Ne demek cnm:)) cok tesekkur ederim tebrigin icin:)ah iyi ki yazmışsınız ben de şimdi bir bakayım dedim, evet çok hızlı artış olmazmış. çok sağolun hızlı cevap için :)))
sizi de ayrıca tebrik ederim :))
Uzulme desemde uzuluceksin, her sey Allahtan cnm,hakkinda hayirlisi ne ise olsun,kızlar çok sevinmiştim şimdide çok üzüldüm bu artışlar yüzünden....
cevaplarınıza çok teşekkürler
Uzulme desemde uzuluceksin, her sey Allahtan cnm,hakkinda hayirlisi ne ise olsun,[/QUOT
teşekkürler
ama yinede burada arkadaşların bişeyler yazması insanı sakinleştiriyor.
normel benceSelam
benim 3. haftamda 98 cikti bu deger normal degilmi
Canımm çok sevindimm, inş. güzelce artar değerin, 2 gün sonra tekrar yaptır. Allah sağsalim kucağına almak nasip etsin.Kızlar merhaba , bata 2 gün var 91,50 çıktı kan testim normal mi sizce (yumurtlama tarihim 12-13 temmuz ) 2 gün öncede idrar testi yapmıştım negatifti çok şaşkın heyecanlı ve endişeliyim Allah'ım herkesin bebeğini sağ salim kucağa almayı nasip etsin olmayanlara da hemencecik versin .
Sağol canım çok heyecanlıyım çoook :) pazartesi yaptıracağım tekrar test korku ve endişe dolu olsamda olumlu düşünmeye çalışıyorum inşallah hepimizin bebeği sağ salim kucağımıza gelsin :)Canımm çok sevindimm, inş. güzelce artar değerin, 2 gün sonra tekrar yaptır. Allah sağsalim kucağına almak nasip etsin.
Aminnn. Güzel haberlerini bekliyorumSağol canım çok heyecanlıyım çoook :) pazartesi yaptıracağım tekrar test korku ve endişe dolu olsamda olumlu düşünmeye çalışıyorum inşallah hepimizin bebeği sağ salim kucağımıza gelsin :)
İnşallah canımAminnn. Güzel haberlerini bekliyorum
Evet canım, umarım onların da güzel haberlerini alırızİnşallah canımdiğer topic çok suskunlaştı bizim kızlardan haberde yok artık inşallah onlarında gelir çabucak bebişleri
Benim adet günümde 94 çıktı.yarın yeniden yaptıracam.hayırlı olsun gebeliğinizArkadaşlar yarın adet günüm gebelik testim pozitif çıktı yarın kan versem değerim kaç olur?
Cnm zaten 3 gun yogun adet olduysan hamile degilsindir. B hcg degerinde dusuk cikmis. Hakkinda hayirlisi olsunArkadaslar Merhaba yardıma ihtiyacım var bende gebe kalmak için uğraşıyorum 2 aydır sizden bilgi istiyorum benim 3 gün boyunca mide bulantilarim oldu 3 günün sonunda pempembesi kan daha sonra kahverengi leke geldi hemen gebe kaldım dusuncesiye doktora gittim 3.2 çıktı beta hamile değilsiniz dedi tahlilde sonraki ertesi günü 2 gün boyunca yogun adet oldum 3 günü ise leke gelmeye başladı be bitti normalde adetim 6 günsürer sizce hamilemiyim (bana yardimci olacak birileri varmı ) yarın doktora gidecem ama sabirsizlaniyorum
2 gün yogun oldum 3 günü leke geldi ve bitti adetim 6 gün sürer onun için kafam karisti evet hakkımda hayırlısı umarım hamileyim dir 2 gün yogun olunca benimde umudum kesildi ama yinede bir umutCnm zaten 3 gun yogun adet olduysan hamile degilsindir. B hcg degerinde dusuk cikmis. Hakkinda hayirlisi olsun
Olmasan da uzulme cnm, Allah doğru zamanı biliyor.herkesin bir zamanı var ,:) en kısa zamanda olursun inşallah.2 gün yogun oldum 3 günü leke geldi ve bitti adetim 6 gün sürer onun için kafam karisti evet hakkımda hayırlısı umarım hamileyim dir 2 gün yogun olunca benimde umudum kesildi ama yinede bir umut
Ever orası öyle biz yeni başladik 1.5 ay oldu ama işte sabredemiyorsun normalde sabirliyimdir ama konu çocuk olunca insan bekleyemiyor yarın doktora gidecem zaten ama insan yarına kadar bile sabredemiyor Rabbim herkese hayırlı saglikli çocuk nasip eder inşallahOlmasan da uzulme cnm, Allah doğru zamanı biliyor.herkesin bir zamanı var ,:) en kısa zamanda olursun inşallah.
Tatlım gayet normal 4 haftalık hayırlı olsun :)arkadaşlar merhaba mensim dün idi bugün kanda baktırdım 222 çıktı normal mi kaç haftalık bir fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?