- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
- 73
Selam canım nasılsın ?Canım ben şuan 7 haftalığım dr'um cuma gününe randevu verdi. Genelde 6 haftayı geçince duyulmaya başlıyormuş keseyi gördün mü :)
Normal hayatım sakin ol başka konuda soruna direk cevap verdim zaten 5 haftanın ortası yada sonunda vajinal görünüyo ama karından ben 6. Haftaya girdiğim gün gördüm :)Selam canım nasılsın ?
Ben bugün doktora gittim bat 3 gün geçti ama daha keseyi göremedik 4+2 yani erken daha dedi cumartesi bidaha gidicem normal mi sence
Dediğim gibi 6. Haftayı ortala sonra git 8 e kadar duymayanlar var endişe etme :)Smyy21, evet cnm kesesi gördüm. Geçen hafta pazartesi
günü.
CNm merhaba Çoğul gebelikte olabılır erkende yumurtlamış Döllenme olmuş olabılır en kesın cevabı doktorun Söyler sanaAdet olmadan 6 gün önce oluşan ağrılardan anlayarak evde test yaptım, ilk yaptığım 3 gün, testlerde 2. çizgiler silikti, her gün çizgi biraz daha koyulaştı, çok şaşırdım. adetime 1 gün kala ise kan tahlili yaptırdım beta hcg 2537 çıktı, doktoruma yarın gideceğim, beta hcg oranıma göre çoğul bir gebelik olabilir mi acaba?
Canım ben yaşamadım ama burda bu şekilde olanlar okudum inş oyledırKizlar bi yardim edin reglim gunum dundu 9 bat yani 7sinde kan tahlili yaptim 0.25 sabahtan beri sol kasgim agriyo leke dahi yok sizce hala umut varmi ?????!
Adet olmadığın sürece umut var canım testi erken yaptırmışsın 1 hafta falan geçerse reglin tekrar yaptr :)Kizlar bi yardim edin reglim gunum dundu 9 bat yani 7sinde kan tahlili yaptim 0.25 sabahtan beri sol kasgim agriyo leke dahi yok sizce hala umut varmi ?????!
Cok saol umidimi kesim diyorum yinede olmuyo fena taktim belirtiler yuzindenAdet olmadığın sürece umut var canım testi erken yaptırmışsın 1 hafta falan geçerse reglin tekrar yaptr :)
Bak ben 5 gün geçe 10 ile öğrendim 2 geçe tahlil versem çıkmicaktı yani :)Cok saol umidimi kesim diyorum yinede olmuyo fena taktim belirtiler yuzinden
Ne guzel hayirli olsun bebisin canim darisi basimiza tum isteyenlerin :) bekliyelim bakalimBak ben 5 gün geçe 10 ile öğrendim 2 geçe tahlil versem çıkmicaktı yani :)
ay inşallah yaNe guzel hayirli olsun bebisin canim darisi basimiza tum isteyenlerin :) bekliyelim bakalim
Amiiin sağlıkla doğsunlar inşallah :)Ne guzel hayirli olsun bebisin canim darisi basimiza tum isteyenlerin :) bekliyelim bakalim
Aynı laboratuvar damı yaptırdın canım ?İyi günler arkadaşlar hcg tahlilim beşinci günde 46.95 çıktı ertesi yine yaptırdım 42.5 çıktı 2.5 haftalık hamileyim tup bebek yaptirdim böyle olması normalmi yardimci olursanız çok sevinirim
Birincisinı ondokuz mayıs üniversitesinde diğerini normal ilçedeki devlet hastanesinde yaptirdim canimAynı laboratuvar damı yaptırdın canım ?
Farklı lab. Farklı sonuç verebilir telaş yapma 2. Yaptırdığın saatte aynı yerde 2 gün sora tekrar kan ver 2 ye katlıyorsa endişelenmene gerek yok canm :)Hayır birincisinı omü de diğerini normal devlet hastanesinde yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?