Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

2 gunde bir degerin iki kat artması lazım cnm. Cnm inşallah devam eder, devam etmezse de üzülme .çünkü sağlıklı embriyoların hamileliği devam eder . Allah hakkında hayırlısı neyse o olsun .

Çok teşekkür ederim. İnşallah tutunur ama hayırlısı tabi. Allah seninde bebeğini hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin. İsteyen herkese bu mutluluğu tattırsın. .

Merhaba kızlar bnde 2 gün önce hamile oldumu ögrendim kanda degerim 164.99 çıktı kaç haftalık acaba bilgisi olan varmı şimdidn teşekürlr

maşallah canım nasıl gidiyor peki benim belim çok ağrıyor sendeki değişikler ne peki
Cnm bende cok kasık ağrısı var.sanki rahmin içinde su dolu bir torba var. Saga sola dönerken. Oturup kalkarken cok sancım oluyor.Normaldir diye düşünüyorum. Birde bnm ikiz cnm.tüp bebek ile hamile kaldım.tuvalette bile sancı var,

mrb arkadaslar benim adetim 5 mayis adetim bittikten bi kacgun sonra kasklarim agridi ve mide bulantisi bas donmesi vb bunun gibi bikac belirti daha ozellikle goguslerim surekli sisiyo aciyo sut gelir gibi sanki dra gttm 10 gun olcak hemen hemn kan testi yaptrdm 4.3 ckti dr ayni sikayetler dvm ederse tekrar yaptr ddi bnm gibi olupta hamile olan varmi eger hamileysem 3hft 3 gunluktur idrarda da ckmaz sanirm

benimde belim öyle sankı belimi büküyorlar aman iyi olsunlarda katlanırız Allah yardımcın olsun canım ikiz annesi olmakda bir ayrılacaktır Allah kucagınada almayı nasip etsin

Merhaba benim 6 haftalık düşüğüm olmuştu, 3 ay sonra yeniden hamile kaldım onun da 8 haftalıkken kalbi durduğu için bebeği aldılar. doktor bir dahaki gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanıcaz dedi. adetime 5 gün var ve ben bugün test yaptırdım. 20 çıktı. acaba değer normal mi? yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…