mrb arkadaslar benim adetim 5 mayis adetim bittikten bi kacgun sonra kasklarim agridi ve mide bulantisi bas donmesi vb bunun gibi bikac belirti daha ozellikle goguslerim surekli sisiyo aciyo sut gelir gibi sanki dra gttm 10 gun olcak hemen hemn kan testi yaptrdm 4.3 ckti dr ayni sikayetler dvm ederse tekrar yaptr ddi bnm gibi olupta hamile olan varmi eger hamileysem 3hft 3 gunluktur idrarda da ckmaz sanirm
cnm bn yanlis hatrlamiosam 1 hfftadan fazla olabillir sana ne dedilermerhaba son adet tarihimiz aynı. 4.3 çıkan tahlili ne zaman yaptırdın?
cnm bn yanlis hatrlamiosam 1 hfftadan fazla olabillir sana ne dediler
yeni bir gebeligin var cnm insallah duzenli yukselirben bugün tahlil yaptırdım 20 çıktı. doktorla henüz görüşemedim hastaları bitince akşam arayacak. eğer sen bir hafta önce yaptırdıysan senin değerin de yükselmiş olabilir. benim değer de normal sanırım. hesap yaptım 2 kat artarak giderse adet gecikmesi olduğu zamanlarda olması gerektiği gibi yükseliyor.
yeni bir gebeligin var cnm insallah duzenli yukselir
Ben adetim 5 gün geçince idrar testi yaptım ilk orada çıktı. 6.günde kan testi yaptırdım 3012 çıktı. 7. gün 4852 çıktı.
hepinizin bebisleri hayrli olsun 4 haftalik gblik idrarda ckarmi en iyi test hangi markadr
nerden bulurum peki eczanede varmidrPredictor early ya da clear blue kullanabilirsiniz
nerden bulurum peki eczanede varmidr
Kizlar adetim 10 gün geçti beta hcg değeri 7600 çıktı normal mi
ay inşallah yükselir benımde 9 gün değerim 0.457 çıktı ama bu değerlere güvenmıyolar 2 gün sonra tekrar yaptırcam inşallah yükselir
kızlar bat a 8 gün var kan test sonucum 0.100 çıkmış bu değer yükselir mi?
Canim degerin yukseldimi acaba bende benzer durum yasiyorumdagbbc .!.:Kızlar benimde bugün tam 6 gün oldu adetim gecikeli dün kan testi yaptırdım 0.100 çıktı halada adet olmadım acaba bu değerin yükselme ihtimali varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?