- 18 Nisan 2015
- 94
- 34
- 8
5 in üstü pozitif gözün aydın inşallah sağlıkla alırsın kucağına ama iki gün sonra tekrarla testi artması lazımselam kızlar... adetime 4 gün falan var kan testinde HCG 8. 79 çıktı .. sonucu az önce int.ten aldım henüz dr.la konuşmadım)... sizce durum nedir?
canım bn önceden bebeğim öldü kan dğerim bir hafta sonra giittm yükseldi ama doktor bişey söylemedi korkuyorum çokCanım durumun nedir merak ettim benim de değerim 15 çıktı 3 gün önce tekrar test yaptırmadım yarın yaptırcam ama içim içimi yiyor Rabbim yümüzü güldürsün inşallah
Canım benimde ertesi gün kan değerim 3 e düştü şimdi adet oluyorum Çarşamba kontrole gideceğim yani yine düşük yaptımcanım bn önceden bebeğim öldü kan dğerim bir hafta sonra giittm yükseldi ama doktor bişey söylemedi korkuyorum çok
canım benim kötü düşünme nolur kontrole git bakalm ondan sonra konşrz geneCanım benimde ertesi gün kan değerim 3 e düştü şimdi adet oluyorum Çarşamba kontrole gideceğim yani yine düşük yaptım
Canım artık kötü düşünecek birşey kalmadı BÇG düştü yani düşük gerçekleşti ben sadece içeride Parça falan kalmışmıdır diye gidiyorum görüşürüz yinec
canım benim kötü düşünme nolur kontrole git bakalm ondan sonra konşrz gene
Gebelik yok cnm. 5 in yzeri cıkması lazım gebelik için,Arkadaslar Merhaba. Adetim 2gun gecikti.Erken gebelik testi yaptım 1saat evvel.ikinci çizgi silik çıktı. Kan verdim beta hcg 0.100 çıktı. Böyle bişey yaşayan oldumu. Dahada adet olmadım. Şimdi gebe değil miyim
Canim bende disciye adetime iki gun kala gitmistim ama baktirmadim. Disciden cikinca kafama takildi bakmak istedim ve hcg adetw 2 gun kala 184 cikti. hemen discime sordum dis rontgeninden bsy olmaz dedi ki olan olmustu artik. 2 gun sonra da 400 kusurlerde cikti. bende hcg dusuk diye korkuyorum. Allh yardimcimiz olsuunnMerhaba Hanımlar,
SAT 22 Nisan.
Diş Röntgeni çektireceğim için bhcg baktırdım.
Sonuç:
SONUÇ Referans Aralığı
* 3.09 mIU/ml 0 - 2.67
1.Hafta 5 - 50
2 Haftalık Gebelik 50 - 500
. .
. .
şeklinde devam ediyor. Adet tarihime daha 2 gün var.
Daha önceki hiç bir testte böyle bir referans aralığı görmemiştim.
Sizce bu sonuç nasıl yorumlanmalı?
Kalp atışını duydunuz mu ??arkadaşlar son adet tarihime göre 8+3 üm ama doktora göre 1-2 hafta geriyim.bugün bhcg 15000 çıktı.sizce ben ne kadarlık hamileyim.netteki değerlerden ortalama vermiş ,hiçbişi anlamadım
iki hafta önce gittigimde mayıs 6sında değerim 2000 gibiydi.kese için 4-5 haftalık demişti.doktor 2 hafta sonra da duyarız (bu hafta için) ama garanti olsun sen 3 hafta sonra gel dedi.haftaya gidicem inş.Kalp atışını duydunuz mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?