Tabiki üstelik daha adete var :)Umutlanmalı mıyım o zaman?
biliyorum ben de aynı durumu birkaç kere yaşadım ana adetim gecikip sona adet oldum. hiç bu değerler çıkmamıştı. birde nette okuyorum. düşük yapıldığında değerler birdenbire sıfırlanması gerekiyormuş yani 5 in altına düşüyormuş ne bileyim, umutlanmak istemiyorum ama içimde de hissediyor gibiyim, gitmeyecek bu kez bebeğim benimle kalacak sankibizler farkında olmadan belki yılda boyle bir kaç kere düşük yapıoruz.ama adet oldugumuz için farketmiyoruz biledoğa adapte olmayan saglıksız embriyoyu eliyor cnm.
Çatlatma iğnesi yapıldı ya onun etkisi mi acaba diyorum gerçi doktor öyle bişi demedi amaTabiki üstelik daha adete var :)
Bence sabırlı ol ve bekle nasip se gelir zaten :)Çatlatma iğnesi yapıldı ya onun etkisi mi acaba diyorum gerçi doktor öyle bişi demedi ama
üzülmüyorum, işin garibi de bu zaten, hiçbir umutsuzluk üzgünlük belirtisi yok bende garip bir histeyim yani şu an anlatamam çok garipÇizgi çıkar cnm.çünkü ksnda hala hcg hormonu var.bak sakın üzülme .zaten saglıklı bir embriyo olsaydı gelişimine devam ederdi.
Aslında test yapmayacaktım canım ama pembe lekelenmem oldu 2 gün önce öyle olunca ben de dün sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı zaten doktora randevum vardı progesterona bakılacaktı.testi söyleyince doktor bhcg istedi.aslında erken bakmıyprum ama dedi madem testte gördün bakalım dedi.öylelikle çıktı.sonuca göre gebelik var dedi ama pazartesi yeniliyelim dedi.hayırlısı artık bekliyorum.kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım.korkuyorum o nedenleBence sabırlı ol ve bekle nasip se gelir zaten :)
Hakkında hayıtlısı olsun cnm. İnşallah dilediğin gibi olur.biliyorum ben de aynı durumu birkaç kere yaşadım ana adetim gecikip sona adet oldum. hiç bu değerler çıkmamıştı. birde nette okuyorum. düşük yapıldığında değerler birdenbire sıfırlanması gerekiyormuş yani 5 in altına düşüyormuş ne bileyim, umutlanmak istemiyorum ama içimde de hissediyor gibiyim, gitmeyecek bu kez bebeğim benimle kalacak sanki
Canım benim yaa ne diyelim senin için dua edicem inşallah kabul olur ,anneler hissedermiş umarım dediğin gibi olur ,bu ilk hamileliğin mi canım yoksa daha önce düşük yaşadın mıhiçbir sorun yok, zaten insanın canını sıkan da bu hiçbir sorun yokken olmaması, sorun olsa onu çözmeye uğraşılır, ama ben hissediyorum ya düşmeyecek bebeğim devam edecek hamileliğim, sadece sabırlı olmam lazım ama olamıyorum kafam çok karışık,
Selam taze anne nasılsın bugün nasıl gidiyo :) belirtiler ne alemdeTabiki üstelik daha adete var :)
daha önce düşük yaşamdım canım, ama birkaç kere adetim geçikmişti, test yaptırmamıştım bi 5-6 gün geçsin diye beklemiştim. o arada da adet olmuştum. diyorum bazen demekki onlarda da böyle olmuş, ama bu sefer gitmeyecek ben inanıyorum bebeğim beni bırakmayacak bu kez :)Canım benim yaa ne diyelim senin için dua edicem inşallah kabul olur ,anneler hissedermiş umarım dediğin gibi olur ,bu ilk hamileliğin mi canım yoksa daha önce düşük yaşadın mı
İnşallah canım iyi haberlerini bekliyoruzdaha önce düşük yaşamdım canım, ama birkaç kere adetim geçikmişti, test yaptırmamıştım bi 5-6 gün geçsin diye beklemiştim. o arada da adet olmuştum. diyorum bazen demekki onlarda da böyle olmuş, ama bu sefer gitmeyecek ben inanıyorum bebeğim beni bırakmayacak bu kez :)
inşallah dua edin nolurİnşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz
Valla mide bulantım sanki hafiften başladı yemek yemeğe başlıyorum ortasında miden dönüyoSelam taze anne nasılsın bugün nasıl gidiyo :) belirtiler ne alemde
Benimde erken ama bendede oldu dün mide bulantısı ,kusacak kadar değil ama daha şiddetlenicek mi acaba ,birde kasık ağrısı var arada yoğunlaşan ama olsun tabi bebiş için çekicez :)Valla mide bulantım sanki hafiften başladı yemek yemeğe başlıyorum ortasında miden dönüyosen nasılsın :)
Valla anneme göre daha erken ama bakıcaz artık neler yaşicaz cinsiyetleri nolcakBenimde erken ama bendede oldu dün mide bulantısı ,kusacak kadar değil ama daha şiddetlenicek mi acaba ,birde kasık ağrısı var arada yoğunlaşan ama olsun tabi bebiş için çekicez :)
Canım seni okadar iyi Anlıyorum ki ama inan sonrasında kalıyorsun yine bende kahroldum çok üzüldüm bir kere Beta hemen düşmüyor bende Beta düştü ama kanama olmadı sonra kanama oldu Beta az az arttı ve sonra düştü bebeğim o zaman bende çok üzülmüştüm beni Bırakma diye sabahlara kadar dualar okudum ama gitti Allah verdi Allah Aldı ama 4ay sonra şimdi sağlıklı bir gebelik geçiriyorum tabi haşa endişelerim var biliyorum birileri sana bu benek seni bırakmayacak desin istiyorsun ama sağlıklı olmayacaksa öyle dua etme tatlım inan güzel Şeyler olacak sadece bekleinşallah dua edin nolur
Canım bence bekle 3-4 gün hemen baktırma geç Döllenme olduysa anca çıkar bence Salı-Çarşamba'ya kadar adet olmazsan baktırSlm kızlar benim sat 17 temmuz dün yani 6 ağustos baktirdim negatif çıktı sizce erken mi daha? Pazar günü bir daha baktirayim dedim sizce sonuç değişebilir mi ? 28 güne bir regl oluyorum. 2. Çocuğu düşünüyorum inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?