Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bugun kontrolum vardı be tam 1000 kusurlarda kalmış çok üzüldüm dr istersen cumaya kadar bekleyelim dedi ama faydasız olur dedi kürtaj olu cam ve alınan parça patalojiye gonderilcekmis dış gebelik varmı yokmu die korkuyorum açıkçası başına gelen varmi acaba aydinlatirmisiniz beni

İğne korasprin kullandın mı sende de pıhtılaşma mı var biraz bekle sonradan da yükselebilir öyle olanlar da var Allah yardımcın olsun

Canım çok geçmiş olsun ne kadar zaman bekledini yükselmesini artmadı benimde pek bilgim yok bu konuda neden artmamış

merhaba arkadaşlar. benim epeyce kafam karıstı. çalıstıım yerde poliklinkte bi dr a gosterdiimde sonucumu 1500 lere yukselsın ancak ozaman kese goruruz dedi. ozelde gittiim dr 1400 lü degerlerde görülebilir dedi. bugun degerim 1845 idi. poliklinik yogun diye yakında baska özel hastaneye gittim. dayanamayıp. bi yukselme olsa da neticede belirsizlik soz konusu... gugun gitttiim dr ise bu degerlerde daha gorulmez dedi. 4000leri bekleyin dedi. kafamda deli sorular. bubaşka soylemler... kese ne zaman gorulebilir?

Ben 6. Haftada gördüm canım karından baktı 5 bin üstü karından görünürmüş

Merhaba arkadaşlar. Bugün kan testi yaptırdım beta hgc 3800 çıktı gebelik kesesi ise 5.8 mm.persembe günü tekrar gideceğim kese küçük dedi son adet tarihime göre endiselenmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…