Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canm evdeki testtler yanlış çıkmıyor.yani%99 dogru cikiyor.bebek olunca küçük olunca negatif cikar ama pozitifse kesin bi hamilelik vardr.bence üzülme herşey Allahtan ama elinden geleni yap ve doktora git tedavini ol.senin elinde olan bişey degil sonucta.can veren hayat veren takdir eden Allahtr.

0
Canm aslında doktorun 2 gun sonra ni daha bhcg istemeliydi sanki.yani benim doktrm oyle yaptı.ilk ogrendigim gun sonra 2 gun sonra 2 katına çıkması gerekir.

çok doğru söylüyosun canım, ama üzülüyo işte insan elimde değil, umutsuzluğa kapılıyorum. bu gün gidicem doktora 15,30 a randevu verdi. hakkımızda hayırlısı olsun, nette de birşey okudum yine bir bayanın yorumuydu başka bir sitede dün akşam, aynı şekilde değerleri yükselmiş kanaması normal adet gibi olmasına rağmen, doktoru iki tane yumurta döllenmiş biri düşmüş diğeri tutunmuş demiş. yani rabbim verecekse ne yapıp edip veriyo, bu da umutlandırdı beni bu sefer

Bende yeni hamişlerdenim. Ben de herzamankinden farklı göğüs ve göğüs ucu acımasıyla şüphelenmiştim adetim 3 gün geçince evde clearblue digital gebelik testi yaptım(2-3 haftalık diyordu) tabi hemen doktora :) beta hcg 2708 çıktı erken döllenmiş dedi ,rahime ultrasonla baktı kalınlaşma var,haftaya gel keseyi görürüz dedi.1 hafta sonra gittim ve keseyi gördük çok şükür. Ve tam gebelik zamanı olarak 4 +5 günlük dedi. Bunun hesabınıda son adet tarihin ilk gününe göre yapıyorlarmış doktorlar.Ve benim doktorum birdaha hcg testide istemedi,keseyi gördükten sonra ilk trimestere ait tüm tetkikleri istedi ağustos sonu test sonuçlarıyla gidicez bakalım,inşallah bir sorun çıkmaz.

Benim değerim 20 çıkmıştı 2 gun sonra tekrar yaptırdım 18 cikti. Doktor kimyasal gebelik olabilir dedi. Ancak regl günümde gecti. cok düşmedi yaklaşık bir seviyede olduğu icin hala hamile olma şansım var mi sizce değer artar mi

Merhaba banada yardimci olurmusunuz acaba daha once hamilelik.fikrini hic dusunmedigimiz icin cok fazla bi bilgim yok acikcasi bu konularla ilgili
Temmuz ayinda 6 ve 10 u arasi adet gordum takvime gore 16 ve 18,temmuzda yumurtlama gunlerimmis birliktelik oldu korunmasiz bu ay 5 gun geciktim bugun 5.gun doktora gittim 0.100 cikti doktor progestan verdi kullan adetinin 2. Gunu gel testi tekrarlayaim dedi eve bi geldim adetim gelmis doktoru aradim ve icmememi soyledi ayrica yarin gidip tekrar kan testi yapicak ama sanirim hamile olma ihtimalim sifir adet geldigi icin daha once hic bu kadar istememistim sanki bugun canim yandi negatif cikinca

öğreniyosun şekerim burda herşeyi, ben 1 yıldır her ay yaşadığım için senin söyledikerini çok iyi anlıyorum, burdaki birçok kişi de defalarca yaşadı. sabırlı olmak gerekiyo ama olamıyoruz malesef duramıyoruz, söylemesi kolay kolaysa sen yap desene bana :)

Senin değerin noldu canım ne zaman gitcek sin Dr a ?

Hiç azalma olmadımı peki kanama da ?
azaldı tabiki bu gün, dün sabah çok yoğundu, hatta sabah kalktığımda yatak falan batmıştı. sabah sabah bir de yatak temizledim. dün öğlen vakti de tahlil verdim. bu gün daha az ama dün o kanamaya göre değerlerin düşmesi lazım dı doktor da acele karar vermeyelim sakin olalım cuma tekrar test yapalım dedi

Hadi inşallah hayırlı haber alırsın sıkma canını stres yapma sakince bekle :)

Hadi inşallah hayırlı haber alırsın sıkma canını stres yapma sakince bekle :)
öyle yapmaya çalışıyorum. ama yeminederim dünkü kanamadan sonra hiç böyle değerlerimin yükseleceğini düşünmemiştim. tedavi neyse ona başlayalım tüp bebek aşılama ne gerekiyosa onu konuşmak için gitmiştim doktora, şok oldum değerimin yükseldiğini görünce inşallah cuma da aynı şekilde görürürüm, göremesemde hayırlısı diyecem artık zaten kendimi bu konuda ikna etmiştim sıkıntı yok :)

Rabbim çok büyük sen ona teslim ol o sana mucizeni verir :)

Merhaba kızlar bugün test yaptırdım değeri yorumlar mısınız? Bata 1 gün var değerim 127,7 çıktı bilen varsa bi yardımcı olabilirse sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…