Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Slm kızlar bende bisey soru cam sat 28haziran 28 temmuzda betahcg 59.48 di 31 dede 215.1 çıktı doktorum değer az dedi yarın budaha bakılacak eğer 1000 lerde olmazsa ümidini kes düşer dedi sizce kotu mu değer

Slm kızlar bende bisey soru cam sat 28haziran 28 temmuzda betahcg 59.48 di 31 dede 215.1 çıktı doktorum değer az dedi yarın budaha bakılacak eğer 1000 lerde olmazsa ümidini kes düşer dedi sizce kotu mu değer
Yok artık kuzum bence dr'unu deiştir ben 10 la öğrendim 2 gün sora 45 oldu geçtiģimiz perşembe yaptırdım 2586 olmuş sakın üzülüp strese girme bebeğine zarar ve hemen başka Dr bul

Bende adetimden 4gun önce test yaptım çıktı inanamamistim test bozuk dedim kendimce hayırlısı artik ilk hamileliginmi

Ewet bitane gecen yil kaybettik 6aylikken çok kotu günler geçirdik o yuzden su an korkularim var malesefki allah kucagimiza almayı nasip etsin

Orası öyle her serden bi hayır çıkarmak l azimmis allah tekrar yaşatmasın hickimseye hatta yarin sonucumuda yazarım dualarinizi eksik etmeyin

Arkadaşlar bende varım ))psikopat gibi hergün Beta baktırdım bugünde Dr a gittim benim adetime 2 gğn kala 15 çıktı daha sonra hergğn sırasıyla ve aynı saate aynı merkezde baktırdım 15-31-58-106 şeklinde devam etti bugünde daha erken bir saatte baktırdım 158 çıktı Dr a normalde 1 günde neredeyse 2 katına çıkıyordu dn 106 bugün 158 çok az değil mi dedim Güldü yaptırdığın saat bile önemli dedi sonra üstten ultrasonla rahim kalınlığıma baktı 21,5 mm dedi artık cumaya kadar verme kan dedi cuma 600 lü Değerlerde olur haftaya Çarşamba'da gel keseyi görürüz dedi benimde Mayıs Ayında bir düşüğüm olmuştu ondan böyle hergün baktırdım Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

Hayırlı olsun bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…