenin ocak ayında 4 haftalikken düşük yapmıştım. Kürtaj olmaya gerek kalmadan kendiliğinden sonlandı hamileliğim.
Bu aydan hiç ümitli olmadığım halde geçtiğimiz cuma sabahı gidip idrar testi aldım ve ilk idrarımla testi yaptım. Sonucun pozitif olacağını hiç beklemiyordum (testi alırken bile kendime kızıyodum niye aliyorum, zaten yine negatif çıkıcak diye:)) ama ilk 10 saniyede o ikinci çizgiyi gördügümde resmen şoka uğradım. Hem sevinç hemde korku vardı. Bugün yani beklenen adet günümde doktora gidip kan verdim ve değerin 358,48 çıktı. Hesaplarıma göre 4 haftalık hamile olmam gerekiyor. Bu değer normal mi sizce? Bide dün sabah ve aksam kısa süreliğinede olsa bildiğiniz adet sancısı çektim. Tuvalete gitmeye korkar oldum kan görücem diye
Canım bat günümde değerim 122 çıktı 5 haftayı bitiriyorum şu anda. Değerin çok güzel. Sağlıkla al KucağınaMerhaba arkadaşlar. Öncelikle Rabbim tüm hamile olanlara ve olmak isteyenlere hayırlı bebişler nasip etsin insallah.
Ben bu senenin ocak ayında 4 haftalikken düşük yapmıştım. Kürtaj olmaya gerek kalmadan kendiliğinden sonlandı hamileliğim.
Bu aydan hiç ümitli olmadığım halde geçtiğimiz cuma sabahı gidip idrar testi aldım ve ilk idrarımla testi yaptım. Sonucun pozitif olacağını hiç beklemiyordum (testi alırken bile kendime kızıyodum niye aliyorum, zaten yine negatif çıkıcak diye:)) ama ilk 10 saniyede o ikinci çizgiyi gördügümde resmen şoka uğradım. Hem sevinç hemde korku vardı. Bugün yani beklenen adet günümde doktora gidip kan verdim ve değerin 358,48 çıktı. Hesaplarıma göre 4 haftalık hamile olmam gerekiyor. Bu değer normal mi sizce? Bide dün sabah ve aksam kısa süreliğinede olsa bildiğiniz adet sancısı çektim. Tuvalete gitmeye korkar oldum kan görücem diye
bence değerin gayet normal. bende ilk bebeğimi 7 martta düşükle kaybettim. şuan çalışmalara devam ediyorruz. bu aydan umutluyum ama adetim geçmeden gidip kan testi yaptırmıcam sonra stres yapıyorum kendime. değerin gayet normal. ben olsam doktora gitmem beklerim 1 hafta daha kese görünce gitmek en mantıklısı
Canım bat günümde değerim 122 çıktı 5 haftayı bitiriyorum şu anda. Değerin çok güzel. Sağlıkla al Kucağına
Benim oldu canım adet sancim hatta daha yeni geçti diyebilirim tüm adet belirtilerim vardı fazladan gaz ve sivilceler olduÇok geçmiş olsun canım. Allah bi daha yaşatmasın. Hayırlısıyla sanada nasip eder insallah en kısa zamanda. Aslında doğru diyosun beklemek ve kafaya takmamak en iyisi. Ama daha önce düşük yaptığımdanmıdır bilemem, önceden bileyim ki ona göre tedbir alırım ağır iş falan yapmam düşüncesindeydim ben.
Ama tabii her ihtimale karşı her zaman dikkatli olmak en iyisi.
Allah gönlüne göre versin canım..
Ay çok sağol canım. Içimi rahatlattınız valla. Sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inşallah
Seninde sancılarin oldumu? Adet sancısı yada daha değişik ağrılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?