Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım 2 gün sonra ki değerim tam 2 katına çıkmış 91 di 182 olmuş daha kan testi yaptırayım mı yoksa kese için pazartesini mi beklesem ? Çok endişeli bir süreçmiş ya huu :)
Çok sevindim canım artmasına. Ben sadece 2 kere kan vermiştim bir daha vermemiştim. 1 hafta sonrası kese için, ondan 1 hafta sonra da kalp atışı için gittim. İnşalllah senin de herşey yolunda gider. Bu süreçte kendine dikkat et canım

Sağol canım :) dikkat etmeye çalışıyorum ama ilk bebek olduğundan sanırım fazla endişeliyim idrar testi yapmayı bıraktım :) koyulaştı mı koyulaşmadı mı diye düşünmek bile stres yapıyor pazartesi kese görünür giibi değerim 2000 leri bulacak bu şekilde ilerlerse inşallah . Kaçtan itibaren gözükür ki acaba bebiş ? Allah seninde bebeğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin meleklerini korusun inşallah :)

arkadaşlar benim betam ayın 27sinde 222 di bugün 618 çıktı 2kattan fazla normal bir durumdur değil mi bilen var mı?

Benim değerim 34 den 22 ye düştü.doktor farklı labratuvarlarda değerler farklıa çıkabilir dedi.cuma tekrar yapcaz testi. Bu durumu yasayan limse varmı

Merhaba hanımlar araniza yeni katıldım
24 temmuzda reglime 2 gün varken idrar testi yaptım çok silik çıktı pazar günü kan verdim 83 çıktı oradaki hemşire gebelik olmayabileceğini söyledi çok üzüldüm salı günü hastaneye gittim doktorum keseyi gormedi korkma ama dedi tekrar kan verdim 240 çıktı kanım progestan verdi kasiklarim da ağrı var regl olacak gibi korkuyorum önümüzdeki hafta cuma gidicem inşallah keseyi gorurum

Âmin canım güzel dileklerine teşekkür ediyorum ve aynısını sana temenni ediyorum inşallah haftaya kese görürüm
Olabilirde degerlerin guzel 2 katindan fazla masallah ikiz olunca da yuksek cikiyor ondan soyledim saglikla ins sonuna kadar gidip bebegini kucagina alirsin

Merh.
Reglime 4 gun kala yani reglim gecmemisti.
Idrarda ikinci cizgi silik cikti
Kanimda 31 cikti.
Bugun kan verdim yani regli gunum
Yarin belli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…