Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba, ben de ilişkiden 7 gün sonra yaptırdım <o.o5 çıkmıştı, ondan 11 gün sonra yeniden yaptırdım 555 çıktı. ilişki sonrası 1 hafta çok erken pozitif çıkması için

Merhaba, ben de ilişkiden 7 gün sonra yaptırdım <o.o5 çıkmıştı, ondan 11 gün sonra yeniden yaptırdım 555 çıktı. ilişki sonrası 1 hafta çok erken pozitif çıkması için
Ay insallah.agzindan bal damliyo:))biraz boyle kasiklarimda agri basladi bugun ama psikolojik olma ihtimali cok yuksek:)))ovulasyon testi siparisi verdim olmadi onunlada kontrol ederim.

adetine ne kadar var?ben bu topikte yeniyim de

Amin canım ben bugun kontrole gittim 6+3 deyiz ama kalp atışını duyamadık bebegimin
ya benimde bi sorum var bu ay 1 haziranda adet oldum 7sinde çıktım ondan 4 gün sonra adet sancısı gibi sancım oldu günde 3 4 kez,bi kaç gündür biraz azalmış günde 1 2 kez oluyr scsbs gebelik olabilir mi?bi bilginiz var mı?

30 unda olmam lazim.5 gun kaldi.2 gun once test yaptirdim negatif cikti.
acele etmişsin canım hiç üzülme allah vermişse testi gecikmenle bebeği senden almaz ki.varsa nasibi doğar inşaallah...adet günü yine yap bence....

Benimde adet olacakmış gibi ağrım oluyordu ki hala oluyor

Amin canım ben bugun kontrole gittim 6+3 deyiz ama kalp atışını duyamadık bebegimin
1temmuz adet günüm bugün dr a gittim kan testi istedim daha erken dedi...varsa bile çıkmaz dedi bi de dedi ki fazla ümitlendirmek istemem ama seninki gebeliğe benziyo sakın ilaç ağrı kesici vb bişey alma ama olur ya adet olsan da adetin2.ci günü gel tedavine başlayalım artık

Kanda 2 günlük böle olsa çıkıyor ebe arkadaşım söyledi bana dene istersen şansını

Be
Benimde 30 haziran.dun yaptirdim negatif cikti.belki de gercekten hamile degilimdiir gerci .ibsanlar adetine 6 7 gun varken ogrenmisler ama ya.az da olsa yukselir diye dusunmustum

kızlar yardımcı olursanız sevinirim.benim SAT 23 mayıs.19haziranda adet olmam lazımdı olmadım.bu arada korunmuyorum.adetim gelmeden önce 6 test yaptım her gün yok.geçtikten sonra 2 gün yaptım yok.2. gün kan verdim 0,100 bhcg.bugun 6. gün hala yok acaba geç döllenme olabilir mi? ben 29 ekimde 12 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum sonrasında rahimde perde vardı laparoskopi ve histeroskopi ile onu aldırdım.2 kez rahim filmi çektirdim.sonuç sorunsuz.ama 2 aydır (rahim filminden sonra hemen olur diyorlardı) korunmamama rağmen olmadı bu ay da gecikti:S geçen ay da 4 gün geçmişti.acaba rahim kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir mi? nolur bilen ya da yaşayan yardımcı olsun (

Kızlar sat 24 Mayıs Bugün kan testinde beta 264.9 çıktı sizce normal mi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…