Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bende idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. aynı gün kan testi yaptırdım 20 çıktı değer.
doktor çok yeni daha 2 gün sonra tekrar gel değer 2ye katladıysa sıkıntı yoktur dedi.
yarın yine test yaptıracağım.
keseyi gören arkadaşlar ne kadarlıkken gözüktü.
son reglime göre 3 hafta 5 günlük ancak geç dönllenme de olabilir.
başlangıcı daha yeni dediler diye korkuyorum

Geç döllenmeydi benimki 6 haftalık gordüm

benim değerlerim de bu gün 16,40 çıktı, adetim geçeli 5 gün oldu bu gün 6 gün ama kanama geldi şimdi de tahlili de bu gün yaptırdım bana da bir yorum yaparmısınız ? baya baya adet oluyor gibiyim

benim değerlerim de bu gün 16,40 çıktı, adetim geçeli 5 gün oldu bu gün 6 gün ama kanama geldi şimdi de tahlili de bu gün yaptırdım bana da bir yorum yaparmısınız ? baya baya adet oluyor gibiyim
Canım hemen Dr git bizim yorumumuzun bi faydası olmaz :)

Slm kizlar bugün kontrole gittim sonuç 963.8 çıktı ultrasondada rahim kalınlığı 19mm dedi iyi dedi ama pazartesi tekrar çağırdı eğer değer 5binlerde olursa sorun yok dedi kese oluşmuş olmalı dedi o zaman a kadar normal mi sizce

olmaz bence tatlım ama bence güneşte çok durma ve vucudunu susuz bırakma inşallah bebişler sımsıkı tutunmuştur bizlere
İnşallah canım cok dikkat ediyom valla sabah 15 dakika akşam 15 dakika Rabbim saklasin bebislerimizi bize bağışlasin Sağol içimi biraz rahatlattin

Canm benimki son adete gore 5+3görünüyor.bugün doktorm da 5 gaftalik dedi ve ilk kez keseyi gördük.yalnz karndan görünmedigi icin alttan muayene ile görüldü.

Canm seni üzmek istemem ama kimyasal gebelik olur.zaten en dogru teshisi doktrn koyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…