- 16 Haziran 2010
- 275
- 126
- 303
ben dün ultrasonda keseyi gördüm :) darısı başına inşallah
Mesajlardan gördüm son durumu. Birebir aynı durumları yaşamışız seninle. İlk deneme, ilk gebelik ve doktor süreci. Bugün 2 hafta olduk benim düşükten sonra. Değerim 10 çıktı. Rahim de temiz.Merhaba canım ben de simdi yazacaktım sonucumu. Dun gece düşük yaptim. Test sonucu da yarıya düştü 760ti dun gece bugun 360 olmuş. Carsamba gunu tekrar gel dedi dr bi daha ultrason bakacak. Su an parca kalmis gibi ama inşallah tamamen kendi düşer de kürtaja gerek kalmaz
Mrb arkadaşlar.. Bi soru soracaktim ben nisanliyim nisanlimla mayıs ayında iki defa iliski yasadik ve icime hiç bosalmadi. En son beş mayısta adet oldum ve haziran ayında adet olamadım daha. Dün eczaneden gebelik testi aldım tek cizgi çıktı bugunde Ozel hastanye gittim beta hcg yaptim 1.27 çıktı doktor bana hamile olmadigimi soyledi internetten iki uzman doktoru aradım onlarda aynı şeyi söyledi bana. Bugün kan verdiktrn hemen sonra tekrar eczaneden test aldim yine tek cizgi çıktı. Sizce hamile degilim dimi çok korkuyorum evliligimize daha var çünkü. Birde eskişehir kemal hukmen diye bi doktor var durumu anlattım bana hamile degilsin ve progesteron tb kullan yedi gun ilacı bıraktıktan bes gün sonra kanaman olacak yani adet olacaksin dedi bende çok korkuyorum bugun ilacı aldım adı progestan /progesteron ile aynı
Mesajlardan gördüm son durumu. Birebir aynı durumları yaşamışız seninle. İlk deneme, ilk gebelik ve doktor süreci. Bugün 2 hafta olduk benim düşükten sonra. Değerim 10 çıktı. Rahim de temiz.
Kan alan hemşire kpllarıma bakıp' damarların hepsi kullanılmış, yer kalmamış ' dedi.
Allah bir daha sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.
Kese 1500-3000 civarlarında net olarak görünüyor,biraz sabredin :)pazartesi veya çarşamba değerleriniz uygun olur sanırım.Ayy inşallah darısı başıma :) benim ikinci hcg 177 cikti bu degerde kese falan görünmez diye bir hafta bekleyip oyle gitmeyi düşünüyorum doktora inşallah sağlıklıdır
Tesekkur ederim verdiviniz yanit icin bu ilacı iki kez kullandım bugun bas dönmesi yaptı. Bu normal miboşuna telaşlanıyorsunuz,hamile değilsiniz.en garanti sonuç kan sonucu zaten.5 in altı negatif.
doktorunuz da adetiniz gelsin diye progestan vermiş.Sıkıntı yapacak bi durum yok.bundan sonra dikkatli olun.
Normal,ben çok kullandım,ayrıca uyku yapar.zaten 7 gün içeceksiniz,dert etmeyin.Tesekkur ederim verdiviniz yanit icin bu ilacı iki kez kullandım bugun bas dönmesi yaptı. Bu normal mi
Kese 1500-3000 civarlarında net olarak görünüyor,biraz sabredin :)pazartesi veya çarşamba değerleriniz uygun olur sanırım.
