Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

çok teşekkür ederim canım değerler hakkında benimde bilgim olmayınca telaşada kapıldım doğrusu.
Canım hamilesin tebrikler tadını çıkart artmış değerin
çok teşekkür ederim:)
C

Canım tebrikler hamilesin inşallah katlanarak yükselir değer

amin canım inşallah teşekkürler:)

Selamlar yeni bebekler hayirli olsun, cuma aksami kasik ve karin agrisiyla gece acile gittim beta hcgy de bakilmis 28 gunde bir adet oluyorum 20. Gunde beta hcg 5,3 cikmis, yine asiri kasik agrisi cekiyorum 20 aylik bebegim var hamileyim acaba diye dusunuyorum 11. Gunde iliskiye girmistim kafamda deliii sorular bu betahcg degerinden de birsey anlamiyorum

Hamile olma ihtimalin var canım şuan gecikti mi adetin kaçıncı gündesin evde test yapsan çıkar aslında

]Hayırlı aksamlar rkadaşlar ben dun test yaptm sonucum 2.3 çıktı ama benim adete daha bir hafta var belim çok ağrıyor və sağ yumurtalk yeri ağrıyor birde ara ara mide bulantisi var sizce ben hamilemiyim lutfen yorum yazabilirmisiniz

Mrb arkadaşlar bn 1 haftA oldu evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün beta yaptırdım 330 cıktı ve regl olmadan 10 gün önce yaptırdım deger iyimi

merhaba... internetten bilgi arastırmya saglık calısanı olarak sıcak bakmadığım halde, 3 agustostan beri duzenli burayı takipeder oldum. ve hatta uye bile oldum. deneyimlenmiş şeylerden yardım alınabiliyormuş... o yuzden burda bilgi paylaşan anne ve anne adaylarına teşekkürler.
bende 3 agustosta (daha regl donemım gelmemişti yaklasık 4 5 gun vardı) kart test yaptım silik pozitif cıktı. aynı gun bhcg degeri 20,53 cıktı. migrenim tuttu ilaç kullansam mı die bi test daha yaptrdım 5 agustosta bhcg degeri 74,44 cıktı. drum 7 agustosta tekrar degeri gormek istedi 234.9 cıktı. ve bugun 10 agustos son adet tarıhıme gore (10 temmuz -10 agustos) 1 ay gectıkten sonra baktırmamı istedi deger bhcg 1139 cıktı. bugun bariz şekilde hissedilen bir mide bulantım var. psikolojik mi yoksa bu surecin normali mi emin olamadım. doktorum 1400 lu degerlere geldiğimizde usg ile gorebiliriz dedi. şimdi sabırsızlıkla bekliyorum. gonlunden anneliği geçiren bunu yurekten dileyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah Allah.

Amiiin canım bende sağlıkçıyım hemşireyim ama sıkı takip ediyorum bu siteyi :) burada insanlar bir nevi içini döküyor seni de çok tebrik ederim bulantılarının başlaması normal herkeste farkı zamanda başlayabiliyor ben 7 haftalık hamileyim daha yeni başladı. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah :)

Mrb arkadaşlar bn 1 haftA oldu evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün beta yaptırdım 330 cıktı ve regl olmadan 10 gün önce yaptırdım deger iyimi
Çok iyi :) baya baya erken döllenme olmuş adetten hemen sora sanırım tebrik ederim :)

Kızlar ben sat 5 temmuzdu geçen hafta Dr.um beş haftalık demişti oysa şimdi internetteki hesaplamalardan yaptım 5 hafta 1 günler üşeniyorum hamilesiniz diyor hangisi doğru bilemedim

Kızlar ben sat 5 temmuzdu geçen hafta Dr.um beş haftalık demişti oysa şimdi internetteki hesaplamalardan yaptım 5 hafta 1 günler üşeniyorum hamilesiniz diyor hangisi doğru bilemedim
Tatlım 1-2 günlük sapmadan bişey olmaz o olur yani sen onu takma kafana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…