- 9 Ağustos 2015
- 16
- 2
- 6
- 45
Çok tşk ederim için rahatladiFarklı lab. Farklı sonuç verebilir telaş yapma 2. Yaptırdığın saatte aynı yerde 2 gün sora tekrar kan ver 2 ye katlıyorsa endişelenmene gerek yok canm :)
Moralini yüksek tut stres bebeği direk etkiliyor biliyorsun :)Çok tşk ederim için rahatladi
Arkadaşlar bunu yorumlayabilir misiniz lütfenEki Görüntüle 1602950
bebek geliyoooo :)
Canım hamilesin tebriklerArkadaşlar bunu yorumlayabilir misiniz lütfenEki Görüntüle 1602950
İğne korasprin kullandın mı sende de pıhtılaşma mı var biraz bekle sonradan da yükselebilir öyle olanlar da var Allah yardımcın olsunBugun kontrolum vardı be tam 1000 kusurlarda kalmış çok üzüldüm dr istersen cumaya kadar bekleyelim dedi ama faydasız olur dedi kürtaj olu cam ve alınan parça patalojiye gonderilcekmis dış gebelik varmı yokmu die korkuyorum açıkçası başına gelen varmi acaba aydinlatirmisiniz beni
Canım çok geçmiş olsun ne kadar zaman bekledini yükselmesini artmadı benimde pek bilgim yok bu konuda neden artmamışBugun kontrolum vardı be tam 1000 kusurlarda kalmış çok üzüldüm dr istersen cumaya kadar bekleyelim dedi ama faydasız olur dedi kürtaj olu cam ve alınan parça patalojiye gonderilcekmis dış gebelik varmı yokmu die korkuyorum açıkçası başına gelen varmi acaba aydinlatirmisiniz beni
Ben 6. Haftada gördüm canım karından baktı 5 bin üstü karından görünürmüşmerhaba arkadaşlar. benim epeyce kafam karıstı. çalıstıım yerde poliklinkte bi dr a gosterdiimde sonucumu 1500 lere yukselsın ancak ozaman kese goruruz dedi. ozelde gittiim dr 1400 lü degerlerde görülebilir dedi. bugun degerim 1845 idi. poliklinik yogun diye yakında baska özel hastaneye gittim. dayanamayıp. bi yukselme olsa da neticede belirsizlik soz konusu... gugun gitttiim dr ise bu degerlerde daha gorulmez dedi. 4000leri bekleyin dedi. kafamda deli sorular. bubaşka soylemler... kese ne zaman gorulebilir?
İyi günler canım bu gün aynı hastanede tekrar test yaptırdım 48.5 çıktı nasıl yorumlarınızı bekliyorum sevgilerMoralini yüksek tut stres bebeği direk etkiliyor biliyorsun :)
Canim iyi günler bugün yine hcgÇok tşk ederim için rahatladi
Csnim iyi günler bu gün aynı hastanede hcg test yaptırdım bu sefer 48.5 çıktı yorumunuz bekliyorumMoralini yüksek tut stres bebeği direk etkiliyor biliyorsun :)
Bir öncekiyle aynı saattemi yaptırdın canım ?Canim iyi günler bugün yine hcg
Csnim iyi günler bu gün aynı hastanede hcg test yaptırdım bu sefer 48.5 çıktı yorumunuz bekliyorum
Evet aynı saate canimBir öncekiyle aynı saattemi yaptırdın canım ?
Canım artış az bence bir dr'a görünmesi sin uzman görüşü çok önemli ben yanlış birşey söyleyip seni üzmek istemiyorumEvet aynı saate canim
Doktorla görüştüm canım perşembe tekrarlicam testi dua etmekten beklemwkten başka bir şey yok hayırlısı insCanım artış az bence bir dr'a görünmesi sin uzman görüşü çok önemli ben yanlış birşey söyleyip seni üzmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?