Allahtan ümit kesilmez kuzum bol bol dua et olurda olumsuz birşey olursa yine kesme ümidini olurmu sabret Rabbime teslim ol o mucizeni sana en hayırlı zamanda verecektir :)Doktorla görüştüm canım perşembe tekrarlicam testi dua etmekten beklemwkten başka bir şey yok hayırlısı ins
İnş bende çok dua ediyorum hayırlısı çok tşk ederimAllahtan ümit kesilmez kuzum bol bol dua et olurda olumsuz birşey olursa yine kesme ümidini olurmu sabret Rabbime teslim ol o mucizeni sana en hayırlı zamanda verecektir :)
Benimde 0.484 çıktı geçen ay ertesi gün adet oldumKızlar adete 5 gün kala beta hcg 0.16 artık kusuratlara bile takılır oldum. Hiç ümit yok demi
Son adet tarihin neMerhaba arkadaşlar. Bugün kan testi yaptırdım beta hgc 3800 çıktı gebelik kesesi ise 5.8 mm.persembe günü tekrar gideceğim kese küçük dedi son adet tarihime göre endiselenmeye başladım
Son adet tarihin ne
Ya gerçekten mi beni radyolog çok umutsuzluğa düsürdü görülmüyo dedi ama daha çok küçük değil mi görülmemesipsikolojim bozuldu
aslında son regl başlama tarihinden o güne geçen zaman hamilelik haftanı gösteriyormuş ama geç döllenme vs gibi durumlar olabildiği için en sağlıklı sonucu ultrasonda doktor söylüyormuş :)Kızlar merhaba dün kan tahlilimi aldım pozitif sonuç :) Allah her isteyene nasip etsin inşallah . 135 çıktı değerim doktorla pazartesi görüşcem ama kaç haftalık bilemedim. Bilgisi olan var mıdır ?
Hayırlı olsunnnnnnn canımmmm tüp bebekmi seninki . 14. gündemi test yaptırdınKızlar merhaba dün kan tahlilimi aldım pozitif sonuç :) Allah her isteyene nasip etsin inşallah . 135 çıktı değerim doktorla pazartesi görüşcem ama kaç haftalık bilemedim. Bilgisi olan var mıdır ?
Teşekkür eder canım bakalım kontrolde öğreniriz artık :)aslında son regl başlama tarihinden o güne geçen zaman hamilelik haftanı gösteriyormuş ama geç döllenme vs gibi durumlar olabildiği için en sağlıklı sonucu ultrasonda doktor söylüyormuş :)
Merhaba canım tüp bebek değil normal yollarla :) 16 temmuzda regl oldum dün kan testi yaptırdım. 5 gün öncesinde de idrarda silik çizgi çıkıyordu :)Hayırlı olsunnnnnnn canımmmm tüp bebekmi seninki . 14. gündemi test yaptırdın
Oh maşAllahhhhh hemde normal yolla. Rabbim kucağına aldırsın en güzel şekilde. eşinde yada sende bir sıkıntı problem varmıydı.Merhaba canım tüp bebek değil normal yollarla :) 16 temmuzda regl oldum dün kan testi yaptırdım. 5 gün öncesinde de idrarda silik çizgi çıkıyordu :)
ben önümüzdeki hafta gidicem ultrasona mesela, öyle hemen gözükmüyor ki ultrasonda?
Amin Allah inşallah her isteyene versin. Ben ilaç kullanıyordum bıraktıktan sonra doktorum 1 yıl boyunca denemeden herhangi bir müdahale yapmayacağını söyledi çok şükür geçmeden nasip oldu Allahım herkese nasip etsin inşallah her isteyeneOh maşAllahhhhh hemde normal yolla. Rabbim kucağına aldırsın en güzel şekilde. eşinde yada sende bir sıkıntı problem varmıydı.
Oh maşAllah .Amin Allah inşallah her isteyene versin. Ben ilaç kullanıyordum bıraktıktan sonra doktorum 1 yıl boyunca denemeden herhangi bir müdahale yapmayacağını söyledi çok şükür geçmeden nasip oldu Allahım herkese nasip etsin inşallah her isteyene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?