Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhabaa yarın 14. Günüm iğneden sonra.. Kanda doğru çıkar sanırım yarından itibaren dedim ama daha da mı beklemek gerekir dersin?

Gunaydin kizlar biraz once kan verdim.. Yaa hic umitli degil belirtilerim yok ama sonucu beklemek yine de heyecanli oluyormus:) ilk kan tahlili sonucum olacak:)) hadi hayirlisi diyelim yine de..klomen ve catlatma ignesi gucu adinaa belkii bi ufak umidim var ahh ah:))

İnşallah beklediğin müjdeyi alırsın canım :)

S
sonuç ne canım

Bende senin gibi aşılama yaptırmış 14.günde test yaptırmıştım. Çok ümitliydim ben ama sonuc negatif cıktı çok ama çok üzülmüş ağlamıştım 17. Gün regli oldum bu aya kaldı tüm ümitlerim inşallah sen gebesindir, müjdeli hbrni bekliyorum :)

Bende adet oldum her ay her ay yıkılıyorum alıştım

Hayırlısı ben de ümitli değilim olmazsa üzülürüm tabii ama kendimi alıştırdım negatif olmasına bende regl belirtileri çok vaar maalesef şu anda çünkü sonucumu bekliyorum 5ten önce çıkmıyormuş az kaldı bakalım belki şaşırtıcı ama mutlu bi haberle gelirim.. Haber vereceğimm kızlar mutlaka.. Tesekkurler desteğiniz için..

kızlaar acil yardım, sonucum çıktıı heyecanla ilk iş size soruyorum: 30.1 mIU/mL şeklinde çıkmış. Bu ne demektir sizce?
doktorumdan yanıt sizden daha hızlı gelmeyecektir eminim:)

yaaa gerçekten mii!! ay inanamıyorum.. çok düşük ama bu yeterli bir seviye yani:) iğne vs olmuştum onun da kanda etkisi sürebilir belki diyorlardı o nedenle ona bağlı bir yükseklik olabilir mi bu sizce?
Valla tatlım 30 kadar da yüksek olmaz bence 2 gün sora bi daha baktır 2 kat artarsa tamamdır ben 10 la öğrenmiştim :)

Valla tatlım 30 kadar da yüksek olmaz bence 2 gün sora bi daha baktır 2 kat artarsa tamamdır ben 10 la öğrenmiştim :)

Evet şimdi doktorumla da konuştum:) ayy kızlar inanamıyorum gerçekten.. hiç ümidiiim yoktuu:) yanii şöyle diyor, 2 gün sonra tekrar baktır eğer yükselmeye devam ediyorsa OK, ama etmiyor olabilir, şu an çok yeni bir heyecan yapmayalım diyor:) sağlıklı gebelik haberi için Perşembe tekrar test yapıp o zaman 60ları görürsem sevinicemm..
eşime de söylemeyip perşembeyi beklesem mi acabaa! ayy içim içme sığmadı ama şu anda nasıl beklicem hay allahım:)

:))) ben 10 ken direk söyledim bide benimki ćok düşüktü ama 2 gün sora 45 olmuştu şükür söyle gitsin bence :))

:))) ben 10 ken direk söyledim bide benimki ćok düşüktü ama 2 gün sora 45 olmuştu şükür söyle gitsin bence :))

ayy yerimde duramıyorum zaten nasıl saklarım kii:) hiç ümidim yoktuuu belirtilerin hiçbiri bende olmadıı kızlar:) regl ağrısı dediğimiz buydu demek. ay allah kucağımıza almayı nasip etsin artık inşallah.. düşük riskimin biraz yüksek olduğunu söylemişti dr daha önceki görüşmelerimde. hayırlısıyla artık inşallah..

Hadi hayırlısı olsun canım benimde hiç belirtim yoktu herkes farklı oluyo :)

tebrik ederim arkadaşım çok sevindim senin adına, inşallah darısı başımıza :)
ümit oldun bana da, bugün benim de transferimin 11. günü ce sabah idrar testi negatif çıktı.
kan testinde senin gibi güzel sonuç çıkar mı çok düşünceliyim

Ayy aminn inşallaah!! Hem belirtilerim olmadı hem de idrar negatif çıkıyor hala o yüzden beklemiyordum.. İnşallah senin de olur arkadaşım!! Sağlıkla gelsin inşallah..

Ayyyy gözün Aydın, maşallah çok sevindim senin adına inşallah bizlerde böle mutlu Sevinçli yazılar yazarız en yakın zmnda. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı b

Ayy aminn inşallaah!! Hem belirtilerim olmadı hem de idrar negatif çıkıyor hala o yüzden beklemiyordum.. İnşallah senin de olur arkadaşım!! Sağlıkla gelsin inşallah..
kesin negatif mi çıkıyordu hayalet çizgi falan var mıydı :) bende ikinci çizgiden eser yoktu da inşallah canım bizlere de nasip olur, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…