Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Doktorla görüştüm canım perşembe tekrarlicam testi dua etmekten beklemwkten başka bir şey yok hayırlısı ins
Allahtan ümit kesilmez kuzum bol bol dua et olurda olumsuz birşey olursa yine kesme ümidini olurmu sabret Rabbime teslim ol o mucizeni sana en hayırlı zamanda verecektir :)

Slm kızlar bana da bi akıl verin dün beta hcg degeri artmadı 1088 de kaldi demiştim eşim bugün yine dr a götürdü beni başka niyete değer 7804 çıktı ozel deki dr mu aradık roadda bidahatest yapıldı 4saat sonra 10355 çıktı dis gebelik değilmiş bakıldı kese tamamlanmamış 2gun sonra ne oldugu çıkacak dedi dr um başına gelen yada duyan varmi böyle biseyi

Her şey yolunda gider inşallah hepimiz için hayırlısı olsun böyle biz her şeyi kafaya takarsak çocuk oluncaya kadar kafayı yeriz biraz da oluruna bırakmak gerek galiba Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar merhaba dün kan tahlilimi aldım pozitif sonuç :) Allah her isteyene nasip etsin inşallah . 135 çıktı değerim doktorla pazartesi görüşcem ama kaç haftalık bilemedim. Bilgisi olan var mıdır ?

Kızlar merhaba dün kan tahlilimi aldım pozitif sonuç :) Allah her isteyene nasip etsin inşallah . 135 çıktı değerim doktorla pazartesi görüşcem ama kaç haftalık bilemedim. Bilgisi olan var mıdır ?
aslında son regl başlama tarihinden o güne geçen zaman hamilelik haftanı gösteriyormuş ama geç döllenme vs gibi durumlar olabildiği için en sağlıklı sonucu ultrasonda doktor söylüyormuş :)

Hayırlı olsunnnnnnn canımmmm tüp bebekmi seninki . 14. gündemi test yaptırdın

Merhaba canım tüp bebek değil normal yollarla :) 16 temmuzda regl oldum dün kan testi yaptırdım. 5 gün öncesinde de idrarda silik çizgi çıkıyordu :)
Oh maşAllahhhhh hemde normal yolla. Rabbim kucağına aldırsın en güzel şekilde. eşinde yada sende bir sıkıntı problem varmıydı.

ben önümüzdeki hafta gidicem ultrasona mesela, öyle hemen gözükmüyor ki ultrasonda?

çok teşekkür ederim canım zaten salı tekrar dr a gittim şimdilik bi sıkıntı yok görünmemesi de normal dedi 3 hafta sonra tekrar çağırdı.inşallah rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip eder benim bebeğimde bana tutunur ve bırakmaz...

Oh maşAllahhhhh hemde normal yolla. Rabbim kucağına aldırsın en güzel şekilde. eşinde yada sende bir sıkıntı problem varmıydı.
Amin Allah inşallah her isteyene versin. Ben ilaç kullanıyordum bıraktıktan sonra doktorum 1 yıl boyunca denemeden herhangi bir müdahale yapmayacağını söyledi çok şükür geçmeden nasip oldu Allahım herkese nasip etsin inşallah her isteyene

Oh maşAllah .

Değerli arkadaşlar tüp bebek yöntemiyle bugün transfer yapılmalı 7 gün ve sabırsız bir aday olarak kan tahlili verdim.1.6 tahlil sonucu ve daha tahlil günü me 4 gün var,değerleri düşük olurda yükselen varmı? Yoksa negatif düşünceye kendimi alıştığımız? Şimdiden desteğiniz için tsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…