- 16 Mayıs 2015
- 170
- 141
- 18
merhaba benim de adetim 5 gün geçti dün kan testisonucum 97 çıktı ebe çok düşük ama hamilelik yok diyemeyiz dedi kızlar sizce artar mı çok mu düşük nasıl
ay gerçekten mi inşallah öyledir bal damlıyo ağzınızdanGeç döllenmedir merak etme, ne güzel hamişsin işte...
Nerdeyse tarihlet seninde 10 gunde 57 çıkmış benimde 10 gun gecikmede 60 cikti bi hafta bekleyip tekrar gideyim cok tesekkur ediyorum çok büyük umut oldu bu bana :)
Canım işte ben ikisini aynı anda yaptırdım. Çünkü yeni çalışmalara başlamak için tekrar tekrar düşmesini beklemek istemedim. İstersen sende öyle yap, iğneyi çok gözünde büyütme dediğim gibi zaten en düşük doz olduğu için kötü bir şey yok yani, benim ilk kimyasalda 700 lere kadar çıkıp sonra düşmeye başladı değerSagol canim. Görünüşe göre kürtaj igneden sonra bile yapılıyor genelde. O yuzden once kurtaj yaparim galiba, dusmezse kendiliğinden. Benim de kese yok galiba ya. Sen kacinci haftada yaptin iğneleri. Benim 6.5 falan. Keseyi gormek için ne kadar bekledi doktorun canım
İnşallah hamilesin dir canım ben iki düşük yaptığım için paranoyak olmuş durumdayim 2 günde bir bazen hergün kan veriyorum kollarım delik deşik . Sen bi hafta bekleyebileceksen tebrik ediyorum. Bende pazartesi doktora gideceğim inşallah görebiliriz bebeğimi :)
Seninle aynı durumu yaşıyorum, inşallah bana da umut olursun canım güzel haberlerinibekliyorumBekleyemecegim galibayarin tekrar yaptircam inş güzel bir artış vardır . Inşallah canim bu defa sana tutunsun bebeğin
Canım işte ben ikisini aynı anda yaptırdım. Çünkü yeni çalışmalara başlamak için tekrar tekrar düşmesini beklemek istemedim. İstersen sende öyle yap, iğneyi çok gözünde büyütme dediğim gibi zaten en düşük doz olduğu için kötü bir şey yok yani, benim ilk kimyasalda 700 lere kadar çıkıp sonra düşmeye başladı değerkendiliğinden sonlandı. Diğerinde ise regl olmama rağmen yükselmeye devam etti o hücreseldi yani hücre vardı değer az az artıyordu 170 e kadar çıkınca işlem yaptık. Senin nasıl ?
bazı bayanlardan duymuştum ben ama ne kadar arttığını hatırlamıyorum ama doktorun ne söylediği önemli birşey demedi miKızlar bana da yardım lütfen korkulardayim geçen cuma beta yaptırdım 822 çıktı 6 gün sonra yani bugün 1350 çıktı dış gebelik olabilir dedi dr alttan baktılar rahim içinde kese göründü dış gebelik değil ama neden değerler düşük
Ah canım ya bu saatten sonra çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum çok şükür benim Başıma gelmedi ama dış gebelik riski de olabilir lütfen dikkatli ol çok önemli bu konu sadece kimyasal olan bu şekilde yükselmiyor önce normal yükselip sonra düşmeye Başlıyor değer ya da düşüp yeniden yükseliyor ya da çok çok az artıyor dış gebelik açısından değerlendirdiler mi Seni ? Sonra daha Üzücü Şeyler yaşama diye söylüyorum lütfen yanlış anlama amacım umudunu yok etmek değilBen de biraz bekleyim diyorum ya belki kendi düşer. Kendi düşünce her zaman kürtaj yapıyorlar mi arkasindan acaba? Yapmadiklari da oluyor galiba.
Benim sonuçlar şöyle; ilki 16.80 daha adetime 2 gün vardi. Bir hafta sonra 151 oldu ve sonra 2şer gun arayla da 224, 306, 454 ve 517.
517den 1 gun sonra da 647 olmuş.. o yüzden yarın test yapabilirsem yapıcam bakalım 517 en az 850 ye ulaşacak mi. Ulassa biseyler degisir mi acaba hem kese de gorunur belki. Gerci degerler kötü ama...
bazı bayanlardan duymuştum ben ama ne kadar arttığını hatırlamıyorum ama doktorun ne söylediği önemli birşey demedi mi
Ah canım ya bu saatten sonra çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum çok şükür benim Başıma gelmedi ama dış gebelik riski de olabilir lütfen dikkatli ol çok önemli bu konu sadece kimyasal olan bu şekilde yükselmiyor önce normal yükselip sonra düşmeye Başlıyor değer ya da düşüp yeniden yükseliyor ya da çok çok az artıyor dış gebelik açısından değerlendirdiler mi Seni ? Sonra daha Üzücü Şeyler yaşama diye söylüyorum lütfen yanlış anlama amacım umudunu yok etmek değil
Daha cok küçük ,korkma bekle. Bende anlatmıştım sana .yurtdısındaydım. 1 hafra sonra geldim. Bir sey olmadı.ama tetikte olKendini tanırsın,ona gore hareket etEvet canim sagliksiz bi durum belli ki. doktor da dış gebelıkte olabilir diyor ama büyük ihtimal ic gebelik diyor. Bende diyorum braz beklesem belki icerde kese görünse ona göre kurtaj yapcaksa da yapsin. Ne bileyim hem igne hem kurtaj olmasin diye bi dr acele etti biri beklesen en fazla kanama olur bekle bi hafta bisey olmaz dedi bilmiyorum bakalım kararsizim ya gec döllenme de olabilir belki dedi ama değerler normal artmiyor iste sorun orda
Daha cok küçük ,korkma bekle. Bende anlatmıştım sana .yurtdısındaydım. 1 hafra sonra geldim. Bir sey olmadı.ama tetikte olKendini tanırsın,ona gore hareket et
Evet canim sagliksiz bi durum belli ki. doktor da dış gebelıkte olabilir diyor ama büyük ihtimal ic gebelik diyor. Bende diyorum braz beklesem belki icerde kese görünse ona göre kurtaj yapcaksa da yapsin. Ne bileyim hem igne hem kurtaj olmasin diye bi dr acele etti biri beklesen en fazla kanama olur bekle bi hafta bisey olmaz dedi bilmiyorum bakalım kararsizim ya gec döllenme de olabilir belki dedi ama değerler normal artmiyor iste sorun orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?