Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba ovulasyon tarihim 6 hazirandi. 16 haziranda bhcg negatif çıktı. 20 haziranda idrar testinde silik cizgi gördüm. 22 haziranda değerim 69 cikti.

Merhaba ovulasyon tarihim 6 hazirandi. 16 haziranda bhcg negatif çıktı. 20 haziranda idrar testinde silik cizgi gördüm. 22 haziranda değerim 69 cikti.
Slm canim merhaba bende dun ovulasyonun 13. Gununde hcg baktirdim ve 62.78 cikti sen tekrar bakyirdinmi yukselme oldu mu diye

Slm canim merhaba bende dun ovulasyonun 13. Gununde hcg baktirdim ve 62.78 cikti sen tekrar bakyirdinmi yukselme oldu mu diye
Benim ovülasyon tarihim 17 ydi,10 gün oldu yani acaba kanda çıkar mı?yada idrarda? Çok merak ediyorum inşallah bu ay olur allahım bu ay sevindirir bizi

Arkadaslar tup bebek transferi 11 gun beta hcg 80 cikmisti.sonra ikiser gun arayla 180-330-500 cikti. Ikiye katlamadan az artiyo degerler.doktoruma da ulasamadim sizce neden boyle oluyor?

Arkadaşlar kan tahlili yaptırdım adet günüme daha 4 gün var 0.100 çıktı sizce gebe olma ihtimalim var mı? Ben hamile olduğumu hissediyorum 7 aylık evliyim

merhabalar
son adet tarihim 8haziran..normalde 5temmuzda adet olmam gerekiyo..ama Adetimin 18.günü kanamam oldu..ertesi gün doktora gittim bikaç tahlil yaptı beta hcgyede bakmış sonuç 2.0
kızlar sorum şu henüz adetime 15gün varken beta hcg 2.0 çıktı acaba adet tarihime kadar bu değr yükselebilrmi?

Tabii ki yükselebilir. Ben de bir hafta kala baktırmıştım, negatifti. Ama testten 4 gün sonra evdeki testte silik çizgi çıkmıştı.

kan testi yaptırdım arkadaşlar ama hcg diye birşey yazmıyor bende evli değilim soramiyorum kimseye nasıl anlayabilirim hamile olup olmadığımı ?

merhaba kızlar
sat 25 mayıs adetim 3 gün gecikti ve beta hcg değeri 376. Sizce gecikmeye göre normal bi değer mi ?

beta değerim 3209 çıktı. önceki regl 21 mayıs kaç haftalıktır.

Arkadaslar degerlerim 80-180-330-500 seklinde idi.3 gun sonra yani bugun tekrar yaptirdim yine 500 cikti.sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…