Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar merhaba. Benim transfer sonrası Sonuçlar özetle şu şekilde:

12. Gün: 15,19
14. Gün: 46,51 (çok sancım ve kanamam oldu doktorum prolutran depot iğne yaptı düşük riski var dedi. İğneden sonra kanamam ve sancım azaldı)
16. Gün: 92,88

Sizce sonuçlar nasıl? Doktoruma sordum ilaçlara devam dedi. 2 gün sonra tekrar test yaptır dedi. Hayırlısı bakalım beklemedeyiz halen

Canım durumun nedir merak ettim benim de değerim 15 çıktı 3 gün önce tekrar test yaptırmadım yarın yaptırcam ama içim içimi yiyor Rabbim yümüzü güldürsün inşallah
canım bn önceden bebeğim öldü kan dğerim bir hafta sonra giittm yükseldi ama doktor bişey söylemedi korkuyorum çok

canım bn önceden bebeğim öldü kan dğerim bir hafta sonra giittm yükseldi ama doktor bişey söylemedi korkuyorum çok
Canım benimde ertesi gün kan değerim 3 e düştü şimdi adet oluyorum Çarşamba kontrole gideceğim yani yine düşük yaptım

c

canım benim kötü düşünme nolur kontrole git bakalm ondan sonra konşrz gene
Canım artık kötü düşünecek birşey kalmadı BÇG düştü yani düşük gerçekleşti ben sadece içeride Parça falan kalmışmıdır diye gidiyorum görüşürüz yine

Arkadaslar Merhaba. Adetim 2gun gecikti.Erken gebelik testi yaptım 1saat evvel.ikinci çizgi silik çıktı. Kan verdim beta hcg 0.100 çıktı. Böyle bişey yaşayan oldumu. Dahada adet olmadım. Şimdi gebe değil miyim

Gebelik yok cnm. 5 in yzeri cıkması lazım gebelik için,

Merhaba aşılama yaptırdım bugün 12. Günüm az önce kan tahlilinde b hcg 0.453 çıktı doktorum 15. Gün gel demişti acaba henüz erken mi yoksa hiç mi yok kafam çok Karışık

Merhaba Hanımlar,
SAT 22 Nisan.
Diş Röntgeni çektireceğim için bhcg baktırdım.
Sonuç:
SONUÇ Referans Aralığı
* 3.09 mIU/ml 0 - 2.67
1.Hafta 5 - 50
2 Haftalık Gebelik 50 - 500
. .
. .

şeklinde devam ediyor. Adet tarihime daha 2 gün var.
Daha önceki hiç bir testte böyle bir referans aralığı görmemiştim.
Sizce bu sonuç nasıl yorumlanmalı?

Arkadaşlar acil yardim. Beklenem adet tarihime 2 gun kala hcg 184 du. Adet olmam gereken gunde bugun yani 2 gun sonra 421 cikmis. Dusuk mu degerlerim.

Canim bende disciye adetime iki gun kala gitmistim ama baktirmadim. Disciden cikinca kafama takildi bakmak istedim ve hcg adetw 2 gun kala 184 cikti. hemen discime sordum dis rontgeninden bsy olmaz dedi ki olan olmustu artik. 2 gun sonra da 400 kusurlerde cikti. bende hcg dusuk diye korkuyorum. Allh yardimcimiz olsuunn

Kızlar bugün ßhcg testi yaptırdım geçen cuma 82 idi bugün 647 olmuş artış nasıl sizce 5 günde normal mi ?

arkadaşlar son adet tarihime göre 8+3 üm ama doktora göre 1-2 hafta geriyim.bugün bhcg 15000 çıktı.sizce ben ne kadarlık hamileyim.netteki değerlerden ortalama vermiş ,hiçbişi anlamadım

Kalp atışını duydunuz mu ??
iki hafta önce gittigimde mayıs 6sında değerim 2000 gibiydi.kese için 4-5 haftalık demişti.doktor 2 hafta sonra da duyarız (bu hafta için) ama garanti olsun sen 3 hafta sonra gel dedi.haftaya gidicem inş.
dün bazı tahliller yaptırdım diyabet vs için.bhcg me de baktılar.bende çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…