Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar ben 13veya 14ünde adet olcam.bugün kahverengi lekelenme geldi sabah ve şimdi..kan testini ne zaman yapsam kesin sonuç alırım sizce

evet çok haklısın, artık takip etmeyi bıraktım, gitmedim doktora falan bu gün de gitmeyecem kanamam falan yok, ağrım var biraz ama çok da umursamıyorum sadece kendime dikkat etmeye çalışıyorum. her haftasonu temizlik yapıyordum mesela bu hafta yapmadım anneme geldim. uzanıyorum. önümüzdeki haftaya kadar hiçbir tahlil test hiçbirşey yapmayacam, önümüzdeki hafta bir idrar testi yapacam kendime, bebek düşmezse zaten görünür testte, görünürse düzgün bir doktor araştırıp gidicem, en son kararım bu , test yaptırdıkça hem delik deşik oluyosun hemde psikolojin bozuluyo, düşmeyecksede düşer zaten bu stresle,

Inşallah canım herşey istediğin yönde gelişir olmazsayda çok üzülme demesi kolay deme üzülmek kimseye fayda sağlamıyor kısır döngüye giriyorsun bizede haber ver sonuçlardan habersiz Bırakma iyi dinlenmeler

Arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım. Pazartesi 1.20 olan değerim bugün 56,38 sizce nasıl hala şoktayım negatif demişlerdi.

Arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım. Pazartesi 1.20 olan değerim bugün 56,38 sizce nasıl hala şoktayım negatif demişlerdi.
1.20 zaten negatif canım ama demekki yumurtan döllenmişim 10 gün sora falan sonuç veriyo belki erken yapmşsndr :)

kesinlikle üzülmüyorum, ben hissediyorm. bebeğim benimle, birkaç gün sonra eminim bende hamilelik takvimimi imzalayacam :)

Hayırlı aksamlar rkadaşlar ben dun test yaptm sonucum 2.3 çıktı ama benim adete daha bir hafta var belim çok ağrıyor və sağ yumurtalk yeri ağrıyor birde ara ara mide bulantisi var sizce ben hamilemiyim lutfen yorum yazabilirmisiniz

Kızlar adetime 8 gün kala kanda beta hcg baktirdim 0 çıktı. Ancak idrar testinde çok. Sılik çizgi gördüm. Kafam çok karıştı sizce hamilelik olabilir mi. Benim gibi erken den kan testi yapıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mi

Çok erken yapmışsın kan tahlilini. Ben adetime 2 gün kala yaptığımda negatifti şimdi pozitif.

Pelin anne çok sevindim senin adına inş değerlerin ikiye katlanır. Bizi de haberdar et olur mu. Ben hamileliğimi 2000 lerdeyken öğrendiğim için öncesine ilişkin çok bilgim yok. Ama sitede bu değerleri yaşayan olmuştu.

Slm kızlar sat 17 temmuz bugün beta hcg baktirdim negatif ya hala umudum varmı sizce ? Yani 28 günde bi oluyorum 14 gibi regl olucam ama ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…