Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bizler farkında olmadan belki yılda boyle bir kaç kere düşük yapıoruz.ama adet oldugumuz için farketmiyoruz biledoğa adapte olmayan saglıksız embriyoyu eliyor cnm.
biliyorum ben de aynı durumu birkaç kere yaşadım ana adetim gecikip sona adet oldum. hiç bu değerler çıkmamıştı. birde nette okuyorum. düşük yapıldığında değerler birdenbire sıfırlanması gerekiyormuş yani 5 in altına düşüyormuş ne bileyim, umutlanmak istemiyorum ama içimde de hissediyor gibiyim, gitmeyecek bu kez bebeğim benimle kalacak sanki

Çizgi çıkar cnm.çünkü ksnda hala hcg hormonu var.bak sakın üzülme .zaten saglıklı bir embriyo olsaydı gelişimine devam ederdi.
üzülmüyorum, işin garibi de bu zaten, hiçbir umutsuzluk üzgünlük belirtisi yok bende garip bir histeyim yani şu an anlatamam çok garip

Bence sabırlı ol ve bekle nasip se gelir zaten :)
Aslında test yapmayacaktım canım ama pembe lekelenmem oldu 2 gün önce öyle olunca ben de dün sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı zaten doktora randevum vardı progesterona bakılacaktı.testi söyleyince doktor bhcg istedi.aslında erken bakmıyprum ama dedi madem testte gördün bakalım dedi.öylelikle çıktı.sonuca göre gebelik var dedi ama pazartesi yeniliyelim dedi.hayırlısı artık bekliyorum.kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım.korkuyorum o nedenle

Hakkında hayıtlısı olsun cnm. İnşallah dilediğin gibi olur.

Canım benim yaa ne diyelim senin için dua edicem inşallah kabul olur ,anneler hissedermiş umarım dediğin gibi olur ,bu ilk hamileliğin mi canım yoksa daha önce düşük yaşadın mı

Canım benim yaa ne diyelim senin için dua edicem inşallah kabul olur ,anneler hissedermiş umarım dediğin gibi olur ,bu ilk hamileliğin mi canım yoksa daha önce düşük yaşadın mı
daha önce düşük yaşamdım canım, ama birkaç kere adetim geçikmişti, test yaptırmamıştım bi 5-6 gün geçsin diye beklemiştim. o arada da adet olmuştum. diyorum bazen demekki onlarda da böyle olmuş, ama bu sefer gitmeyecek ben inanıyorum bebeğim beni bırakmayacak bu kez :)

İnşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz

Valla mide bulantım sanki hafiften başladı yemek yemeğe başlıyorum ortasında miden dönüyo sen nasılsın :)
Benimde erken ama bendede oldu dün mide bulantısı ,kusacak kadar değil ama daha şiddetlenicek mi acaba ,birde kasık ağrısı var arada yoğunlaşan ama olsun tabi bebiş için çekicez :)

Benimde erken ama bendede oldu dün mide bulantısı ,kusacak kadar değil ama daha şiddetlenicek mi acaba ,birde kasık ağrısı var arada yoğunlaşan ama olsun tabi bebiş için çekicez :)
Valla anneme göre daha erken ama bakıcaz artık neler yaşicaz cinsiyetleri nolcak

Canim catlatma ignen hangisiydi owitrella ise iğneden olabilir çünkü en az 12 günde çıkar vücuttan prenglyse 8gunde çıkıyor ınşallah hamilesindir ilaç etkisi değildir

Slm kızlar benim sat 17 temmuz dün yani 6 ağustos baktirdim negatif çıktı sizce erken mi daha? Pazar günü bir daha baktirayim dedim sizce sonuç değişebilir mi ? 28 güne bir regl oluyorum. 2. Çocuğu düşünüyorum inş

inşallah dua edin nolur
Canım seni okadar iyi Anlıyorum ki ama inan sonrasında kalıyorsun yine bende kahroldum çok üzüldüm bir kere Beta hemen düşmüyor bende Beta düştü ama kanama olmadı sonra kanama oldu Beta az az arttı ve sonra düştü bebeğim o zaman bende çok üzülmüştüm beni Bırakma diye sabahlara kadar dualar okudum ama gitti Allah verdi Allah Aldı ama 4ay sonra şimdi sağlıklı bir gebelik geçiriyorum tabi haşa endişelerim var biliyorum birileri sana bu benek seni bırakmayacak desin istiyorsun ama sağlıklı olmayacaksa öyle dua etme tatlım inan güzel Şeyler olacak sadece bekle

Canım bence bekle 3-4 gün hemen baktırma geç Döllenme olduysa anca çıkar bence Salı-Çarşamba'ya kadar adet olmazsan baktır

Selam kızlar bugun kan testi yaptım 0.25 cıktı reglim duzensiz oyuzden bilmiyorum ama yakında olurum acaba hiç umut yokmu böyle olupda hamile oldugunu öğrenen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…