- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Canm evdeki testtler yanlış çıkmıyor.yani%99 dogru cikiyor.bebek olunca küçük olunca negatif cikar ama pozitifse kesin bi hamilelik vardr.bence üzülme herşey Allahtan ama elinden geleni yap ve doktora git tedavini ol.senin elinde olan bişey degil sonucta.can veren hayat veren takdir eden Allahtr.galiba da öyle, dün akşam çoğaldı kanamam, hastaneye de gittim ama net birşey söylemedi, bu gün tekrar doktora gidicem izin alabilirsem öğleden sonra ben bunu birkaç kez yaşadım, günüm böyle 5-6 gün geçip adet oldum ama hiç takibini yapmadık bir tedavisi vardır herhalde bu kimyasal gebelik durumunun, çünkü 5-6 kere oldu aynı şekilde testlerde pozitif çıkıp sonrasında adet oldum hiçte doktora gitmedim yanlıştır testler diye. ama çok üzgünüm. tutamıyorum bebeğimi bir türlü
Canm aslında doktorun 2 gun sonra ni daha bhcg istemeliydi sanki.yani benim doktrm oyle yaptı.ilk ogrendigim gun sonra 2 gun sonra 2 katına çıkması gerekir.Kızlar mrb
Adet günüm geciktiği için Dr.A gittim önce ultrason dan baktı kese görünüyor dedi ama rahim kalınlığın 24 çok fazla bu normal degil dedi sonra bhcg yaptırdı sonuç 2100 çıktı. Ne demek bu kafam çok karışık. Sizce durum çok mu vahim
çok doğru söylüyosun canım, ama üzülüyo işte insan elimde değil, umutsuzluğa kapılıyorum. bu gün gidicem doktora 15,30 a randevu verdi. hakkımızda hayırlısı olsun, nette de birşey okudum yine bir bayanın yorumuydu başka bir sitede dün akşam, aynı şekilde değerleri yükselmiş kanaması normal adet gibi olmasına rağmen, doktoru iki tane yumurta döllenmiş biri düşmüş diğeri tutunmuş demiş. yani rabbim verecekse ne yapıp edip veriyo, bu da umutlandırdı beni bu seferCanm evdeki testtler yanlış çıkmıyor.yani%99 dogru cikiyor.bebek olunca küçük olunca negatif cikar ama pozitifse kesin bi hamilelik vardr.bence üzülme herşey Allahtan ama elinden geleni yap ve doktora git tedavini ol.senin elinde olan bişey degil sonucta.can veren hayat veren takdir eden Allahtr.
Yok canm rahimle ilgili doktor hiç birşey demedi.bengisu022 rahim kalınlığı gibi bir durum yaşadınız mı sizde
Bu gün değerlerim 23.98 çıktı cuma tekrar gel dediCanm seni üzmek istemem ama kimyasal gebelik olur.zaten en dogru teshisi doktrn koyar.
öğreniyosun şekerim burda herşeyi, ben 1 yıldır her ay yaşadığım için senin söyledikerini çok iyi anlıyorum, burdaki birçok kişi de defalarca yaşadı. sabırlı olmak gerekiyo ama olamıyoruz malesef duramıyoruz, söylemesi kolay kolaysa sen yap desene bana :)Merhaba banada yardimci olurmusunuz acaba daha once hamilelik.fikrini hic dusunmedigimiz icin cok fazla bi bilgim yok acikcasi bu konularla ilgili
Temmuz ayinda 6 ve 10 u arasi adet gordum takvime gore 16 ve 18,temmuzda yumurtlama gunlerimmis birliktelik oldu korunmasiz bu ay 5 gun geciktim bugun 5.gun doktora gittim 0.100 cikti doktor progestan verdi kullan adetinin 2. Gunu gel testi tekrarlayaim dedi eve bi geldim adetim gelmis doktoru aradim ve icmememi soyledi ayrica yarin gidip tekrar kan testi yapicak ama sanirim hamile olma ihtimalim sifir adet geldigi icin daha once hic bu kadar istememistim sanki bugun canim yandi negatif cikinca
Senin değerin noldu canım ne zaman gitcek sin Dr a ?öğreniyosun şekerim burda herşeyi, ben 1 yıldır her ay yaşadığım için senin söyledikerini çok iyi anlıyorum, burdaki birçok kişi de defalarca yaşadı. sabırlı olmak gerekiyo ama olamıyoruz malesef duramıyoruz, söylemesi kolay kolaysa sen yap desene bana :)
dün gittim değerim 23,98 olmuş, yarın tekrar gidicem kanamam var ama değerler yükseliyo önceki gün 16,40 dı inşallah dua edinSenin değerin noldu canım ne zaman gitcek sin Dr a ?
Hiç azalma olmadımı peki kanama da ?dün gittim değerim 23,98 olmuş, yarın tekrar gidicem kanamam var ama değerler yükseliyo önceki gün 16,40 dı inşallah dua edin
azaldı tabiki bu gün, dün sabah çok yoğundu, hatta sabah kalktığımda yatak falan batmıştı. sabah sabah bir de yatak temizledim. dün öğlen vakti de tahlil verdim. bu gün daha az ama dün o kanamaya göre değerlerin düşmesi lazım dı doktor da acele karar vermeyelim sakin olalım cuma tekrar test yapalım dediHiç azalma olmadımı peki kanama da ?
Hadi inşallah hayırlı haber alırsın sıkma canını stres yapma sakince bekle :)azaldı tabiki bu gün, dün sabah çok yoğundu, hatta sabah kalktığımda yatak falan batmıştı. sabah sabah bir de yatak temizledim. dün öğlen vakti de tahlil verdim. bu gün daha az ama dün o kanamaya göre değerlerin düşmesi lazım dı doktor da acele karar vermeyelim sakin olalım cuma tekrar test yapalım dedi
öyle yapmaya çalışıyorum. ama yeminederim dünkü kanamadan sonra hiç böyle değerlerimin yükseleceğini düşünmemiştim. tedavi neyse ona başlayalım tüp bebek aşılama ne gerekiyosa onu konuşmak için gitmiştim doktora, şok oldum değerimin yükseldiğini görünce inşallah cuma da aynı şekilde görürürüm, göremesemde hayırlısı diyecem artık zaten kendimi bu konuda ikna etmiştim sıkıntı yok :)Hadi inşallah hayırlı haber alırsın sıkma canını stres yapma sakince bekle :)
Rabbim çok büyük sen ona teslim ol o sana mucizeni verir :)öyle yapmaya çalışıyorum. ama yeminederim dünkü kanamadan sonra hiç böyle değerlerimin yükseleceğini düşünmemiştim. tedavi neyse ona başlayalım tüp bebek aşılama ne gerekiyosa onu konuşmak için gitmiştim doktora, şok oldum değerimin yükseldiğini görünce inşallah cuma da aynı şekilde görürürüm, göremesemde hayırlısı diyecem artık zaten kendimi bu konuda ikna etmiştim sıkıntı yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?