Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Gayrli olsun canm.ins saglikla kucagina alirsn

Kızlar merhaba sîze bi sorum olucak ,ben bata 8 gün kala idrar testi yaptım silik çiZgi çıktı ,kanda baktırdım 8,27 çıktı değerim dr çok kritik bişey diyemem 2 gün sonra tekrar bakalım dedi bugün bata 3 gün var gittim bekleyelim diyo günün geçerse gel dedi geri döndüm,2 gündür idrar testi yapıyorum silik çizgi baya koyu çıkıyo artık baya var yani ikinci çizgi ama doktor olmayabilir dedi içim içimi yedi 3 gün nasıl bekliycem başına böyle bişey gelen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

Dün ve bugün yaptıgım testlerin resimlerini ekledim üstteki bugünkü bata 3 gün var

Eklentiler

• image.webp
    29 KB · Görüntüleme: 136
Canm evdeki testte çıkmışsa gamilesindir ins.imkann varsa. ve beklemek istemiyorsan özelde falan kan ver yarm saatte kesin sonucu ögrenirsin.ayrica ben iki yıldır evde sayısız test yaptm hep tek cizgiydi.ilk defa bu ay cift cizgi gördüm ve sonuç doğruydu.gönlünü ferah tut hamilesin......

Benimde adetim 3gun gecmisti 7.32 cikmisti idrar testinde silik cikti 3 gun sonra kanamam oldu deger dustu kimyasal gebelikmis en iyisi beklemek simdi yine adetim gecti ve bekliyorum

Canım amin inşallah zaten özele gittim gece gece eşimle dayanamadım söledim ona doktor kritik sonuc dedi 3 gün snra falan gel dedi adam bir üzüldü kıyamam ,hamile misin değil misin anlamadim diyo yani ben anlamadım herkes öğreniyo kan testiyle battan önce kadın resmen adetin geçince gel dedi yolladı bu arada resim ekledim canım önceki mesajıma bi bakar mısin onlara

Benimde adetim 3gun gecmisti 7.32 cikmisti idrar testinde silik cikti 3 gun sonra kanamam oldu deger dustu kimyasal gebelikmis en iyisi beklemek simdi yine adetim gecti ve bekliyorum

Yaa canım üzüldüm en kısa zamanda saglıkla alırsın kucagına inşallah bebeğini bnde bekliycem napalım başka şansım yok inşallah artar dua edicem

Mutsuzperi gayet belli testin.artk mutlu olabilirsin:))sadece bebisin kucuk oldugu icin cizgi silik çıkıyor.benim adet 4 gun gecince kipkirmizi 2.cizgi cikmisti.olmasaydi hic cikmazdi.

Benim de cok fazla kask agrm oldu.hep adet olacam sandm.hatta pedle gezdm bikac gün baktm olmuyorum.amaan dedimbo test yapaym da kafamda hoc soru isareti kalmasn dedim.dsonucu görünce cok sasirdm

Mutsuzperi gayet belli testin.artk mutlu olabilirsin:))sadece bebisin kucuk oldugu icin cizgi silik çıkıyor.benim adet 4 gun gecince kipkirmizi 2.cizgi cikmisti.olmasaydi hic cikmazdi.
Canım yaa çok sağol moral oldu vala inşallah öyledir doktorlarda emin olmadan bişe demek istemiyo işte umarım yükselir değerimde bebeğim benimle kalır :)

Canım yaa çok sağol moral oldu vala inşallah öyledir doktorlarda emin olmadan bişe demek istemiyo işte umarım yükselir değerimde bebeğim benimle kalır :)
Rahat ol canm.hic stres yapma.kendini de hic yorma ve hep dinlen.bu arada son adet tarihin ne zamandi.adetin 2 gun gecince baska doktora gitmeni tavsiye ederim.yani kesin hamilesindir sadece bekleyip sağlıklı bir hamilelik olup olmadığını anlamaya çalışacaksın.

Son adet tarihi 11 temmuz zaten şuan belli değil bi doğum doktorum yok kesinleşince bakıcam rasgele bi doktora göründüm şimdilik

Son adet tarihi 11 temmuz zaten şuan belli değil bi doğum doktorum yok kesinleşince bakıcam rasgele bi doktora göründüm şimdilik
Canm sen tadavi falan görüyor muydun?eğer catlatma ignesi vurunmussan yalancı pozitif gorebilirsin.igneden sonraki 13 gun boyunca pozitif olabiliyor da

Canm seni üzmek istemem ama kimyasal gebelik olur.zaten en dogru teshisi doktrn koyar.
galiba da öyle, dün akşam çoğaldı kanamam, hastaneye de gittim ama net birşey söylemedi, bu gün tekrar doktora gidicem izin alabilirsem öğleden sonra ben bunu birkaç kez yaşadım, günüm böyle 5-6 gün geçip adet oldum ama hiç takibini yapmadık bir tedavisi vardır herhalde bu kimyasal gebelik durumunun, çünkü 5-6 kere oldu aynı şekilde testlerde pozitif çıkıp sonrasında adet oldum hiçte doktora gitmedim yanlıştır testler diye. ama çok üzgünüm. tutamıyorum bebeğimi bir türlü

Kızlar mrb
Adet günüm geciktiği için Dr.A gittim önce ultrason dan baktı kese görünüyor dedi ama rahim kalınlığın 24 çok fazla bu normal degil dedi sonra bhcg yaptırdı sonuç 2100 çıktı. Ne demek bu kafam çok karışık. Sizce durum çok mu vahim

öylece yolladı mı yani seni!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…