çok teşekkür ederim cevapladığın için...inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur...Tatlım gayet normal 4 haftalık hayırlı olsun :)
Amiiin inşallah hayatım; )çok teşekkür ederim cevapladığın için...inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur...
Ay inşallah beklemesi çok heyecanlı oluyor hadi hayırlısı kaç gün gecikmiştin :)Bu arada arkadaşlar şimdi kan tahlili verdim umarım hamileyim dir
yoğun bir hafta sonu geçirdiöBu dünyada olmazsa ebediyette kavusmak var..eskiden olsa ağlardım..simdi ise dunden beri metanet diledim rabbimden..Rabbim bir annenin evladına olan sevgiden daha büyük bir sevgiyle bakar biz kullarina..Merhamet sahibidir...sen kac yillik evlisin..ben eylülde 5 yil olucam dolu dolu..suan agrım cok insallah biran once gecer..
yoğun bir hafta sonu geçirdim. Ancak okudum yazdığını kusura bakma canım. bizim de eylülde 3 yıl olacak inşallah. 2 yıl hiç olmadı bebek son 9 ayda da 3 kayıp var işte. geçen ay en son bebeğimi düşürdüm. çok geçmeden 2 ay önceki adet günümde adet oldum. 21 gün sonra tekrar adet oldum ve çok ağrılı kanamalı. neden böyle oldu bilmiyorumBu dünyada olmazsa ebediyette kavusmak var..eskiden olsa ağlardım..simdi ise dunden beri metanet diledim rabbimden..Rabbim bir annenin evladına olan sevgiden daha büyük bir sevgiyle bakar biz kullarina..Merhamet sahibidir...sen kac yillik evlisin..ben eylülde 5 yil olucam dolu dolu..suan agrım cok insallah biran once gecer..
Değerin kaç çıktı? Benim de yükselmiş mi yarın Öğrenicem korkuyorumKan değerim adet günüm olduğu için yükselmemiş olabilir mi ne zama yükselişe geçer
Tebrik ederim hayatım evet var önemli olan ikiye katlanarak artması 2 gün sora testi tekrarla benim 4 gün geçince 10 du 2 gün sora yaptım 45 oldu sora bi daha yaptrmadımMerhaba adetim 4 gün geçti.kan testi yaptırdım. 34.6 çıktı .labratuvardan bi yorum yapmadılar.sizce varmı bişey
Çok tesekkürler .2 gün sonra tekrar yaptırayım ozamanTebrik ederim hayatım evet var önemli olan ikiye katlanarak artması 2 gün sora testi tekrarla benim 4 gün geçince 10 du 2 gün sora yaptım 45 oldu sora bi daha yaptrmadım
Rica ederim geç döllenmedir pozitif ol :)Çok tesekkürler .2 gün sonra tekrar yaptırayım ozaman
Tebrikler hayırlı olsun inşallah Rabbim olmayanlarada nasip ederÇok tesekkürler .2 gün sonra tekrar yaptırayım ozaman
Canım 2 gün sonra ki değerim tam 2 katına çıkmış 91 di 182 olmuş daha kan testi yaptırayım mı yoksa kese için pazartesini mi beklesem ? Çok endişeli bir süreçmiş ya huu :)Aminnn. Güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?