Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Cok sagol bi sorun çıkmazsa kese görünsün diyorum ben de. Dr ne der bilmiyorum ama. Dış gebelikse diye acele ediyorlar onlarda hakli. Benim hic 2 kati olmadi. %66 bile değil galiba. Az once kahverengi akinti olmus ya da leke. Neden olmuştur acaba düşük falan mi ki. Kasıklarımda ağrıyor, hafif de bi titreme halsizlik var. Bunlari soylesem yarın yapar kesin

Benimde ilk öğrendiğimde 2 kat arttı,sonra gebelik sağlıksız olduğunda %23 filan arttı,sonlarda artmadı bile o derece...benimde kahverengi lekelenme oldu,sonra pıhtı kan gelmeye başladı,adet sancısı gibi kramplar ağrı....düşük başladı yani...ben 1 hafta bekledim.kanama başladığında kese düzensiz dediler ama 2 gün sonra yol sac ortaya çıktı,kese düzene girdi,ama bebek oluşmadı içinde,kalp atımı olmadı.kanama kürtaj olana kadar devam etti,şimdi ise kürtaj sonrası kanama bile yok.
demek ki gebelik saglıksız olunca vücut atmak için çaba sarfediyor.
İnşallah dış gebelik değildir,tehlikeli oldğunu biliyorum.

Bu arada başka bi dr a göründün mü? ayrıca kese küçükse vajinal ultrasonla görülüyor,karından yaptırdıysan normal görünmemesi...

Vajinal de baktilar canim. bikaç dr gittim. tam emin değiller rahim ici oldugunu düşünüyorlar rahim cok kalin oldugundan ama dış gebelik de olabilir dediler.biri küçük bir kese var gibi demisti, diğerleri görmedi.

Benim hic iki katı çıkmadı ama benzer durumdayız galiba. Az önce acilden geldim. kanama başladı diye gitmistim kan degerim ilk defa son değerden düşük çıktı. Vajinal bakti o da küçücük bi kese gördugunu söyledi. kanama olduğuna göre düşük de baslayabilir biraz bekle dedi. Tabi yarın doktorum ne der bilmiyorum.

Okudugum konularda düşükten sonra kurtaj olmayan da var. Neye göre yapmıyorlar acaba? kan degerlerine göre mi yoksa düşükten sonra rahmin temizlenip temizlenmedigini iyice görebiliyorlar mi yoksa temizlenmeme ihtimaline karsi mi? Biliyor musun canım

Hayırlısı bakalım,bekle biraz daha,çok kanaman olursa hastaneye yetişirsin,ben 6 gün boyunca sabrettim,doktorum da acele etmedi,hamile kalmadan progestan ve coaspirine başladım,kanama başlayınca coaspirini kesti,ilk kanama olduğunda progestanı da 2 katına çıkardı ama 1 gün sonra onu da kesti,sanırım onun da umudu kalmamıştı,son güne kadar kürtaj yapalım demedi,en son gün alalım artık beklemeyelim dedi...belki kendi düşer mi diye bekledi,belki benim umudumu kırmak mı istemedi bilmiyorum...
Benim kürtajımda asistanı karından ultrasonla keseyi hocama gösterdi,hocam da keseyi o şekilde aldı,sonra bi daha temizlemek için girdi,en son vajinal ultrasonla bi daha baktı ,emin oldu.

Düşükten sonra kontrolde parça kalıp kalmadığı belli oluyor,vajinal ultrasonda gözüküyor.parça kalınca kürtaj yapıyorlardır.Benim hiç değerlerine de bakalım demedi,kendini kötü hissedersen kontrole gel dedi,yoksa 2 ay dinlen dedi.Benim kürtaj başarılı oldu sanırım,hiç kanamam olmadı,düşükte bile daha çok ağrım vardı,kanamam daha çoktu.

Anladım canım cok sagol. Senin de bi onceki yorumunda dedigin gibi adet sancısı gibi çok sancim da oldu kanamayla beraber. Yarin konuşayım bakayim ne diyecek. Çok geçmiş olsun sana da

Anladım canım cok sagol. Senin de bi onceki yorumunda dedigin gibi adet sancısı gibi çok sancim da oldu kanamayla beraber. Yarin konuşayım bakayim ne diyecek. Çok geçmiş olsun sana da
Benim de sat 19 nisand,aramızda çok bişi yokmuş.
ama nasip değilmiş demek ki...bir sonraki sağlıklı gebeliklere inşallah.
hakkında hayırlısı olsun.

