Üzülme sakın demekki bu ay senin için hayırlı deilmiş hem bak kimyasal gibi bişey oldu önümüzdeki 3 ay falan gebe kalma Şansın daha yüksek ben inanıyorum sana sende inan umutsuzluğa kapılmaSuan benden acik kahve rengi azcicik bi
Ben regl oldum benim bebiş gitti :) doktorun dediği gibi 0 a düştüyse senin regl olman lazım dedi oldum döllenme olmuş ama rahime yerleşememiş bnim bebiş tutunamadıherşeyin hayırlısı
Beta hcg mi 45 olmuş..bende iki gun once idrarda pozitifi gördüm..bugün hcg baktırdim 11.65 çıktı..sizce nasıl ki...Hastaneye gitmeme gerek kalmadı sonucu internete yüklemişler ćok şükür 45 olmuş bin şükür Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah :)
Tatlım aynı benimki gibi 11.1 di benim ki de Dr 2 gün sonra 2 kat artarak devam ederse sorun olmaz dedi batırdım 2 gün sora 45 olmuştu çok şükür adetin ne kadar geçti senin :)Beta hcg mi 45 olmuş..bende iki gun once idrarda pozitifi gördüm..bugün hcg baktırdim 11.65 çıktı..sizce nasıl ki...
19 unda olcaktım adetimi..4 gun geçti üstünden...sende lekelenme var mı peki..bende bugün başladı..progestan verdi doktor...ped koydum simdi..silince peceteye geliyo..pedede 1 2 damla gelmis...Tatlım aynı benimki gibi 11.1 di benim ki de Dr 2 gün sonra 2 kat artarak devam ederse sorun olmaz dedi batırdım 2 gün sora 45 olmuştu çok şükür adetin ne kadar geçti senin :)
Yok çok şükür benimde 4 gün geçince 11 di telaş yapma yat dinlen sakin ol19 unda olcaktım adetimi..4 gun geçti üstünden...sende lekelenme var mı peki..bende bugün başladı..progestan verdi doktor...ped koydum simdi..silince peceteye geliyo..pedede 1 2 damla gelmis...
Saol teşekkürler..geç döllenmemi oluyo peki..doktorun ne dedi...Yok çok şükür benimde 4 gün geçince 11 di telaş yapma yat dinlen sakin ol
Çok iyi şekerim :) Tebrikler :)Kızlar 4 gün önce 128 di değerim adetime 2 gün vardı. Bugün baktirdik 822 olmuş 4 günde. Bu normal mi?
Aynen geç döllenme 2 kat artıyosa sıkıntı olmaz dedi :)Saol teşekkürler..geç döllenmemi oluyo peki..doktorun ne dedi...
Bende pembe lekelenme kan rengine döndü pedime gecmeye başlamış..sanirım bebeğim gidiyo...herzaman böyle oluyo...geçen yılda 10 haftalık bebeğim düşmüştü...Aynen geç döllenme 2 kat artıyosa sıkıntı olmaz dedi :)
Canım ya üzme kendini belki aşasında yatan bi problem vardır ayrıntılı bir baktım kendine kan uyuşmazlığınız varmı mesela ?Bende pembe lekelenme kan rengine döndü pedime gecmeye başlamış..sanirım bebeğim gidiyo...herzaman böyle oluyo...geçen yılda 10 haftalık bebeğim düşmüştü...
Hepsine baktirdik..gecen yil 3. Düsüğümdü bebek ilkkez 10. Haftaya kadar gelebilmisti..diğerleri 1.5 aylıkken gitmisti...hersey tertemiz benim...bende progestan düsük oluyo sanırim dunde desim doktora progestan verdi ama bu haplar ise yarayana kadar giden gidiyo..pıhtılarda gelmeye basladı benim...Canım ya üzme kendini belki aşasında yatan bi problem vardır ayrıntılı bir baktım kendine kan uyuşmazlığınız varmı mesela ?
Sağlam dur arkadaşım Rabbim bir gün öyle bir nasip edecekki en güzel zamanda anne olacaksın ve iyiki şimdi olmuş diceksin mutlaka atladıkları birşey vardır hiç birşey sebepsiz deil Üzülme diyemem üzülmemek elde deil sağlam dur arkadaşım annelik bu işte daha dünyaya gelmeden onun ićin savaşmaya başlıyorsun ilerde dünyaya gelecek bebeğin ićin vazgeçmeHepsine baktirdik..gecen yil 3. Düsüğümdü bebek ilkkez 10. Haftaya kadar gelebilmisti..diğerleri 1.5 aylıkken gitmisti...hersey tertemiz benim...bende progestan düsük oluyo sanırim dunde desim doktora progestan verdi ama bu haplar ise yarayana kadar giden gidiyo..pıhtılarda gelmeye basladı benim...
Değerin düşük falan deil şekerim sadece hamileliğin çok yeni :)Arkadaşlar regl günüm dündü.kan verdim dün.bugün sonuç 94 çıktı.aile hekimi Değeri düşük buldu.erken yaptığımızdan da olabilir bir hafta sonra tekrarlayalım dedi.eşimin de hiçbir şeyden haberi yok.canım sıkıldı
Yap tabi ben öğrendiğimde değer 10 du Dr artarsa sıkıntı olmaz dedi arttı da çok şükür ağız dolusu ver müjdeni :)Çok teşekkürler inşallah Öyledir canım.Şüpheli konuşunca canım sıkıldı.eşime sürpriz yapayım o zaman
Ayyy ne güzel darısı herkesin başına inşallah:)Yap tabi ben öğrendiğimde değer 10 du Dr artarsa sıkıntı olmaz dedi arttı da çok şükür ağız dolusu ver müjdeni :)
Ne güzel tesadüf olmuş tebrik ederim hayırlısıyla doğar inşallah :)Ayyy ne güzel darısı herkesin başına inşallah:)
Doğum günümde hamile kaldım
Doğum da 1 Nisan görünüyor o da eşimin doğum günü
Saol arkadaşım. Allaha sükür inancım sonsuz...Rabbim biz kullar icin en hayirlisini nasip eder...onun rızasının olmadığı bir seye bende rıza gösteremem..öylesi nefse girer...takdiri ilahi...5 yıl olacak eylulde dolu dolu cok seyler yasadım...ilk gebeligimde dis gebelikten ameliyat oldum ölüyordum az daha..sonra 3 duşuk ameliyatlar filmler asilamalar tup bebek hepsini gordum...bedeni kuçuk yureği buyuk ben..ömrumde beklenen kavusmak bir vuslat varsa beklerim...Rahman ve Rahim olan Allaha hamdolsun arkadaşm..Sağlam dur arkadaşım Rabbim bir gün öyle bir nasip edecekki en güzel zamanda anne olacaksın ve iyiki şimdi olmuş diceksin mutlaka atladıkları birşey vardır hiç birşey sebepsiz deil Üzülme diyemem üzülmemek elde deil sağlam dur arkadaşım annelik bu işte daha dünyaya gelmeden onun ićin savaşmaya başlıyorsun ilerde dünyaya gelecek bebeğin ićin vazgeçme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?