Merhaba bana biraz umut oldu senin yaşadığın.Bugün kan testi yaptırdım erkenden gebeliği öğrenip iğneye başlamak için(kan pıhtılaşmasından dolayı).İlişkinin üzerinden 7 gün geçmişti.<1.2 çıktı.Bir umut olabilir mi acaba?
Ay insallah.agzindan bal damliyo:))biraz boyle kasiklarimda agri basladi bugun ama psikolojik olma ihtimali cok yuksek:)))ovulasyon testi siparisi verdim olmadi onunlada kontrol ederim.Merhaba, ben de ilişkiden 7 gün sonra yaptırdım <o.o5 çıkmıştı, ondan 11 gün sonra yeniden yaptırdım 555 çıktı. ilişki sonrası 1 hafta çok erken pozitif çıkması için
adetine ne kadar var?ben bu topikte yeniyim deYumurtladığımı ben anlıyorum.KAsıklarım patlayacakmış gibi baskı yapıyor.AMa errttesi gün ilişki oldu benim.Ama şöyleki ben daha önce de 4 gebelik geçirdim.Çoğunda yine böyle kasık ağrımdam sonraki gün ilişki yaşadım ama iki üç gün öncesinde yaşadığımda oluyodu.O yüzden bu ağrıdan sonraki ilişki sağlıklı mı tam emin değilim.Bi de bu ilişkinin sonrasında hiç yatmadım direk kalktım ayağa.Aslında çok fazla da umutlu değilim ama işte yine de insan negatifi görünce üzülüyor.Bakalım bir iki gün sonra gebelik testi yaparım belki.
ne güzeeel yaa burdaki herkes hamile allah bana da versin inşaallahben dün ultrasonda keseyi gördüm :) darısı başına inşallah
30 unda olmam lazim.5 gun kaldi.2 gun once test yaptirdim negatif cikti.adetine ne kadar var?ben bu topikte yeniyim de
Amin canım ben bugun kontrole gittim 6+3 deyiz ama kalp atışını duyamadık bebegiminne güzeeel yaa burdaki herkes hamile allah bana da versin inşaallah
ya benimde bi sorum var bu ay 1 haziranda adet oldum 7sinde çıktım ondan 4 gün sonra adet sancısı gibi sancım oldu günde 3 4 kez,bi kaç gündür biraz azalmış günde 1 2 kez oluyr scsbs gebelik olabilir mi?bi bilginiz var mı?Amin canım ben bugun kontrole gittim 6+3 deyiz ama kalp atışını duyamadık bebegimin
acele etmişsin canım hiç üzülme allah vermişse testi gecikmenle bebeği senden almaz ki.varsa nasibi doğar inşaallah...adet günü yine yap bence....30 unda olmam lazim.5 gun kaldi.2 gun once test yaptirdim negatif cikti.
Benimde adet olacakmış gibi ağrım oluyordu ki hala oluyorya benimde bi sorum var bu ay 1 haziranda adet oldum 7sinde çıktım ondan 4 gün sonra adet sancısı gibi sancım oldu günde 3 4 kez,bi kaç gündür biraz azalmış günde 1 2 kez oluyr scsbs gebelik olabilir mi?bi bilginiz var mı?
1temmuz adet günüm bugün dr a gittim kan testi istedim daha erken dedi...varsa bile çıkmaz dedi bi de dedi ki fazla ümitlendirmek istemem ama seninki gebeliğe benziyo sakın ilaç ağrı kesici vb bişey alma ama olur ya adet olsan da adetin2.ci günü gel tedavine başlayalım artıkAmin canım ben bugun kontrole gittim 6+3 deyiz ama kalp atışını duyamadık bebegimin
peki o ağrılar ne zaman başladı?yürürken sanki karnımın içinde bişey şişmiş ve düştü düşecekBenimde adet olacakmış gibi ağrım oluyordu ki hala oluyor
Kanda 2 günlük böle olsa çıkıyor ebe arkadaşım söyledi bana dene istersen şansını1temmuz adet günüm bugün dr a gittim kan testi istedim daha erken dedi...varsa bile çıkmaz dedi bi de dedi ki fazla ümitlendirmek istemem ama seninki gebeliğe benziyo sakın ilaç ağrı kesici vb bişey alma ama olur ya adet olsan da adetin2.ci günü gel tedavine başlayalım artık
Adet gününden 2 hafta öncepeki o ağrılar ne zaman başladı?yürürken sanki karnımın içinde bişey şişmiş ve düştü düşecek
dr um dedi sağlıklı sonuç için bekleKanda 2 günlük böle olsa çıkıyor ebe arkadaşım söyledi bana dene istersen şansını
Sen bilirsindr um dedi sağlıklı sonuç için bekle
Benimde 30 haziran.dun yaptirdim negatif cikti.belki de gercekten hamile degilimdiir gerci .ibsanlar adetine 6 7 gun varken ogrenmisler ama ya.az da olsa yukselir diye dusunmustum1temmuz adet günüm bugün dr a gittim kan testi istedim daha erken dedi...varsa bile çıkmaz dedi bi de dedi ki fazla ümitlendirmek istemem ama seninki gebeliğe benziyo sakın ilaç ağrı kesici vb bişey alma ama olur ya adet olsan da adetin2.ci günü gel tedavine başlayalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?