Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar mrb. Beta hcg değerleri herkesin farklı. Kiminin 20 - 30 kiminin 2000 lerde. Bunun sebebi nedir hangisi normal olan. Bilen var mı?

Kızlar mrb. Beta hcg değerleri herkesin farklı. Kiminin 20 - 30 kiminin 2000 lerde. Bunun sebebi nedir hangisi normal olan. Bilen var mı?

benim adetim 3 gün geçince test yaptırdım 2708 çıktı,doktor erken döllenmiş dedi.Demekki döllenmeye göre farklı değerler çıkıyor.

bu gün tekrar kan verdim beta hcg değerim 24,73 ne diyorsunuz, 5 ağustosta yaptırdığım testte 23,98 çıkmıştı ne diyorsunuz hanımlar ?

Kimyasal gebelik gibi gorunuyor.hakkında hayırlısı olsun cnm.
ama kanamam durdu benim lekelenmem falan da yok, ağrım da kalmadı, dünden bu yana en son dün öğleden sonra hafif pembe bir leke geldi başka da birşey yok şu anda kimyasal gebelik olsa kanamam devam etmezmiydi sizce ?

Etmeyebilir. Saglıklı bir gebelikte 2 gunde bır en az 2 katına cıkması lazım degerin.ben gecen sene dış gebelik geçirmiştim.deger 2 gunde bir 2 ye katlamamıştı ki.degerim 1060 ı bulmuştu ve ameliyat oldum.senin degerin düşük .dış gebelik gibi bir sorun yoktur cunku regl kanamanda olmuş.ama en iyisini dr bilir tabiki.biz varsayımlar üzerinde duruyoruz.

doktor düşük yapıyosun salı günü tekrar gel dedi, ama benim kanamam falan yok, idrar testi yaptım biraz önce flu da olsa ikinci cizgi belirgin şekilde çıktı, düşük yapıyor olsam idrarda çıkmazdı değil mi?

Canım merhaba düşük yapıyor oldıgundada idrarda cıkar cunku hcg hormonu vücüttan hemen aynı gün atılmaz 23 lük bi değerdede silik çizgi çıkması normal kaçıncı denemenizdi canım hayırlısı olsun diyelim

Çizgi çıkar cnm.çünkü ksnda hala hcg hormonu var.bak sakın üzülme .zaten saglıklı bir embriyo olsaydı gelişimine devam ederdi.

bizler farkında olmadan belki yılda boyle bir kaç kere düşük yapıoruz.ama adet oldugumuz için farketmiyoruz biledoğa adapte olmayan saglıksız embriyoyu eliyor cnm.

Merhaba ben 30unda çatlatma iğnesi oldum.dün yani 8. Günümde idrar testinde pozitif çıktı.doktora gittim bhcg26,66 progesteron 12,72 çıktı. Bu değerlere göre hamilesin dedi.erken olduğu için değeri normal buldu.adetime daha bir hafta var.pazartesi tekrarlayalım dedi.var mı aynı durumu yaşayan

Benim ilk öğrendiğim değer 10 canın üstelik adeti 5 geçe :)

Canım peki baktırdıkınız mı kontrolleri yaptınızmi görünen bi sorun varmıymıs?
hiçbir sorun yok, zaten insanın canını sıkan da bu hiçbir sorun yokken olmaması, sorun olsa onu çözmeye uğraşılır, ama ben hissediyorum ya düşmeyecek bebeğim devam edecek hamileliğim, sadece sabırlı olmam lazım ama olamıyorum kafam çok karışık,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…