tekrar test yaptırdın mı canım? pko rahatsızlığının tam olarak ne olduğunu bilmediğim için yorum yapamıyorum. normalde her ay adet oluyor musun mesela? bence hala adet olmadıysan tekrar test yaptırman en doğrusu.Meraba lar bende yeni üyeyim ne zamandır inceliyorum neler yazılmış diye artık dedim benimde birileriyle konuşmam gerek ve üye oldum benim de adetim geçeli 11 gün oldu adet gecikmesinden 4 gun snra test yaptırdım 0.14 çıktı doktorum hastalanmazsan bi hafta snra tekrar la dedi pko rahatsızlığım var yrn yeniden test yaptiricam sizce yukselebilir mi lütfen biri yardimci olursa çok sevinirim kafam çok karisik
son adet gününü baz alıp sonrakileri ona göre hesaplayacaksın canım. ablam diyor ki hamile kalmadan önce bikaç ay adet günü sapıtıyor. bilimsel bir açıklaması olabilir mi bilmiyorum ama onun iki gebeliğinde de aynısı olmuş. bende de benzer durum olmuştu ama ben bebeğimi kaybettim malesef. inşallah hepimizin bebişleri olur canım en kısa zamanda hayırlısıyla :)merhabalar :) 11 aylık evliyiz bebiş istiyoruz 3 4 aydır korunmuyoruz nerdeyse ama olmadı gecen aya kadar adetim çok normaldi hep 10 da oluyordum geçen ay 5 gün gecikti ve 15 hastaladım test de yaptırmıştım nefatif çıktı .. şimdi ise en son olduğum tarihden hesaplayacağım değil mi 15 ? yada önceki düzenli olduğum 10 nu mu bilemedim ? ama yine geçikti bugun ayın 17 si ve 2 gün gecti.. son bir haftadır belim çok ağrıyor üşüttüm die düşündüm ama geçmedi ara ara sancım da oluyor ama adetim gelecek gibi hissim var. test yapınca hayal kırıklığı çok fena oluyor rabbim bizim gibi tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :) bana da dua edin canlar :) <ha bu arada 15 gün önce kan testi yaptırmıştım b12 için biraz düşük dü gebeleği de bakmıştı doktorum ama 1,20 negatif çıktı o yüzden bu ay da umutsuzum günüm geçti ama hayırlısı :) Allaha emanet
üzgünüm ama tekrar çıkacağınız zannetmiyorum.çünkü kan testi varsa hemen çıkarıyor.pko luysanız zaten adet düzensizliğiniz de vardır.ya da mevsimsel gecikmeniz olabilir.Meraba lar bende yeni üyeyim ne zamandır inceliyorum neler yazılmış diye artık dedim benimde birileriyle konuşmam gerek ve üye oldum benim de adetim geçeli 11 gün oldu adet gecikmesinden 4 gun snra test yaptırdım 0.14 çıktı doktorum hastalanmazsan bi hafta snra tekrar la dedi pko rahatsızlığım var yrn yeniden test yaptiricam sizce yukselebilir mi lütfen biri yardimci olursa çok sevinirim kafam çok karisik
inşallah tutmuştur,ama çatlatma iğnesi ile 14.gün test yapmak daha mantıklı..hayırlısı olsun... .5 gün sonra 120-200 arası bişi çıkması lazım,inşallah 2 ye katlayarak gider.ben mayısta 2 sinde çatlatma iğnesi vurulmuştum,21 mayısta 227 idi.arkadaslar bugun kan testi yaptirdim beta hcg 23.80 doktor cok yeni bebek tuinmaya calisiyor dedi 5 gun snra yenidenkan vericem sizce cokmu dusuk(catlatma ignesinin 12.gunu bugun)
doktor 12. gunu test yap dedigi icin yaptrdim 227 nasil oluyor benim testte virgul var diger snclari anliyamiyrm benimkide 238 mi oluyoinşallah tutmuştur,ama çatlatma iğnesi ile 14.gün test yapmak daha mantıklı..hayırlısı olsun... .5 gün sonra 120-200 arası bişi çıkması lazım,inşallah 2 ye katlayarak gider.ben mayısta 2 sinde çatlatma iğnesi vurulmuştum,21 mayısta 227 idi.
her hastanenin sonuçları farklıdır canım,senin 23 şu an...iğnenin etkisinden değildir umarım.bence 5 gün bekleme,cuma bi daha yaptırdoktor 12. gunu test yap dedigi icin yaptrdim 227 nasil oluyor benim testte virgul var diger snclari anliyamiyrm benimkide 238 mi oluyo
tekrar test yaptırdın mı canım? pko rahatsızlığının tam olarak ne olduğunu bilmediğim için yorum yapamıyorum. normalde her ay adet oluyor musun mesela? bence hala adet olmadıysan tekrar test yaptırman en doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?