Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşım bence erken sabret 4 günde neler olur neler . Şimdiden üzülme boşuna

Ama kendimi kötü sonuca hazırlıyorum valla. Sonra çok büyük hayal kırıklığına uğramak demi
Bitanem daha 7. Gün hiç hazırlama Kötüye bak 14. Gün kızıcam sana pozitif diyeceksin sen bende boşuna sabırsızlık yaptın dicem

Ins MK arkadasim inş. Ama gerçekden allah bebek haberi bekleyen tüm mm annelere sabırlar diliyorum. ..beklemek kadar kötü bişey yok. sanada cook tsk ederim.destek oldugn için

Arkadaslar mrb bana yardmci olurmusunuz?Ben 7 temmuzda 2. Asilamamin tutmadigini adet olarak ogrendim ve bu ayki adetimle tup bebege baslayacaktm fakat bu ay kontrolde dr yumurtamin bu ay gec gelistigini soyledi bende yumurtlama gunlerimin gec oldugunu hissettim ve dolayisiyla adetiminde gecikecegini tahmin ettim ayin 8 ve 10 unda kahverengi leke geldi tmm dedim adetim gecikmeyecek ama devami gelmedi dun idrar testi uaptm ikinci cizgiyi cok silik gorunce kan testi yaptrdm 7.46 cikti drumu aradm cumartesi testi tekrarla dedi ben daha once kimyasal gebelik gecirmstm yine kimyasalmi geciriyorm lutfen yardmmm

Allah Allah 7.46 yüksek bir değer çok arada kaldım . Sen en iyisi bir test daha yaptır emin olalım

Allah Allah 7.46 yüksek bir değer çok arada kaldım . Sen en iyisi bir test daha yaptır emin olalım
Eger varsada kesin gec dollenme cnm cunku ben hissettim gec yumurtladigimi 29,30 temmuz gibi yumurtladm son adet tarihim oysaki 7 temmuz...Kimyasal olmasindan korkuyorum adette olmadm henuz yumurtlamadan sonraki 8. Ve 10. Gunde kahve leke geldi devamida gelmedi ama degerm dusuk cnm yaa

Ama değer yükselecek bence test yap tekrar kan testi

Merhaba arkadaslar benim son reglim 11temmuz ve ben 13 ağustosta test yaptırdım bthcg 45 çıktı doktor düşük bir değer dedi, sizde de böyle olan oldumu

Selamlar Klomen ve catlatma iğnesi oldum bat 27 ağustos 20sinde tahlili yaptırcam ben de inşallah:) pko var benim de ilk ay teadvili denememiz çok heyecanlıyım bekleyen herkese selamlar olsun sabırlar olsun burdan:))

Merhaba arkadaslar benim son reglim 11temmuz ve ben 13 ağustosta test yaptırdım bthcg 45 çıktı doktor düşük bir değer dedi, sizde de böyle olan oldumu
Selam canım benimde son adet tarihim 11 temmuz ben 6 agustosta yaptırdım 126 çıktı banada biraz düşük geldi ama geç döllenme olabilir

slm kizlar.uc gun once idrar testi yatim iki tane.ikisinde de silik cizgi cikti.dun de kan testi yaptirdim 38 cikti degerim.adetime iki gun var daha bu deger cok mu dusuk.kimyasal gebelik olabilir mi.

Merhaba zeynep
Valla doktorunun yorumu beni şaşırttı, çünkü bhcg kişiden kişiye çok değişken olan bisey. Bu aşamada doktorlar genelde 2 gün arayla artışa bakıp ona gore yorum yapıyorlar. Bence endişelenmek için çok erken, içini ferah tut, bhcg takibine devam et :)

Kizlaar yarin kana baktircam.. Klomen kullandim ve ovitrelle catlatma ignesi yaptim bu ay o yuzden betahcg kacin uzerinde ise pozitif diye yorumlaniyor bilen var mi? İgnenin bhcg oraninda bi etkisi var mi bilemiyorum ona gore bakmam lazim sanirim??

çatlatma iğnesinin etkisi 14 gün sürüyor sanırım,çünkü her aşılamamda 14 .gün adet olmazsan kana baktıralım diyordu dr um...adet zamanın gelince kana baktırırsan iyi olur.5 in üzerinde olması lazım.eğer iğnenin etkisi geçmeden kana baktırırsan yanılabilirsin.bence sabret...stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…