- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Çok sevindim canım artmasına. Ben sadece 2 kere kan vermiştim bir daha vermemiştim. 1 hafta sonrası kese için, ondan 1 hafta sonra da kalp atışı için gittim. İnşalllah senin de herşey yolunda gider. Bu süreçte kendine dikkat et canımCanım 2 gün sonra ki değerim tam 2 katına çıkmış 91 di 182 olmuş daha kan testi yaptırayım mı yoksa kese için pazartesini mi beklesem ? Çok endişeli bir süreçmiş ya huu :)
Sağol canım :) dikkat etmeye çalışıyorum ama ilk bebek olduğundan sanırım fazla endişeliyim idrar testi yapmayı bıraktım :) koyulaştı mı koyulaşmadı mı diye düşünmek bile stres yapıyor pazartesi kese görünür giibi değerim 2000 leri bulacak bu şekilde ilerlerse inşallah . Kaçtan itibaren gözükür ki acaba bebiş ? Allah seninde bebeğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin meleklerini korusun inşallah :)Çok sevindim canım artmasına. Ben sadece 2 kere kan vermiştim bir daha vermemiştim. 1 hafta sonrası kese için, ondan 1 hafta sonra da kalp atışı için gittim. İnşalllah senin de herşey yolunda gider. Bu süreçte kendine dikkat et canım
Bence sıkıntı yok olabilir.benim sizden daha düşük meselaarkadaşlar benim betam ayın 27sinde 222 di bugün 618 çıktı 2kattan fazla normal bir durumdur değil mi bilen var mı?
Teşekkürler cevap için umarım herşey yolunda giderBence sıkıntı yok olabilir.benim sizden daha düşük mesela
Ikiz mi acabaarkadaşlar benim betam ayın 27sinde 222 di bugün 618 çıktı 2kattan fazla normal bir durumdur değil mi bilen var mı?
Keşke nerde o günler :)Ikiz mi acaba
Olabilirde degerlerin guzel 2 katindan fazla masallah ikiz olunca da yuksek cikiyor ondan soyledim saglikla ins sonuna kadar gidip bebegini kucagina alirsinKeşke nerde o günler :)
Olabilirde degerlerin guzel 2 katindan fazla masallah ikiz olunca da yuksek cikiyor ondan soyledim saglikla ins sonuna kadar gidip bebegini kucagina alirsin
Evet hayatım tebrik ederim :)Kızlar değerim 80 cıktı sizce hamilemiyim
Evet hayatım tebrik ederim :)
Hadi gözün aydın :) Rabbim mübarek etsin :)Ayy inşaallah 20 aydır evliyim olmadı hiç eşim Varikosel ameliyatı oldu 50. Günde öğrendim. Çok şükür Rabbim e
Rabbim kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Cumlemizin ki hayirli olsun.Rabbim isteyen herkese versin.ayyy çok heyecanliyimHadi gözün aydın :) Rabbim mübarek etsin :)
Normal canım gece falan sütyenle ya ćıkarınca daha fena oluyo :))Cumlemizin ki hayirli olsun.Rabbim isteyen herkese versin.ayyy çok heyecanliyim
Bişe sorcam göğüs uçları çok acıyor normalmi ki??
Aynen yaaaNormal canım gece falan sütyenle ya ćıkarınca daha fena oluyo :))
Aynen :) dikkat et kendine folik asit hemen başla bol kalsiyum c vitamini haftada bir balık kırmızı et önemli :) ve bol su :)Aynen yaaa
Herşeye değer amaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?