Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Hamilesin hayatım benimkide 10 du ilk baktrdıģımda tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin 2 gün sora aynı saatte birdaha baktır 2 kat artması lazm :)
Ayyyy inşallah kimyasal falan değildir dr kesin bişe demedi bidaha bakmamız lazım dedi arada bi değermiş şimdi bişey diyemezlermiş allahım napıcam ben yaaa

Ayyyy inşallah kimyasal falan değildir dr kesin bişe demedi bidaha bakmamız lazım dedi arada bi değermiş şimdi bişey diyemezlermiş allahım napıcam ben yaaa
Evet benim Dr da 2 gün sora gel artıyorsa tamamdır dedi 2 gün sora 10 dan 45 çıktı En son iki gün önce 2586
:))

Canm adet sancısı da hamilelik belirtisiymis.ben bunu bilmeme ragmen o kadar cok sanci cektim ki Bugün yarn olurum dedim.hatta 3 gün pedle gezdim.25 temmuzda olmam gerekirken bi baktm 4 gün geçmiş sadece kafam rahatlasn diye test yaptm kopkoyu 2.cizgi çıktı.simdi sancm azaldı ama hala ara ara var.benim de 4 gun gecince1200 6. gun 2900 çıktı ve doktorm cok daha küçük olduğu icin kese gorunmez dedi.netten de baktm genelde adet 10 gun gecince yada 5 ve 6. Haftada kese gorunuyormys.yani icini rahat tut.deger 10 üstü olunca hamilelik kabul ediliyor.

KIZLAR BENİM BETA SONUCUM 7 GÜN ÖNCE 0.12 İDİ. ADETİME 5 GÜN VARDI ŞUAN ADETİM 1 GÜN GEÇTİ. TEKRAR BETA BAKMAMA GEREK VAR MI 7 GÜNDE HEMEN DEĞİŞMEZ DİMİ SONUÇ

Arkadaşlar merhaba,
Uzun süredir siteyi takip ediyorum eğer soruma cevap verirseniz çok sevinirim adetime 5 gün kala kan tahlili yaptırdım beta hcg değerim 2,18 çıktı çok mu düşük yoksa bir umut var mı:)

KIZLAR BENİM BETA SONUCUM 7 GÜN ÖNCE 0.12 İDİ. ADETİME 5 GÜN VARDI ŞUAN ADETİM 1 GÜN GEÇTİ. TEKRAR BETA BAKMAMA GEREK VAR MI 7 GÜNDE HEMEN DEĞİŞMEZ DİMİ SONUÇ
Canm bence bikac gun bekle.adet gecince sonuc anlasilir.ben adeti 4.gun gecince evdeki testte kipkirmizi cizgiyi gördüm.sen 3 gun gecince yap silik da olsa çıkar ins.

Canm yukselme ihtimali de olabir.senin gibi ayni durumu yasayanlar oluyo burda.en iyisi adet beklemek ama.adet bikac gun gecince evdeki testlerden anlaşılıyor

Çok teşekkür ederim. Pek ümidim yok 2,18 düşük bir değer. Önceki sayfalardaki yorumlarda herkes çok yüksek değerlerle başlamış umarım güzel haberleri sizlerle paylaşırım:)

Canm bence bikac gun bekle.adet gecince sonuc anlasilir.ben adeti 4.gun gecince evdeki testte kipkirmizi cizgiyi gördüm.sen 3 gun gecince yap silik da olsa çıkar ins.
Insallah canım. Göğsüm fln aksamlari çok acıyor. Baya şiş ve damarlarim belli oluyor. Ümitlenmek istemiyorum ama insallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…