Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

doktor muayene yok ozel bi kurum ist beylikduzunde sok oldum.
baska yerde 27 dedi..
ne yapsam calisiyorum saglik ocagina gidemem is yerime uzak

İnşallah canim amin :)

Ne kadar fazlaymis doktor ücreti haricinde mi ? ben farkli hastanelerde 7tl ile 10tl arasinda yaptiriyorum 2 haftadır.
Saglik ocaginda yaptıramazmisiniz orda da yaptırdığım oldu.

ben en az 15 tlye yaptırdım. doktorum acıbademde. oraya gidip doktor istemeden tahlil istersem 150 tl, doktor muayenesi ile birlikte 112 tl. son tahlili cumartesi yaptırdım. önce acıbademe gittim, kontrol süresi dolmuş dedi 112 tl istedi. vermedim valla. gittim 15 liraya yaptırdım. zaten olmuş bitmiş. sıfırlandığını görecem diye bide o kadar para mı verecem. sinir oldum acıbademe zaten.

bazen kötü sonucun daha az kötü olanına da sevinebiliyoruz. hayat böyle canım. inşallah bir sonrakinde sağlıklı gebelikler geçiririz. benim de kanamam arttı iyice 3 gündür. 3 gün önce beta hcg 64 çıktı. bu kadar kanamanın üzerine sıfıra yaklaşmıştır diye düşünüyorum. eğer normalin dışında ağrım vs olmazsa cumartesi tekrar tahlil yaptıracam. yoruldum artık git gel sonuç bekle.. hakkımızda hayırlısı canım..

Merhaba arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim ve yeni çocuk düşünmeye başladık sizce napmalıyım forumu okuyorum beta hcg diye bir testten değerlerden bahsetmişsiniz kadın doğuma gittim kist veya herhangi bir problem yok dedi

madem yeni düşünüyosunuz hiç kafanı yorma böyle şeylere canım. adetin bittikten 1 hafta sonra 2 günde bir ilişkiye girin. sonrasında da sakince bekleyin. adet geçene kadar da bence tahlil yaptırma. ama madem merak ettin söyleyim, beta hcg döllenmeden sonra kanda yükselmeye başlayan bir hormon. döllenmeden sonraki ilk haftalarda 2 günde bir iki kat artıyor. adet gününe yakın günlerde de idrarla atılmaya başlıyor ve eczaneden aldığımız testler de o günlerde doğru sonuç vermeye başlıyor. Rabbim hayırlı evlat versin inşallah :)

Amin allah isteyen herkeze anne olmayı nasip etsin banada gerçekten anne olmayı çok istiyorum ve geç kaldığımı düşünüyorum o yüzdende anne olamama korkusu sardı 10 haziran adetimin bitiş günü bakalım neler olacak

Allah razı olsun canım benim. güzel haberlerini bekliyorum inşallah :)
canım haberler iyi bende gördüm bu gün mercimeğimi :) 4 haftalık ama doktorum çok güzel tutunmuş maşallah dedi rahim duvarı kalınlığıda çok iyi dedi 3 hafta sonrasına randevu verdi kalp atışları için çok şükür darısı senin başına ALLAH yardımcın olsun kuzum

inşallah canım :) çok sevindim. bundan sonra kendine çok dikkat et ve hiçbir şeyin canını sıkmasına izin verme. ağrıların hatta lekelerin bile olabilir. hiç strese sokma kendini. inşallah 3 hafta sonra pıt pıt sesleri duyduğunda daha da rahatlarsın zaten. Rabbim bana ve isteyen herkese de o günleri yaşatsın inşallah :)

hayırlısı olsun cnm. ben de çok korkuyordum ve ortada hiçbir sıkıntı yokken ve 2 yıldır hala anne olamadım. bence rahat olmaya çalış.

Cok fazla yaa gercekten. Bi de dedigin gibi değer takibi sadece bikac gun de bir yaptiriliyor başa çıkılmaz o fiyatlarla

Aynen bende yoruldum. psikolojik olarak yipratiyor zaten git gel testler falan daha yorucu oluyor. Zaten engelleyemeyecegimiz durumlar oldugu icin en azından en sorunsuz sekilde olsun istiyoruz kötünün iyisi olsa da dediğin gibi . hayırlısı artik

geçmiş olsun tatlım,inşallah gerek kalmaz,böyle biter.

Sağol canım . inşallah ya en azından artık net bi durum var. Oncesinde sürekli ya degerler normale donse ne olur, sonra da kurtaj mi igne mi korkusu vardi. Hayirlisiyla bunu da atlatayım da inşallah

kizlar sonucum cikti 113 son adet tarihim 16 mayisti..
ne diyosunuz bat 1gun geceki sonucuma ilk ya acemiyim :)

Canim hcg degerlerin nasıldı benimde 3 4 haftalik diye düşünüyorum merak ettim bugun 177 cikti

saol cnm bnm Allah razı olsun En kısa zamanda sanada nasip etsin tabi dikkat etmek lazım Allahın takdirine bıraktım stres yok sabırlı olmak çok önemli sabrın sonu selamet bende güzel haberlerini bekliyorum :)

Meraba lar bende yeni üyeyim ne zamandır inceliyorum neler yazılmış diye artık dedim benimde birileriyle konuşmam gerek ve üye oldum benim de adetim geçeli 11 gün oldu adet gecikmesinden 4 gun snra test yaptırdım 0.14 çıktı doktorum hastalanmazsan bi hafta snra tekrar la dedi pko rahatsızlığım var yrn yeniden test yaptiricam sizce yukselebilir mi lütfen biri yardimci olursa çok sevinirim kafam çok karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…