Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Doktor henüz vermedi ama folik asit salı günü muayenem var o zaman verir belki .dikkat ediyom herseye Sağol Allah razı olsun cnm

Doktor henüz vermedi ama folik asit salı günü muayenem var o zaman verir belki .dikkat ediyom herseye Sağol Allah razı olsun cnm
Cümlemizden canım Ben kanda öğrenir öğrenmez eczaneden aldım Dr gittiğimde de sordu Dr'um bide aferin aldım

Bnde alayım o zaman Sağolasin
Bişe daha sorcam dün beta hcg aç karnına 80 çıkmıştı ne kadarliktir ki acaba

Kızlar merhaba bi sorum olucak bata 1 hafta verken bhcg çıkar mı ,idrar testinde silik çiZgi çıktı kanda varsa çıkar mı merak ediyorum

Sonuç 1 saat sonra çıkıcak bekliyorum
Bende de 4 gun once silik cizgi cikti kanda 30 cikti sonra 8 e dustu kimyasalmis.
Idrar testini yaptigima pisman oldum neden mi cok umutlandim 8 e dusecegini hic tahmin etmedim
zaten normal adet gibi atiyorum suan. Hic farkina varmamak daha iyi bidaha gecikmeden
boyle bi sey yapmayacam.

Kızlar bata 8 gün var beta hcg 8,21 çıktı bu ne demek ben hamile miyim değil miyim
Hamilesin hayatım benimkide 10 du ilk baktrdıģımda tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin 2 gün sora aynı saatte birdaha baktır 2 kat artması lazm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…