Benim de sat 19 nisand,aramızda çok bişi yokmuş.
ama nasip değilmiş demek ki...bir sonraki sağlıklı gebeliklere inşallah.
hakkında hayırlısı olsun.

Evet çok yakinmiş. Hayirlisi ya sorunsuz atlatalim da. Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun

kizlar merhaba
siz kan betahcg tahlininizi ozel hastanede ne kadara yaptiriyosunuz.
ben bugun bir yere gittim 65 dedi..
cok geldi de ( yaptirmadim

Kizlar bugün adetim geçeli 14 gün oluyor 10. Gün hcg 60.81 cikti 14.gun hcg 177 cikti cok moralim bozuldu galiba yetersiz bi artış var gec döllenme olduğunu biliyorum aslinda cunku takvimde yumurtlama haftasi gorunurken iliski olmadı adetten bikac gun once iliski oldu. Benim durumumda olan var mi cok mu kötü değerler

Ne kadar fazlaymis doktor ücreti haricinde mi ? ben farkli hastanelerde 7tl ile 10tl arasinda yaptiriyorum 2 haftadır.
Saglik ocaginda yaptıramazmisiniz orda da yaptırdığım oldu.

Yardım lütfen sat 1 Mayıs yani bugün 6 hafta yi geçmiş oluyo 8 haziranda beta HCG 724 gibi bişey yani bugün Dr a gittim ultrason da göremedi sadece rahim büyümüş genişlemiş dedi ama kese yada başka bişe görmedi tekrar kan testi yaptırdım daha sonucunu almadım çok merak ediyorum aynı durumda olan var mı görünmesi gerekmez mi çok korkuyorum dış yada boş gebelik olucak diye

kizlar merhaba
siz kan betahcg tahlininizi ozel hastanede ne kadara yaptiriyosunuz.
ben bugun bir yere gittim 65 dedi..
cok geldi de ( yaptirmadim

Ne kadar fazlaymis doktor ücreti haricinde mi ? ben farkli hastanelerde 7tl ile 10tl arasinda yaptiriyorum 2 haftadır.
Saglik ocaginda yaptıramazmisiniz orda da yaptırdığım oldu.

Canım,
Ne yaptın? Tekrar tahlil verdin mi? İnşallah hakkında hayırlısı olur.

Merhaba uzulmene gerek yok su an :))
Degerlerin illa ki tam iki katina cikmasi gerekmiyor. %66 yeterli yani en az 168 falan olmaliydi 177 olmuş. üzme kendini bebegine zarari olmasin :)

Canım,
Ne yaptın? Tekrar tahlil verdin mi? İnşallah hakkında hayırlısı olur.

Merhaba canım ben de simdi yazacaktım sonucumu. Dun gece düşük yaptim. Test sonucu da yarıya düştü 760ti dun gece bugun 360 olmuş. Carsamba gunu tekrar gel dedi dr bi daha ultrason bakacak. Su an parca kalmis gibi ama inşallah tamamen kendi düşer de kürtaja gerek kalmaz

Cnm gözünaydın diyorum . İyi ki dış gebelik degil.çok sevindim adına

Merhaba uzulmene gerek yok su an :))
Degerlerin illa ki tam iki katina cikmasi gerekmiyor. %66 yeterli yani en az 168 falan olmaliydi 177 olmuş. üzme kendini bebegine zarari olmasin :)

katlama işini hic anlamadım cok az diye uzuldum yorumun için cok tesekkur ederim umuda ihtiyacım vardı gerçekten :)

Canım, hayırlı olsun sakın üzme kendini böyle kendi kendine gitmesi daha iyi inan. İnşallah kendiliğinden sıfırlanır. Parça falan kalmamıştır. Belki kanama ile atarsın canım. Allah hepimize sağlıklı, gerçek hamilelikler ve bebişler nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…