2 gunde bir degerin iki kat artması lazım cnm. Cnm inşallah devam eder, devam etmezse de üzülme .çünkü sağlıklı embriyoların hamileliği devam eder . Allah hakkında hayırlısı neyse o olsun .
2 gunde bir baktırman lazım. Merak ettim yaptırdın mı cnm?degerin 2 gunde bir 2 kat artması lazım.
Hayırlısı vnm. Artışın iyi gidiyor,bir gün sonrası yaptırdım canım 18 çıktı ..
Hayırlısı vnm. Artışın iyi gidiyor,
Geç döllenme olabiliyor. Bekleyip göreceksin cnm. Olmazsa p.tesi yeniden yaptırırsın kan testi,ama kafama takılan bir şey var herkezin adet günün de nerede 100 lerde benim kisi 5,25 di geç dölllenmemi acaba
Geç döllenme olabiliyor. Bekleyip göreceksin cnm. Olmazsa p.tesi yeniden yaptırırsın kan testi,
İçin rahatlayacaksa git tabiki. Güzel haberlerini bekliyorum.anladım sağol canım .. ama ben dayanmayıp bu akşam tekrardan gidicem kötü bir şey olmasından çok korkuyorum
İçin rahatlayacaksa git tabiki. Güzel haberlerini bekliyorum.
Hic kafana takma gec dollenme olmus olabilir canim icini ferah tut olumlu dusun ve bu donem her firsatta dinlenmeye bak ki siki siki tutunsun bebisin sanaama kafama takılan bir şey var herkezin adet günün de nerede 100 lerde benim kisi 5,25 di geç dölllenmemi acaba
Hic kafana takma gec dollenme olmus olabilir canim icini ferah tut olumlu dusun ve bu donem her firsatta dinlenmeye bak ki siki siki tutunsun bebisin sana
ilgin için teşekkür ederimsonucu tekrardan yazacağım canım
Hayırlı olsun cnm hamilesin:)canım dün akşam tekrardan verdim kanı sonuç 53,03 çıktı. en son salı gunu vermiştim gece 11 de dün verdiğimde akşam 8 di. nasıl ?
Hayırlı olsun cnm hamilesin:)
Benimde 9. Hafta bştti . Bugun 10. Haftadan gun aldımcnm,Ay canım benim Allahım inş hepimizinikini sağlıkl kucağımıza nasip edersen ne kadarlık hamilesin
Benimde 9. Hafta bştti . Bugun 10. Haftadan gun aldımcnm,
Cnm bende cok kasık ağrısı var.sanki rahmin içinde su dolu bir torba var. Saga sola dönerken. Oturup kalkarken cok sancım oluyor.Normaldir diye düşünüyorum. Birde bnm ikiz cnm.tüp bebek ile hamile kaldım.tuvalette bile sancı var,maşallah canımnasıl gidiyor peki benim belim çok ağrıyor sendeki değişikler ne peki
Cnm bende cok kasık ağrısı var.sanki rahmin içinde su dolu bir torba var. Saga sola dönerken. Oturup kalkarken cok sancım oluyor.Normaldir diye düşünüyorum. Birde bnm ikiz cnm.tüp bebek ile hamile kaldım.tuvalette bile sancı var,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?