- 5 Ağustos 2015
- 10
- 10
- 86
- 41
Kızlar mrb. Beta hcg değerleri herkesin farklı. Kiminin 20 - 30 kiminin 2000 lerde. Bunun sebebi nedir hangisi normal olan. Bilen var mı?
öğreniyosun şekerim burda herşeyi, ben 1 yıldır her ay yaşadığım için senin söyledikerini çok iyi anlıyorum, burdaki birçok kişi de defalarca yaşadı. sabırlı olmak gerekiyo ama olamıyoruz malesef duramıyoruz, söylemesi kolay kolaysa sen yap desene bana :)[/QUOTE
Dogru diyorsun insanin basina gelmeyince tam anlamiyla ogrenemiyor bazi seylwri bugun adetin2.gunu oldugu icin test yapti doktor hormon troid falan hersey yolundaymis cok sukur bebek icin yumurtlama gunlerini takip et dedi
Kimyasal gebelik gibi gorunuyor.hakkında hayırlısı olsun cnm.bu gün tekrar kan verdim beta hcg değerim 24,73 ne diyorsunuz, 5 ağustosta yaptırdığım testte 23,98 çıkmıştı ne diyorsunuz hanımlar ?
ama kanamam durdu benim lekelenmem falan da yok, ağrım da kalmadı, dünden bu yana en son dün öğleden sonra hafif pembe bir leke geldi başka da birşey yok şu anda kimyasal gebelik olsa kanamam devam etmezmiydi sizce ?Kimyasal gebelik gibi gorunuyor.hakkında hayırlısı olsun cnm.
Etmeyebilir. Saglıklı bir gebelikte 2 gunde bır en az 2 katına cıkması lazım degerin.ben gecen sene dış gebelik geçirmiştim.deger 2 gunde bir 2 ye katlamamıştı ki.degerim 1060 ı bulmuştu ve ameliyat oldum.senin degerin düşük .dış gebelik gibi bir sorun yoktur cunku regl kanamanda olmuş.ama en iyisini dr bilir tabiki.biz varsayımlar üzerinde duruyoruz.ama kanamam durdu benim lekelenmem falan da yok, ağrım da kalmadı, dünden bu yana en son dün öğleden sonra hafif pembe bir leke geldi başka da birşey yok şu anda kimyasal gebelik olsa kanamam devam etmezmiydi sizce ?
doktor düşük yapıyosun salı günü tekrar gel dedi, ama benim kanamam falan yok, idrar testi yaptım biraz önce flu da olsa ikinci cizgi belirgin şekilde çıktı, düşük yapıyor olsam idrarda çıkmazdı değil mi?Etmeyebilir. Saglıklı bir gebelikte 2 gunde bır en az 2 katına cıkması lazım degerin.ben gecen sene dış gebelik geçirmiştim.deger 2 gunde bir 2 ye katlamamıştı ki.degerim 1060 ı bulmuştu ve ameliyat oldum.senin degerin düşük .dış gebelik gibi bir sorun yoktur cunku regl kanamanda olmuş.ama en iyisini dr bilir tabiki.biz varsayımlar üzerinde duruyoruz.
Canım merhaba düşük yapıyor oldıgundada idrarda cıkar cunku hcg hormonu vücüttan hemen aynı gün atılmaz 23 lük bi değerdede silik çizgi çıkması normal kaçıncı denemenizdi canım hayırlısı olsun diyelimdoktor düşük yapıyosun salı günü tekrar gel dedi, ama benim kanamam falan yok, idrar testi yaptım biraz önce flu da olsa ikinci cizgi belirgin şekilde çıktı, düşük yapıyor olsam idrarda çıkmazdı değil mi?
1 yılı geçtiCanım merhaba düşük yapıyor oldıgundada idrarda cıkar cunku hcg hormonu vücüttan hemen aynı gün atılmaz 23 lük bi değerdede silik çizgi çıkması normal kaçıncı denemenizdi canım hayırlısı olsun diyelim
Çizgi çıkar cnm.çünkü ksnda hala hcg hormonu var.bak sakın üzülme .zaten saglıklı bir embriyo olsaydı gelişimine devam ederdi.doktor düşük yapıyosun salı günü tekrar gel dedi, ama benim kanamam falan yok, idrar testi yaptım biraz önce flu da olsa ikinci cizgi belirgin şekilde çıktı, düşük yapıyor olsam idrarda çıkmazdı değil mi?
Canım peki baktırdıkınız mı kontrolleri yaptınızmi görünen bi sorun varmıymıs?1 yılı geçti
doktor düşük yapıyosun salı günü tekrar gel dedi, ama benim kanamam falan yok, idrar testi yaptım biraz önce flu da olsa ikinci cizgi belirgin şekilde çıktı, düşük yapıyor olsam idrarda çıkmazdı değil mi?
Benim ilk öğrendiğim değer 10 canın üstelik adeti 5 geçe :)Merhaba ben 30unda çatlatma iğnesi oldum.dün yani 8. Günümde idrar testinde pozitif çıktı.doktora gittim bhcg26,66 progesteron 12,72 çıktı. Bu değerlere göre hamilesin dedi.erken olduğu için değeri normal buldu.adetime daha bir hafta var.pazartesi tekrarlayalım dedi.var mı aynı durumu yaşayan
hiçbir sorun yok, zaten insanın canını sıkan da bu hiçbir sorun yokken olmaması, sorun olsa onu çözmeye uğraşılır, ama ben hissediyorum ya düşmeyecek bebeğim devam edecek hamileliğim, sadece sabırlı olmam lazım ama olamıyorum kafam çok karışık,Canım peki baktırdıkınız mı kontrolleri yaptınızmi görünen bi sorun varmıymıs?
Umutlanmalı mıyım o zamanBenim ilk öğrendiğim değer 10 canın üstelik adeti 5 geçe :)
Umutlanmalı mıyım o zaman?Benim ilk öğrendiğim değer 10 canın üstelik adeti 5 geçe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?