- 14 Eylül 2014
- 678
- 1.270
- 113
- 38
Cümlemizden canım Ben kanda öğrenir öğrenmez eczaneden aldım Dr gittiğimde de sordu Dr'um bide aferin aldımDoktor henüz vermedi ama folik asit salı günü muayenem var o zaman verir belki .dikkat ediyom herseye Sağol Allah razı olsun cnm
4 hafta falan canım :)Bnde alayım o zaman Sağolasin
Bişe daha sorcam dün beta hcg aç karnına 80 çıkmıştı ne kadarliktir ki acaba
Benimkide bu canım içinde ekstra c vitamini ve d vitamini de var :)
Aldım bile eczacim bunu önerdi.
Ne demek hayırlısıyla kucağına al bebişini inşallah :)Çooook teşekkür ederim verdiğin cevaplar için Allah razı olsun.hakkini helal et
Canm hayrli olsun.adet tarihin ne zamandi.ben de yeni ogrendim hamile oldugumuHep beraber inşallah
4 temmuz canim:)Canm hayrli olsun.adet tarihin ne zamandi.ben de yeni ogrendim hamile oldugumu
Ins cnm tesekkurlerÂmin canım güzel dileklerine teşekkür ediyorum ve aynısını sana temenni ediyorum inşallah haftaya kese görürüm
Evet canım çıkar idrardan önce pozitif verir kan testi. Hayırlı olsunKızlar merhaba bi sorum olucak bata 1 hafta verken bhcg çıkar mı ,idrar testinde silik çiZgi çıktı kanda varsa çıkar mı merak ediyorum
Sonuç 1 saat sonra çıkıcak bekliyorumEvet canım çıkar idrardan önce pozitif verir kan testi. Hayırlı olsun
Bende de 4 gun once silik cizgi cikti kanda 30 cikti sonra 8 e dustu kimyasalmis.Sonuç 1 saat sonra çıkıcak bekliyorum
Hamilesin hayatım benimkide 10 du ilk baktrdıģımda tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin 2 gün sora aynı saatte birdaha baktır 2 kat artması lazm :)Kızlar bata 8 gün var beta hcg 8,21 çıktı bu ne demek ben hamile miyim değil miyim
Benim 5 varken bata negatif çıkmıştı ama hamileymişim seninki bu kadar önce çıktıysa kesindir tenriklerKızlar bata 8 gün var beta hcg 8,21 çıktı bu ne demek ben hamile miyim değil miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?