Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba benim de adetim 5 gün geçti dün kan testisonucum 97 çıktı ebe çok düşük ama hamilelik yok diyemeyiz dedi kızlar sizce artar mı çok mu düşük nasıl

Nerdeyse tarihlet seninde 10 gunde 57 çıkmış benimde 10 gun gecikmede 60 cikti bi hafta bekleyip tekrar gideyim cok tesekkur ediyorum çok büyük umut oldu bu bana :)

İnşallah hamilesin dir canım ben iki düşük yaptığım için paranoyak olmuş durumdayim 2 günde bir bazen hergün kan veriyorum kollarım delik deşik . Sen bi hafta bekleyebileceksen tebrik ediyorum. Bende pazartesi doktora gideceğim inşallah görebiliriz bebeğimi :)

Canım işte ben ikisini aynı anda yaptırdım. Çünkü yeni çalışmalara başlamak için tekrar tekrar düşmesini beklemek istemedim. İstersen sende öyle yap, iğneyi çok gözünde büyütme dediğim gibi zaten en düşük doz olduğu için kötü bir şey yok yani, benim ilk kimyasalda 700 lere kadar çıkıp sonra düşmeye başladı değer kendiliğinden sonlandı. Diğerinde ise regl olmama rağmen yükselmeye devam etti o hücreseldi yani hücre vardı değer az az artıyordu 170 e kadar çıkınca işlem yaptık. Senin nasıl ?

Bekleyemecegim galiba yarin tekrar yaptircam inş güzel bir artış vardır . Inşallah canim bu defa sana tutunsun bebeğin

Ben de biraz bekleyim diyorum ya belki kendi düşer. Kendi düşünce her zaman kürtaj yapıyorlar mi arkasindan acaba? Yapmadiklari da oluyor galiba.
Benim sonuçlar şöyle; ilki 16.80 daha adetime 2 gün vardi. Bir hafta sonra 151 oldu ve sonra 2şer gun arayla da 224, 306, 454 ve 517.
517den 1 gun sonra da 647 olmuş.. o yüzden yarın test yapabilirsem yapıcam bakalım 517 en az 850 ye ulaşacak mi. Ulassa biseyler degisir mi acaba hem kese de gorunur belki. Gerci degerler kötü ama...

Kızlar bana da yardım lütfen korkulardayim geçen cuma beta yaptırdım 822 çıktı 6 gün sonra yani bugün 1350 çıktı dış gebelik olabilir dedi dr alttan baktılar rahim içinde kese göründü dış gebelik değil ama neden değerler düşük

bazı bayanlardan duymuştum ben ama ne kadar arttığını hatırlamıyorum ama doktorun ne söylediği önemli birşey demedi mi

Ah canım ya bu saatten sonra çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum çok şükür benim Başıma gelmedi ama dış gebelik riski de olabilir lütfen dikkatli ol çok önemli bu konu sadece kimyasal olan bu şekilde yükselmiyor önce normal yükselip sonra düşmeye Başlıyor değer ya da düşüp yeniden yükseliyor ya da çok çok az artıyor dış gebelik açısından değerlendirdiler mi Seni ? Sonra daha Üzücü Şeyler yaşama diye söylüyorum lütfen yanlış anlama amacım umudunu yok etmek değil

Merhaba arladaslar. Benim de adetim 3 gun gecti idrarda negatif cikti. Bugün kanda 3.8 çıktı. Dr var veya yok diyemem, iki gun sonra tekrar baktir dedi. Hala bir umut vardir sanirim dimi. Allah kimseyi caresiz veeeee bebissiz birakmasin

Evet canim sagliksiz bi durum belli ki. doktor da dış gebelıkte olabilir diyor ama büyük ihtimal ic gebelik diyor. Bende diyorum braz beklesem belki icerde kese görünse ona göre kurtaj yapcaksa da yapsin. Ne bileyim hem igne hem kurtaj olmasin diye bi dr acele etti biri beklesen en fazla kanama olur bekle bi hafta bisey olmaz dedi bilmiyorum bakalım kararsizim ya gec döllenme de olabilir belki dedi ama değerler normal artmiyor iste sorun orda

Daha cok küçük ,korkma bekle. Bende anlatmıştım sana .yurtdısındaydım. 1 hafra sonra geldim. Bir sey olmadı.ama tetikte olKendini tanırsın,ona gore hareket et

Daha cok küçük ,korkma bekle. Bende anlatmıştım sana .yurtdısındaydım. 1 hafra sonra geldim. Bir sey olmadı.ama tetikte olKendini tanırsın,ona gore hareket et

Evet canim demiştin. Son dr da 1 hafta bekle dedi pek umutlu bakmadigini eklese de. Ben de yine de hcg 2 gunde bir ne durumda olacak diye kan veriyorum. Bugün de yukselmezse umudumu keserim artık gerci yukselmez belli ama

Merhaba ,ben de sağlıksız bi gebelik geçirdim,öğrendiğimizde değerlerim 2 günde 2 ye katlıyordu,kesemiz göründü fakat küçüktü,1 hafta sonra yine kese aynı boyutta kalınca hcg ve ultrason kontrollerim 2 günde yaptırmaya başladık.hcg değerim ilk başlardaki gibi katladığında 40 bini geçmesi gerekirken bir hafta öncesi değerde .2200 lerde çıktı,sonra 3200,4100 ve en son 4200....kesem ve yolk kesem vardı.ama yolk sac kesesi tüm keseyi kaplamış,embriyo gözükmedi.7 hafta 5 günlükken kalp atışı olmadığı için cuma günü kürtaj oldum çünkü bi haftadır lekelenme tarzında kanamam ve kramplarım başlamıştı daha fazla beklemek istemedim.Düşük zaten başlamıştı.
Bence kanaman olana kadar bekle,belki kese görünür..çünkü benim 2 gün içinde yol sac göründü.kesem iki günde büyüdü ,belirgin oldu.Dr un ultrasonunda 5 hafta 2 günlük denilen kese radyoloji ultrasonun 7 hafta 4günlük çıktı.Ultrasondan ultrasona değişiyor.

Merhaba, sat 11 Mayıs iki gün arayla yapılmış beta hcg değerlerim 5 Haziran da 14-32-79-372 daha sonra baktırmadım.en son yani 11 haziranda 372ydi..yarın kontrole gidicem. Sizce değer SAT 'a göre düşük mü? Daha önce 5 gebelik kaybım var ve korkuyorum. Normal gebelik hariç bütün gebelik şekillerini kurdum kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…