Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar hcg değerim 1984 iken 746 düştü aşırı karın ağrım oldu birkaç damla kan geldi düşükle mi sonuçlanır geri artış olurmu lütfen bilgisi olan yazsın Dr düşük olabilir dedi çok üzgünüm !!!

Kan değerim adet günüm olduğu için yükselmemiş olabilir mi ne zama yükselişe geçer

Arkadaslar adetininiz gecikmeden asla kan tahlili yaptirmayin sonuç net çıkmıyor

yoğun bir hafta sonu geçirdiö
yoğun bir hafta sonu geçirdim. Ancak okudum yazdığını kusura bakma canım. bizim de eylülde 3 yıl olacak inşallah. 2 yıl hiç olmadı bebek son 9 ayda da 3 kayıp var işte. geçen ay en son bebeğimi düşürdüm. çok geçmeden 2 ay önceki adet günümde adet oldum. 21 gün sonra tekrar adet oldum ve çok ağrılı kanamalı. neden böyle oldu bilmiyorum

Değerimi ölçemedim ama idrar testim koyulaşmamış ondan memleketteyim eşim gelmeden kan veremem

Merhaba adetim 4 gün geçti.kan testi yaptırdım. 34.6 çıktı .labratuvardan bi yorum yapmadılar.sizce varmı bişey

Merhaba adetim 4 gün geçti.kan testi yaptırdım. 34.6 çıktı .labratuvardan bi yorum yapmadılar.sizce varmı bişey
Tebrik ederim hayatım evet var önemli olan ikiye katlanarak artması 2 gün sora testi tekrarla benim 4 gün geçince 10 du 2 gün sora yaptım 45 oldu sora bi daha yaptrmadım

Tebrik ederim hayatım evet var önemli olan ikiye katlanarak artması 2 gün sora testi tekrarla benim 4 gün geçince 10 du 2 gün sora yaptım 45 oldu sora bi daha yaptrmadım
Çok tesekkürler .2 gün sonra tekrar yaptırayım ozaman

Gittikçe koyulaşıyor testim hemen çizgi belirdi kan veremiyorum betam yükselmiş midir adette olmadım çok şükür

Eklentiler

• image.webp
    105,5 KB · Görüntüleme: 125
Merhaba kızlar dün gebelik testi yaptım ikincisi silik çıktı emin olmak için bugün kan tahlili yaptırdım yarın alıcam sonucu inş. Hamileyimdir

Kızlar dün gece enfeksiyon ağrısıyla hastahaneye gittim kan ve idrar tahlili yapıldı dün 12.57 çıkan beta hcg oranı 12 saat sonra yaptırdığım testte 22.79 çıktı doktor henüz çok erken dedi sevinmek için adetimden 2 gün gecti sizce sevinmelimiyim://///

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…