- 2 Ağustos 2014
- 440
- 496
- 33
teşekkür ederim canım darısı tüm isteynelerin başına
Hayırlı olsun bebisin
olmaz bence tatlım ama bence güneşte çok durma ve vucudunu susuz bırakma inşallah bebişler sımsıkı tutunmuştur bizlereKızlar ben havuza girdim 15 dakika bişi olmaz demi bebeğime
Geç döllenmeydi benimki 6 haftalık gordümbende idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. aynı gün kan testi yaptırdım 20 çıktı değer.
doktor çok yeni daha 2 gün sonra tekrar gel değer 2ye katladıysa sıkıntı yoktur dedi.
yarın yine test yaptıracağım.
keseyi gören arkadaşlar ne kadarlıkken gözüktü.
son reglime göre 3 hafta 5 günlük ancak geç dönllenme de olabilir.
başlangıcı daha yeni dediler diye korkuyorum
daha çok beklemem gerek demekGeç döllenmeydi benimki 6 haftalık gordüm
Aynen kalp atışını da 1o gün sora ya randevu verdi sabır gerektiren bi süreç gerçekten :)daha çok beklemem gerek demek
şimdi bile çok heyecanlıyım yarın için inş değer iki katı olmuşturAynen kalp atışını da 1o gün sora ya randevu verdi sabır gerektiren bi süreç gerçekten :)
Olur merak etme rahat ol :)şimdi bile çok heyecanlıyım yarın için inş değer iki katı olmuştur
Canım hemen Dr git bizim yorumumuzun bi faydası olmaz :)benim değerlerim de bu gün 16,40 çıktı, adetim geçeli 5 gün oldu bu gün 6 gün ama kanama geldi şimdi de tahlili de bu gün yaptırdım bana da bir yorum yaparmısınız ? baya baya adet oluyor gibiyim
inşallah ya dua edin hamilelerin duası kabul olur :)Olur merak etme rahat ol :)
Ederim canm :)inşallah ya dua edin hamilelerin duası kabul olur :)
işten izin almam ve gitmem mümkün değil, acilden bakarlar mı kiCanım hemen Dr git bizim yorumumuzun bi faydası olmaz :)
Bakarlar nerde oturuyorsun benimde dün akşam kanamam oldu z.Kamile gittik acilde muayne oldumişten izin almam ve gitmem mümkün değil, acilden bakarlar mı ki
harika canım darısı başıma inşallahSelam kizlar bugun tekrardan doktora gittim.doktor karndan baktı kese gorunmeyince alttan baktı cok şükür keseyi gördük
İnşallah canım cok dikkat ediyom valla sabah 15 dakika akşam 15 dakika Rabbim saklasin bebislerimizi bize bağışlasin Sağol içimi biraz rahatlattinolmaz bence tatlım ama bence güneşte çok durma ve vucudunu susuz bırakma inşallah bebişler sımsıkı tutunmuştur bizlere
Canm benimki son adete gore 5+3görünüyor.bugün doktorm da 5 gaftalik dedi ve ilk kez keseyi gördük.yalnz karndan görünmedigi icin alttan muayene ile görüldü.bende idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. aynı gün kan testi yaptırdım 20 çıktı değer.
doktor çok yeni daha 2 gün sonra tekrar gel değer 2ye katladıysa sıkıntı yoktur dedi.
yarın yine test yaptıracağım.
keseyi gören arkadaşlar ne kadarlıkken gözüktü.
son reglime göre 3 hafta 5 günlük ancak geç dönllenme de olabilir.
başlangıcı daha yeni dediler diye korkuyorum
Canm seni üzmek istemem ama kimyasal gebelik olur.zaten en dogru teshisi doktrn koyar.benim değerlerim de bu gün 16,40 çıktı, adetim geçeli 5 gün oldu bu gün 6 gün ama kanama geldi şimdi de tahlili de bu gün yaptırdım bana da bir yorum yaparmısınız ? baya baya adet oluyor gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?