Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

selam kızlar... adetime 4 gün falan var kan testinde HCG 8. 79 çıktı .. sonucu az önce int.ten aldım henüz dr.la konuşmadım)... sizce durum nedir?
5 in üstü pozitif kabul edilir ama doktora gitmek için erken bekle bakalım sonuç ne olacak. umarım değerin artar tebrikler

rabbim değerlerinin artmasını nasip eder inşallah. ama ssakın stres yapma. stres düşüğün en büyük nedeni

Arkadaşlar acil yardim. Beklenem adet tarihime 2 gun kala hcg 184 du. Adet olmam gereken gunde bugun yani 2 gun sonra 421 cikmis. Dusuk mu degerlerim.
herkesin vücud yapısına göre değişiklik gösterir bu artık bende ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı ilk öğrendiğim 147 idi. 3 gün sonra 512 ye yükselmişti ve doktorum çok iyi demişti.

Kizlar beklenen adet tarihim: 20.05.15di
BETA HCG ;
18.05.2015 de 184.5 (adetten 2gun once)
20.05.2015 de 421.6 (adet olmam gerek gun)
22.05.2015 de 927.3 ( adetimin geciken 2.gunu)
Sizce normal mi degerlerim. 17+4 haft. Bebegimi kaybetttim. daha sonra hcg min 10 45 56 52 olarak artan hcg sonrasi kimyasal gebelikle bir dusuk daha yapmistim. O yuzden korkuyorum bu sefer iyimi diye. bilgilendirin lutfen.

herkesin vücud yapısına göre değişiklik gösterir bu artık bende ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı ilk öğrendiğim 147 idi. 3 gün sonra 512 ye yükselmişti ve doktorum çok iyi demişti.
Yani benimde dusebilir mi? Dusuk o zaman degerlerim. Bende iki katina cikio die sevinmistim ama snn ki de artmis sonra dusmus

Bu iyi görünüyor canım ikişer katlamış canını sıkma

Kizlar merhaba. Bende adetimin geciken ikinci gunu test yaptirdim beta hcg 349.40 cikti.. Yorumlari okuyunca benimki de dusuk galiba :///

kızlar merhaba, benim adetim düzensiz genelde bu ayda 3 gun geçtı dün gece kan testi yaptırdım 5,25 puan çıktı. doktor sınırda olduğunu bir daha tekrarlamam gerektiğini söyledi. yarın yapsam olurmu yoksa 1 hafta gibi bir süre bekleyim mi?

merhabalar, ben bu ay klomen kullandım. çatlatma iğnesi oldum. 15 mayıs da dün dayanamadım kan testi verdim. 0,698 çıktı. negatif dedi laboratuvardaki kız ama adetime de daha 5 gün var yani inenin 11 günü yaptırmış oldum testi, ne dersiniz hamile olablirmiyim değerlerim yükselirmi sizce

Kizlarr Merhaba benim durum biraz karisik beni cözün heleeee :)
ben gecen ay catlatma ignesi vuruldm ama olmadi bu ayda hicbirsey yapmadim igne ilac vs. Bu ayda Adetime 3gun kala yumurtamin catladigini farkettm yani
05.15.2015 yumurtam catladi
05.18.2015 adet tarihm
ama halaa adet olmadim dun kan testi yaptrdm 0,21cikti kasiklarim agriyo kist felanda yok aceba erken mi yaptrdm testi veya yukselir mi bu deger ????

Merhaba arkadaşlar. Benim durumuna yorum yaparsanız çok sevinirim. Aralık 2014 te çikolata kisti oldum dr korunmamamı söyledi. Ameliyattan sonra adetlerim çok düzensiz aynı ay içinde 2 kez olduğum bile oldu. En son 24 nisanda adet oldum. 25 mayısta şüphelenip kan testi yaptırdım ve sonuç 44,53 çıktı dr çok yeni bi gebelik düşebilir dedi. 27 Mayıs yani dün akşam çok az bi kanama oldu ve acile gidip tahlil yaptırdım. Sonuç 52,64. Bu sabah kendi druma gittim muayene etti ve rahmini hazır görmüyorum içerde kanama var devam ederse ki öyle görünüyo gebelik sonlanıcak dedi. teselli etmeye başladı beni. Sabahtan beri çok halsizim kasık ağrılarım var ve az az kanamam oluyo ama adet kadar yoğun değil. Acaba yerleşme kanaması olabilirmi? Ptesi salı tekrar gidicem kan tahlili yapılıcak. Düşsün istemiyorum

2 gunde bir degerin iki kat artması lazım cnm. Cnm inşallah devam eder, devam etmezse de üzülme .çünkü sağlıklı embriyoların hamileliği devam eder . Allah hakkında hayırlısı neyse o olsun .

Cnm cok düşük olasılık hamileliğin ama bu işler hiç belli olmuyor. Adet olmazsan yine yaptırırsın. Hakkında hayırlısı olsun,

Cnm degerin çok düşük .degerin 5 in uzeri cıkması gebelik.gebelik yok gibi. Hayırlısı Allahtan cnm.

2 gunde bir baktırman lazım. Merak ettim yaptırdın mı cnm?degerin 2 gunde bir 2 kat artması lazım.

Kizlar merhaba. Bende adetimin geciken ikinci gunu test yaptirdim beta hcg 349.40 cikti.. Yorumlari okuyunca benimki de dusuk galiba :///
Niye düşük olsun ki, tablolar var innternette oradan bakabilirsin. Herkesin ki yuksek olacak diye bir kaide yok. Sonucun ıyı bence,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…