Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

üzgünüm ama tekrar çıkacağınız zannetmiyorum.çünkü kan testi varsa hemen çıkarıyor.pko luysanız zaten adet düzensizliğiniz de vardır.ya da mevsimsel gecikmeniz olabilir.

Dediğiniz gb oldu malsef test negatif çıktı ama o kadar çok belirtiler vardı ki bide kendimi çok hamileyim gb hissetmistim Nasip ten ötesi yok tabi ama üzüldüm yine de yrn muayene ye gidicem bu kadar gecikmemin normal olmadığını syledi doktor şimdiye kadar olman lazm di dedi bide yumurtalklarim da ağrı var bole alt karin bolgeme bastırınca acı hissediyorum doktor yrn bi tekrar kan testi yapalım gelirken de diğer sonuçlarını getir dedi nie ole dedi anlamadm laboratuvar da yanlış sonuç olmaz heralde yaptirdigim yere mi guvenemedi die dusundum ama bakalm yrn ne dicek keşke bi mucize olsa test yanlış olmuş olsa ama nerdeee

teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere için de bizlere de verir inşallah düzensizliğim bi umut oldu şimdi bana da teşekkürler canım.

üzülüyoruz ama elimizden bir şey gelmiyor canım hayırlısı olsun napalım. inşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı bebekler versin bizlere..

üzülüyoruz ama elimizden bir şey gelmiyor canım hayırlısı olsun napalım. inşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı bebekler versin bizlere..
amin inş ağustosta tup bebek tedavisi görür bakalım doktor ümitli konuşuyor ama hayırlısı inş o zamana adet söktürücü verdi artık onu kullanicam ultrosonda bişey göremedi malsef allah olmayan isteyen herkese nasip etsin inş

herkese merhaba,
bu sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Kan testi yaptırdım Beta HCG 187.34 çıktı. bunun anlamı nedir? yardımcı olur musunuz?

Kızlar benim iki idrar testi yaptım çift çıktı sonra kan testimde 263,61 bu değer nasıl sizce 11. Tran fer günümde yaptırdım çift gebelik olabilirmi??

Merhaba ovulasyon tarihim 6 hazirandi. 16 haziranda bhcg negatif çıktı. 20 haziranda idrar testinde silik cizgi gördüm. 22 haziranda değerim 69 cikti.

Merhaba ovulasyon tarihim 6 hazirandi. 16 haziranda bhcg negatif çıktı. 20 haziranda idrar testinde silik cizgi gördüm. 22 haziranda değerim 69 cikti.
Benim ovulasyon tarihim de 10 Hazirandı. 17 haziranda test yaptırdım negatif çıktı. Ama pazar günü yani 21 haziranda idrar testinde çok çok silik ikinci çizgi çıktı. Dün yine silik çizgi, ama az bişey daha koyulaşmış. Bat 24 Haziran. O güne kadar bekleyeyim diyorum kan testi için. Çünkü maalesef laboquick marka testle silik çizgi çıkıp da yanlış çıkan çok olmuş. O yüzden iyice kaptırmayayım diyorum.

Mrb hanımlar uzun süredir takip ediyordum siteyı fakat yenı uye oldum bnm bi sorum var bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim
Ben bugun beta hcg sonucumu aldım rakam 105995.00 çıktı sonuç buna göre kaç haftalık gebe olabilrim doktora gitmedim henüz gidene dek sabırsızlanmaktansa buradan fikir almak istedim

benim hesabıma göre eğer bebeğimi düşürmeseydim yaklaşık 8 haftalıkken bu değerlerde olacaktı canım. son adet tarihin ne zaman?

Merhaba bana biraz umut oldu senin yaşadığın.Bugün kan testi yaptırdım erkenden gebeliği öğrenip iğneye başlamak için(kan pıhtılaşmasından dolayı).İlişkinin üzerinden 7 gün geçmişti.<1.2 çıktı.Bir umut olabilir mi acaba?

Seninki de umut dolu bir mesaj:)

Bence olabilir. 4-5 gün sonra idrarda çıkabilir. Benim de <2.00 çıkmıştı. Yeni testi hala yaptırmadım, ama çok şükür regl de olmadım.
Bir de yumurtlama gününü tespit etmiş miydin? Onun üzerinden mi 1 hafta geçti?

Yumurtladığımı ben anlıyorum.KAsıklarım patlayacakmış gibi baskı yapıyor.AMa errttesi gün ilişki oldu benim.Ama şöyleki ben daha önce de 4 gebelik geçirdim.Çoğunda yine böyle kasık ağrımdam sonraki gün ilişki yaşadım ama iki üç gün öncesinde yaşadığımda oluyodu.O yüzden bu ağrıdan sonraki ilişki sağlıklı mı tam emin değilim.Bi de bu ilişkinin sonrasında hiç yatmadım direk kalktım ayağa.Aslında çok fazla da umutlu değilim ama işte yine de insan negatifi görünce üzülüyor.Bakalım bir iki gün sonra gebelik testi yaparım belki.

Hadi hayırlısı.
Yatmak çok da gerekli değil diyen doktorlar var, ona çok takılma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…