Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar merhaba , bata 2 gün var 91,50 çıktı kan testim normal mi sizce (yumurtlama tarihim 12-13 temmuz ) 2 gün öncede idrar testi yapmıştım negatifti çok şaşkın heyecanlı ve endişeliyim Allah'ım herkesin bebeğini sağ salim kucağa almayı nasip etsin olmayanlara da hemencecik versin .

Canımm çok sevindimm, inş. güzelce artar değerin, 2 gün sonra tekrar yaptır. Allah sağsalim kucağına almak nasip etsin.

Canımm çok sevindimm, inş. güzelce artar değerin, 2 gün sonra tekrar yaptır. Allah sağsalim kucağına almak nasip etsin.
Sağol canım çok heyecanlıyım çoook :) pazartesi yaptıracağım tekrar test korku ve endişe dolu olsamda olumlu düşünmeye çalışıyorum inşallah hepimizin bebeği sağ salim kucağımıza gelsin :)

Aminnn. Güzel haberlerini bekliyorum

Arkadaslar Merhaba yardıma ihtiyacım var bende gebe kalmak için uğraşıyorum 2 aydır sizden bilgi istiyorum benim 3 gün boyunca mide bulantilarim oldu 3 günün sonunda pempembesi kan daha sonra kahverengi leke geldi hemen gebe kaldım dusuncesiye doktora gittim 3.2 çıktı beta hamile değilsiniz dedi tahlilde sonraki ertesi günü 2 gün boyunca yogun adet oldum 3 günü ise leke gelmeye başladı be bitti normalde adetim 6 gün sürer sizce hamilemiyim

Arkadaşlar yarın adet günüm gebelik testim pozitif çıktı yarın kan versem değerim kaç olur?

Arkadaslar Merhaba yardıma ihtiyacım var bende gebe kalmak için uğraşıyorum 2 aydır sizden bilgi istiyorum benim 3 gün boyunca mide bulantilarim oldu 3 günün sonunda pempembesi kan daha sonra kahverengi leke geldi hemen gebe kaldım dusuncesiye doktora gittim 3.2 çıktı beta hamile değilsiniz dedi tahlilde sonraki ertesi günü 2 gün boyunca yogun adet oldum 3 günü ise leke gelmeye başladı be bitti normalde adetim 6 günsürer sizce hamilemiyim (bana yardimci olacak birileri varmı ) yarın doktora gidecem ama sabirsizlaniyorum

Cnm zaten 3 gun yogun adet olduysan hamile degilsindir. B hcg degerinde dusuk cikmis. Hakkinda hayirlisi olsun

Cnm zaten 3 gun yogun adet olduysan hamile degilsindir. B hcg degerinde dusuk cikmis. Hakkinda hayirlisi olsun
2 gün yogun oldum 3 günü leke geldi ve bitti adetim 6 gün sürer onun için kafam karisti evet hakkımda hayırlısı umarım hamileyim dir 2 gün yogun olunca benimde umudum kesildi ama yinede bir umut

2 gün yogun oldum 3 günü leke geldi ve bitti adetim 6 gün sürer onun için kafam karisti evet hakkımda hayırlısı umarım hamileyim dir 2 gün yogun olunca benimde umudum kesildi ama yinede bir umut
Olmasan da uzulme cnm, Allah doğru zamanı biliyor.herkesin bir zamanı var ,:) en kısa zamanda olursun inşallah.

Olmasan da uzulme cnm, Allah doğru zamanı biliyor.herkesin bir zamanı var ,:) en kısa zamanda olursun inşallah.
Ever orası öyle biz yeni başladik 1.5 ay oldu ama işte sabredemiyorsun normalde sabirliyimdir ama konu çocuk olunca insan bekleyemiyor yarın doktora gidecem zaten ama insan yarına kadar bile sabredemiyor Rabbim herkese hayırlı saglikli çocuk nasip eder inşallah

arkadaşlar merhaba mensim dün idi bugün kanda baktırdım 222 çıktı normal mi kaç haftalık bir fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…