- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
- 73
Canım tebrikler hamilesin inşallah katlanarak yüksAdetime 2 gün vardı canım 1.20 çıkmıştı 6gün geçti 56,38 oldu
Canım benim bata 8 gün kala 8.27 çıktı bata 2 gün kala 126 çıktıMutsuz peri senin sonucun ne oldu.kan tahlili yaptrdn mi
çok teşekkür ederim canım değerler hakkında benimde bilgim olmayınca telaşada kapıldım doğrusu.Pelin anne çok sevindim senin adına inş değerlerin ikiye katlanır. Bizi de haberdar et olur mu. Ben hamileliğimi 2000 lerdeyken öğrendiğim için öncesine ilişkin çok bilgim yok. Ama sitede bu değerleri yaşayan olmuştu.
çok teşekkür ederim:)Canım hamilesin tebrikler tadını çıkart artmış değerin
C
Canım tebrikler hamilesin inşallah katlanarak yükselir değer
Slm kızlar sat 17 temmuz bugün beta hcg baktirdim negatif ya hala umudum varmı sizce ? Yani 28 günde bi oluyorum 14 gibi regl olucam ama ?
Kimse cevap vermiyor sanirim degerin kac cikmisti bende 19 temmuzda adetli idim 16 agustosta regl olmam lazim cuma gunu 5,3 ciktiKızlar bi soru sordum ltfn bilgisi olanlar?
Hamile olma ihtimalin var canım şuan gecikti mi adetin kaçıncı gündesin evde test yapsan çıkar aslındaSelamlar yeni bebekler hayirli olsun, cuma aksami kasik ve karin agrisiyla gece acile gittim beta hcgy de bakilmis 28 gunde bir adet oluyorum 20. Gunde beta hcg 5,3 cikmis, yine asiri kasik agrisi cekiyorum 20 aylik bebegim var hamileyim acaba diye dusunuyorum 11. Gunde iliskiye girmistim kafamda deliii sorular bu betahcg degerinden de birsey anlamiyorum
Amiiin canım bende sağlıkçıyım hemşireyim ama sıkı takip ediyorum bu siteyi :) burada insanlar bir nevi içini döküyor seni de çok tebrik ederim bulantılarının başlaması normal herkeste farkı zamanda başlayabiliyor ben 7 haftalık hamileyim daha yeni başladı. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah :)merhaba... internetten bilgi arastırmya saglık calısanı olarak sıcak bakmadığım halde, 3 agustostan beri duzenli burayı takipeder oldum. ve hatta uye bile oldum. deneyimlenmiş şeylerden yardım alınabiliyormuş... o yuzden burda bilgi paylaşan anne ve anne adaylarına teşekkürler.
bende 3 agustosta (daha regl donemım gelmemişti yaklasık 4 5 gun vardı) kart test yaptım silik pozitif cıktı. aynı gun bhcg degeri 20,53 cıktı. migrenim tuttu ilaç kullansam mı die bi test daha yaptrdım 5 agustosta bhcg degeri 74,44 cıktı. drum 7 agustosta tekrar degeri gormek istedi 234.9 cıktı. ve bugun 10 agustos son adet tarıhıme gore (10 temmuz -10 agustos) 1 ay gectıkten sonra baktırmamı istedi deger bhcg 1139 cıktı. bugun bariz şekilde hissedilen bir mide bulantım var. psikolojik mi yoksa bu surecin normali mi emin olamadım. doktorum 1400 lu degerlere geldiğimizde usg ile gorebiliriz dedi. şimdi sabırsızlıkla bekliyorum. gonlunden anneliği geçiren bunu yurekten dileyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah Allah.
Çok iyi :) baya baya erken döllenme olmuş adetten hemen sora sanırım tebrik ederim :)Mrb arkadaşlar bn 1 haftA oldu evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün beta yaptırdım 330 cıktı ve regl olmadan 10 gün önce yaptırdım deger iyimi
merhaba... internetten bilgi arastırmya saglık calısanı olarak sıcak bakmadığım halde, 3 agustostan beri duzenli burayı takipeder oldum. ve hatta uye bile oldum. deneyimlenmiş şeylerden yardım alınabiliyormuş... o yuzden burda bilgi paylaşan anne ve anne adaylarına teşekkürler.
bende 3 agustosta (daha regl donemım gelmemişti yaklasık 4 5 gun vardı) kart test yaptım silik pozitif cıktı. aynı gun bhcg degeri 20,53 cıktı. migrenim tuttu ilaç kullansam mı die bi test daha yaptrdım 5 agustosta bhcg degeri 74,44 cıktı. drum 7 agustosta tekrar degeri gormek istedi 234.9 cıktı. ve bugun 10 agustos son adet tarıhıme gore (10 temmuz -10 agustos) 1 ay gectıkten sonra baktırmamı istedi deger bhcg 1139 cıktı. bugun bariz şekilde hissedilen bir mide bulantım var. psikolojik mi yoksa bu surecin normali mi emin olamadım. doktorum 1400 lu degerlere geldiğimizde usg ile gorebiliriz dedi. şimdi sabırsızlıkla bekliyorum. gonlunden anneliği geçiren bunu yurekten dileyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah Allah.
Tatlım 1-2 günlük sapmadan bişey olmaz o olur yani sen onu takma kafana :)Kızlar ben sat 5 temmuzdu geçen hafta Dr.um beş haftalık demişti oysa şimdi internetteki hesaplamalardan yaptım 5 hafta 1 günler üşeniyorum hamilesiniz diyor hangisi doğru bilemedim
Canim adet gununden 1 hafta geçtiyse değerin normal gözüküyorbenim sat 11 temmuz bugün kan tahlili yaptırdım 3095 çıktı sizce ikiz mi?
Canım ben şuan 7 haftalığım dr'um cuma gününe randevu verdi. Genelde 6 haftayı geçince duyulmaya başlıyormuş keseyi gördün mü :)Smyy21, haklısın cnm. Ama merakımın sebebi kalp atışını öğrenmek için ne zaman gitmeliyim
Canim adet gununden 1 hafta geçtiyse değerin normal gözüküyor[/QUOT
daha günüm yarın kadın doğumcuyla konuştum büyük ihtimal ikiz dedi ultrasona gircem bakalım birazdan.. inşallah bi sıkıntı yoktur da önemli değil ikiz veya tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?