Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Nasıl taşımışsın o kadar acıyı Rabbim çok güçlü olduğun için sınamış seni her güçlükten sonra bir kolaylık muhakkak vardır Sabır arkadaşım sabır

Nasıl taşımışsın o kadar acıyı Rabbim çok güçlü olduğun için sınamış seni her güçlükten sonra bir kolaylık muhakkak vardır Sabır arkadaşım sabır
Şu an aģlamamak icin tutuyorum kendimi ağlarsam duramam biliyorum...dun doktor bir şans verelim dedi bebegime yolda aglayarak geldim ben sonunu az cok biliyodum..ama dua ettim seytana uyup isyan edenlerden olmayayim diye...rabbim verdi rabbim dilerse alir..o diledigine diledigi zaman nasip eder zaten..demekki benim zamanim var..belkide bir yerlerde benden daha cok evlat hasreti cekenler var...ama olsun birkac gunde olsa yavrumla rabbimin huzuruna ciktik ya cok sükür..

Allah'a teslim oluşunun mükafatını muhakkak alırsın arkadaşım Allah büyük. Bak biz 2 yıl önce trafik kazasında 18 yaşında erkek kardeşimi kaybettik öyle birden bire annem hala dün gibi yaşıyor acısını ama bir gün bile neden ben demedi benim acım hep en büyük sanırız. Ömrü olan doğuyor verilen süre kadar yaşıyor biz hiç birşey yapamıyoruz ne şer ne Hayır bilmiyoruz. Sadece şunu bilki Rabbim kullarının kötülüğünü asla istemez heleki senin gibi teslim olmuş bi kul sabret bacım Allah ne demişse o olur de sabret

Allah rahmet eylesin canim...eskiden ilk kayiplarimda hep neden ben derdim..ama sonradan dedim ki sen kimsin ve neyin hesabini kimden soruyosun..kendine gel dedim..sadece dua ediyorum...önce allaha kul olsun sonra bana evlat olsun gelecek evladim...allaha kul olmayan evladı ben ne edeyim...ne mutlu bana ki rabbim evlatlarimı benden daha cok sevdi cennet meleklerim benim...burda olmazsa da mahserde elbet kavusmak var...

Evet anne karnında ölen bebek bile annem olmadan cennete gitmem dicekmiş belki şefaatći olurlar sana sen hepimizin şanlısın

İnşallah bebegin seninledir değerin düşük değil ben reglim 2 gün geçtiğinde kan tahlili 113 çıkmıştı Dr 2 gün sonra 2 ye katlarda sağlıklı bi gebeliktir demişti çok şükür öyle oldu sana tavsiyem dün yaptırdıktan yarın tekrar kan tahlili yaptir en az 2 ye kalıyorsa ki inşallah öyledir meleğin seninle demektir

koşulsuz şartsız teslim olmak ne güzel şey dimi canım? insan başta bunu yapamıyor. benim de 3 gebelik kaybım var. Rabbime şükürler olsun ki kalbime imanı nasip etmiş. yoksa ben bu acılara dayanamazdım. bundan sonra bebeğim olur mu olmaz mı bilmem ama artık çok da önemli gelmiyor. istemiyor muyum elbette çok istiyorum ama nasibimde yoksa yapacak bir şey yok. nasılsa kavuşucam bebeklerime. hem de onlar hep bebek kalacak :)

Bu dünyada olmazsa ebediyette kavusmak var..eskiden olsa ağlardım..simdi ise dunden beri metanet diledim rabbimden..Rabbim bir annenin evladına olan sevgiden daha büyük bir sevgiyle bakar biz kullarina..Merhamet sahibidir...sen kac yillik evlisin..ben eylülde 5 yil olucam dolu dolu..suan agrım cok insallah biran once gecer..

merhaba kızlar.
ben adetime 5 gün kala kan da beta hcg yaptırdım. 16,98 çıktı. 2 gün kala tekrar yaptırdım. 59,37 çıktı. ama kadın doğum doktoru gebelik yok belli değil, 100 ün altındaki değerler gebelik sayılmaz dedi.adetim 1 gün gecti buğün tekrar yaptırdım sonuç pazartesi alınacak. merakla bekliyorum.
bu durumla karşılaşan arkadaşlar varmı lütfen yazın.
değerler normel mi?

ben bu doktorları anlamıyorum. normalde 5in üzerinde gebelik var kabul edilir, kaldıki sizin değeriniz 3 günde neredeyse 4 katına çıkmış, yani oldukça güzel yükseliyor. içinizi ferah tutun, kimi insanlar bazen duygudan ve anlayıştan yoksun olabiliyor. sizin gebeliğiniz bana sorarsanız gayet de mevcut :) tebrik ederim :) darısı başımıza :))

inşallah....... çok teşekkür ederim.
3 gün sonra yani dün tekrar yaptırdım. 59,37 den 105,37 olmuş, 2 katı yükselmemiş hemde 3 günde,
çok korkuyorum dış gebelik olabilir diye...

bu durumu yaşayıp ta normel gebelik olan arkadaşlar var mı acaba?

yani 2 günde 2,5 kat artmalı evet ama kimi zaman 2 katına çıkar kimi zaman 3 katına çıkar. sonuçta vücutta robot değil ve herkesin vücudu farklı. içinizi ferah tutun lütfeeeeen :)))) herhangi bir problem varsa da hiç bir şey çözülemeyecek bir şey değildir. beklenen adetin kaçıncı günündesiniz bugün?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam tersi dışgebelikte çok hızlı artış olmaz.bir tüpünü dışgebelikten kaybetmiş biri olarak soyluyorum.2 gunde bir ıkı katı kadar artmıyorsa bir terslik olabilir. İki gunde bir kan tahlili yaptırıp artışa bakıp kontrol altında olmanız lazım. Belki dış gebrlikte olmayabilir ki inşalaah oyledir.saglıksız bir gebelikse kendiliğinden yada kürtajla sonlandırılır.

ah iyi ki yazmışsınız ben de şimdi bir bakayım dedim, evet çok hızlı artış olmazmış. çok sağolun hızlı cevap için :)))
sizi de ayrıca tebrik ederim :))

adetim 2 gün geçti buğünle
yani 23 ünde adet olacaktım henüz olmadım.

kızlar çok sevinmiştim şimdide çok üzüldüm bu artışlar yüzünden....

cevaplarınıza çok teşekkürler

bu durumlarda ne denir bilmem ama arkadaşa katılıyorum. benimde 3 tane düşük bir tane karnımda öldü kürtaj yaptılar.
şimdikinin değerleri de düzgün yükselmiyor.
bakalım hayırlısı. allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…