Dış gebelik tada saglıksız rahim içi gebelik olabilir cnm, hskkında hayırlısı,Arkadaslar degerlerim 80-180-330-500 seklinde idi.3 gun sonra yani bugun tekrar yaptirdim yine 500 cikti.sizce?
canım ters yuklemıssın yaaEki Görüntüle 1570703
bayanlar degerim normalmi artmis anlamadik biz
bence bebiş var..tebrik ederim. İnşallah değerin giderek yükselir :)Arkadaslat bat 6 temmuz bugun kan verdim ve deger 18 ne olur bisey soyleyin bebis var mi
vay be o kadar gecikme olabiliyor muymuş canımKızlar merhaba 26 haziran cuma günü 24,76 çıktı ve 29 haziran pazartesi tekrar yaptım 120,70 çıktı. Dünde Kadın doğum doktoruna ilk defa göründüm . Hamileliğin çok geç oluşmuş mucize gibi bişey dedi çünkü son regl tarihim 17 mayıs ve 50 günlük olması gereken gebeliğim şimdi daha 17 / 18. günde :) Ama sıkıntı yok herşey normal dedi. Geç olsun Güç olmasın dedik bizde.
Iki katından da fazla süper yani maşallah diyelimkızlar pazartesi adetime 1 gün varken hcg 265 çıktı bugün 945 çıktı nasıl sizce?
Iki katından da fazla süper yani maşallah diyelimikiz olabilir mi acaba Dr ne diyor
O nasıl Dr öyle be felaket tellalı gibi. Bütün drlar 2 günde iki kat Artış olması yeterli diyor.hatta benim Dr yüzde 66 bile yeterli Demişti.eğer yeterli artışı gösterirse paArtesi keseyi de görürsün kalp atışını da duyarsın cnmbanada artısı iyi geldi ama doktor yavaş artıyo dedi pazartesi tekrar çagırdı. Normalde 2 günde 2 katına çıkması gerekmiyormu doktorum 1 günde 2 katına çıkar dedi. Birde pazartesi gittigimizde ultorasonda gözükürmü acaba yaa ?
Sen içini rahat tut cnm ya haftayı düşünüp şimdiden strese girme. Bugünü yaşa Bebeğin seninle inşallah haftaya da keseyi görürsün belki dediğim gibi kalp atışlarını da duyarsın.inşallah canım yaa bende öyle biliyorum aslında ama rahatladım biraz vallahemen pazartesi olsa yaa günler geçmiyo sanki
deger 1500gecince ultrosanda cikiyomus canim bugun bende gittim 852 cikti doktor sali gel bebegin daha olusmamis degerin yukselirse sali goruruz dedi folikasit verdi onu kullanmaya basladim bu aksambanada artısı iyi geldi ama doktor yavaş artıyo dedi pazartesi tekrar çagırdı. Normalde 2 günde 2 katına çıkması gerekmiyormu doktorum 1 günde 2 katına çıkar dedi. Birde pazartesi gittigimizde ultorasonda gözükürmü acaba yaa ?
Benim bugun dokuz gun gecti canimaynı durumdayız ozaman canım senin kaç gün gecikmen var canım ?
Benim bugun dokuz gun gecti canim[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?