Merhaba ovulasyon tarihim 6 hazirandi. 16 haziranda bhcg negatif çıktı. 20 haziranda idrar testinde silik cizgi gördüm. 22 haziranda değerim 69 cikti.
Slm canim merhaba bende dun ovulasyonun 13. Gununde hcg baktirdim ve 62.78 cikti sen tekrar bakyirdinmi yukselme oldu mu diyeMerhaba ovulasyon tarihim 6 hazirandi. 16 haziranda bhcg negatif çıktı. 20 haziranda idrar testinde silik cizgi gördüm. 22 haziranda değerim 69 cikti.
Benim ovülasyon tarihim 17 ydi,10 gün oldu yani acaba kanda çıkar mı?yada idrarda? Çok merak ediyorum inşallah bu ay olur allahım bu ay sevindirir biziSlm canim merhaba bende dun ovulasyonun 13. Gununde hcg baktirdim ve 62.78 cikti sen tekrar bakyirdinmi yukselme oldu mu diye
En az iki gun daha bekle derim daha garantiBenim ovülasyon tarihim 17 ydi,10 gün oldu yani acaba kanda çıkar mı?yada idrarda? Çok merak ediyorum inşallah bu ay olur allahım bu ay sevindirir bizi
Peki belirtiler olur mu adet öncesiEn az iki gun daha bekle derim daha garanti
Evet vanim oldu bel agrisi alt karinda siskinlik gogus acisiPeki belirtiler olur mu adet öncesi
bence hamilesin şekerimmerhabalar adete 5 gün kala beta hcg 1,20 çıktı normalde 0,1 çıkardı sizce yükselme olurmu
Tabii ki yükselebilir. Ben de bir hafta kala baktırmıştım, negatifti. Ama testten 4 gün sonra evdeki testte silik çizgi çıkmıştı.merhabalar
son adet tarihim 8haziran..normalde 5temmuzda adet olmam gerekiyo..ama Adetimin 18.günü kanamam oldu..ertesi gün doktora gittim bikaç tahlil yaptı beta hcgyede bakmış sonuç 2.0
kızlar sorum şu henüz adetime 15gün varken beta hcg 2.0 çıktı acaba adet tarihime kadar bu değr yükselebilrmi?
Evet, hamilesin Allah'ın izniyle. Ama yeni olduğu için değerin düşük.Arkadaslar 3+4 . Hafta 23 çıktı hamilelik olabilir mi?
bugun adet günüm hala olmadım bakalım akşama kadar oluckmıyımbence hamilesin şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?