Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Üzülme sakın demekki bu ay senin için hayırlı deilmiş hem bak kimyasal gibi bişey oldu önümüzdeki 3 ay falan gebe kalma Şansın daha yüksek ben inanıyorum sana sende inan umutsuzluğa kapılma

Hastaneye gitmeme gerek kalmadı sonucu internete yüklemişler ćok şükür 45 olmuş bin şükür Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah :)
Beta hcg mi 45 olmuş..bende iki gun once idrarda pozitifi gördüm..bugün hcg baktırdim 11.65 çıktı..sizce nasıl ki...

Beta hcg mi 45 olmuş..bende iki gun once idrarda pozitifi gördüm..bugün hcg baktırdim 11.65 çıktı..sizce nasıl ki...
Tatlım aynı benimki gibi 11.1 di benim ki de Dr 2 gün sonra 2 kat artarak devam ederse sorun olmaz dedi batırdım 2 gün sora 45 olmuştu çok şükür adetin ne kadar geçti senin :)

Tatlım aynı benimki gibi 11.1 di benim ki de Dr 2 gün sonra 2 kat artarak devam ederse sorun olmaz dedi batırdım 2 gün sora 45 olmuştu çok şükür adetin ne kadar geçti senin :)
19 unda olcaktım adetimi..4 gun geçti üstünden...sende lekelenme var mı peki..bende bugün başladı..progestan verdi doktor...ped koydum simdi..silince peceteye geliyo..pedede 1 2 damla gelmis...

Aynen geç döllenme 2 kat artıyosa sıkıntı olmaz dedi :)
Bende pembe lekelenme kan rengine döndü pedime gecmeye başlamış..sanirım bebeğim gidiyo...herzaman böyle oluyo...geçen yılda 10 haftalık bebeğim düşmüştü...

Bende pembe lekelenme kan rengine döndü pedime gecmeye başlamış..sanirım bebeğim gidiyo...herzaman böyle oluyo...geçen yılda 10 haftalık bebeğim düşmüştü...
Canım ya üzme kendini belki aşasında yatan bi problem vardır ayrıntılı bir baktım kendine kan uyuşmazlığınız varmı mesela ?

Canım ya üzme kendini belki aşasında yatan bi problem vardır ayrıntılı bir baktım kendine kan uyuşmazlığınız varmı mesela ?
Hepsine baktirdik..gecen yil 3. Düsüğümdü bebek ilkkez 10. Haftaya kadar gelebilmisti..diğerleri 1.5 aylıkken gitmisti...hersey tertemiz benim...bende progestan düsük oluyo sanırim dunde desim doktora progestan verdi ama bu haplar ise yarayana kadar giden gidiyo..pıhtılarda gelmeye basladı benim...

Sağlam dur arkadaşım Rabbim bir gün öyle bir nasip edecekki en güzel zamanda anne olacaksın ve iyiki şimdi olmuş diceksin mutlaka atladıkları birşey vardır hiç birşey sebepsiz deil Üzülme diyemem üzülmemek elde deil sağlam dur arkadaşım annelik bu işte daha dünyaya gelmeden onun ićin savaşmaya başlıyorsun ilerde dünyaya gelecek bebeğin ićin vazgeçme

Arkadaşlar regl günüm dündü.kan verdim dün.bugün sonuç 94 çıktı.aile hekimi Değeri düşük buldu.erken yaptığımızdan da olabilir bir hafta sonra tekrarlayalım dedi.eşimin de hiçbir şeyden haberi yok.canım sıkıldı

Değerin düşük falan deil şekerim sadece hamileliğin çok yeni :)

Saol arkadaşım. Allaha sükür inancım sonsuz...Rabbim biz kullar icin en hayirlisini nasip eder...onun rızasının olmadığı bir seye bende rıza gösteremem..öylesi nefse girer...takdiri ilahi...5 yıl olacak eylulde dolu dolu cok seyler yasadım...ilk gebeligimde dis gebelikten ameliyat oldum ölüyordum az daha..sonra 3 duşuk ameliyatlar filmler asilamalar tup bebek hepsini gordum...bedeni kuçuk yureği buyuk ben..ömrumde beklenen kavusmak bir vuslat varsa beklerim...Rahman ve Rahim olan Allaha hamdolsun arkadaşm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…