Arkadaşım bence erken sabret 4 günde neler olur neler . Şimdiden üzülme boşunaDeğerli arkadaşlar tüp bebek yöntemiyle bugün transfer yapılmalı 7 gün ve sabırsız bir aday olarak kan tahlili verdim.1.6 tahlil sonucu ve daha tahlil günü me 4 gün var,değerleri düşük olurda yükselen varmı? Yoksa negatif düşünceye kendimi alıştığımız? Şimdiden desteğiniz için tsk
Arkadaşım 14. Gün yap testi erken davranmışsınArkadaşım bence erken sabret 4 günde neler olur neler . Şimdiden üzülme boşuna
Bitanem daha 7. Gün hiç hazırlama Kötüye bak 14. Gün kızıcam sana pozitif diyeceksin sen bende boşuna sabırsızlık yaptın dicemAma kendimi kötü sonuca hazırlıyorum valla. Sonra çok büyük hayal kırıklığına uğramak demi
sabret bitanemIns MK arkadasim inş. Ama gerçekden allah bebek haberi bekleyen tüm mm annelere sabırlar diliyorum. ..beklemek kadar kötü bişey yok.sanada cook tsk ederim.destek oldugn için
Allah Allah 7.46 yüksek bir değer çok arada kaldım . Sen en iyisi bir test daha yaptır emin olalımArkadaslar mrb bana yardmci olurmusunuz?Ben 7 temmuzda 2. Asilamamin tutmadigini adet olarak ogrendim ve bu ayki adetimle tup bebege baslayacaktm fakat bu ay kontrolde dr yumurtamin bu ay gec gelistigini soyledi bende yumurtlama gunlerimin gec oldugunu hissettim ve dolayisiyla adetiminde gecikecegini tahmin ettim ayin 8 ve 10 unda kahverengi leke geldi tmm dedim adetim gecikmeyecek ama devami gelmedi dun idrar testi uaptm ikinci cizgiyi cok silik gorunce kan testi yaptrdm 7.46 cikti drumu aradm cumartesi testi tekrarla dedi ben daha once kimyasal gebelik gecirmstm yine kimyasalmi geciriyorm lutfen yardmmm
Eger varsada kesin gec dollenme cnm cunku ben hissettim gec yumurtladigimi 29,30 temmuz gibi yumurtladm son adet tarihim oysaki 7 temmuz...Kimyasal olmasindan korkuyorum adette olmadm henuz yumurtlamadan sonraki 8. Ve 10. Gunde kahve leke geldi devamida gelmedi ama degerm dusuk cnm yaaAllah Allah 7.46 yüksek bir değer çok arada kaldım . Sen en iyisi bir test daha yaptır emin olalım
Ama değer yükselecek bence test yap tekrar kan testiEger varsada kesin gec dollenme cnm cunku ben hissettim gec yumurtladigimi 29,30 temmuz gibi yumurtladm son adet tarihim oysaki 7 temmuz...Kimyasal olmasindan korkuyorum adette olmadm henuz yumurtlamadan sonraki 8. Ve 10. Gunde kahve leke geldi devamida gelmedi ama degerm dusuk cnm yaa
Insallah cnm 2 yildr bekliyormAma değer yükselecek bence test yap tekrar kan testi
Selam canım benimde son adet tarihim 11 temmuz ben 6 agustosta yaptırdım 126 çıktı banada biraz düşük geldi ama geç döllenme olabilirMerhaba arkadaslar benim son reglim 11temmuz ve ben 13 ağustosta test yaptırdım bthcg 45 çıktı doktor düşük bir değer dedi, sizde de böyle olan oldumu
Merhaba zeynepMerhaba arkadaslar benim son reglim 11temmuz ve ben 13 ağustosta test yaptırdım bthcg 45 çıktı doktor düşük bir değer dedi, sizde de böyle olan oldumu
çatlatma iğnesinin etkisi 14 gün sürüyor sanırım,çünkü her aşılamamda 14 .gün adet olmazsan kana baktıralım diyordu dr um...adet zamanın gelince kana baktırırsan iyi olur.5 in üzerinde olması lazım.eğer iğnenin etkisi geçmeden kana baktırırsan yanılabilirsin.bence sabret...stres yapmaKizlaar yarin kana baktircam.. Klomen kullandim ve ovitrelle catlatma ignesi yaptim bu ay o yuzden betahcg kacin uzerinde ise pozitif diye yorumlaniyor bilen var mi? İgnenin bhcg oraninda bi etkisi var mi bilemiyorum ona gore bakmam lazim sanirim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?