Ayyyy gözün Aydın, maşallah çok sevindim senin adına inşallah bizlerde böle mutlu Sevinçli yazılar yazarız en yakın zmnda. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı b
kesin negatif mi çıkıyordu hayalet çizgi falan var mıydı :) bende ikinci çizgiden eser yoktu dainşallah canım bizlere de nasip olur, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
ayyyy darısı başımıza mutluluğunu tahmin edebiliyorum şuan :)Yook hayalet çizgi bile yoktuuu:) early predictor yaptım 2-3 tane en son dün sabah yapmıştım bişey çıkmamıştı..
Canim 10 ile öğrendim demişsin, kaçıncı günüydü acaba ? Benimde 6.10 çıktı bugün transferin 11.günü değişir mi bu değer ne düşünmelişim bilgin var mıValla tatlım 30 kadar da yüksek olmaz bence 2 gün sora bi daha baktır 2 kat artarsa tamamdır ben 10 la öğrenmiştim :)
Geç döllenme olmuş canım adetim 5 gün geçince kanda baktırdım :) seninki iyi bence hani 11. Güne göre :)Canim 10 ile öğrendim demişsin, kaçıncı günüydü acaba ? Benimde 6.10 çıktı bugün transferin 11.günü değişir mi bu değer ne düşünmelişim bilgin var mı
Ama benim tüp bebek, tüp bebek de de geç döllenme diye birşey varmıdır ki :) senin doğal yol ile sanırım canım Allah kucağına almayi nasip etsinGeç döllenme olmuş canım adetim 5 gün geçince kanda baktırdım :) seninki iyi bence hani 11. Güne göre :)
Tüp bebek hakkında yaşAdıklarını biraz bahsedermisin cnm, Acılı zor bir işlem mi? Maliyeti nekadar oluyor? Aşılama yaptırdım ilki ne yazık ki tutmadı hep Aklımda acaba tüp bebek mi olacak diye soruyorum...Ama benim tüp bebek, tüp bebek de de geç döllenme diye birşey varmıdır ki :) senin doğal yol ile sanırım canım Allah kucağına almayi nasip etsin
Bu benim 2.denemem canım dondurulmuş Embriyoloji ile yapıldı. 1. Tüp bebek bizim ortalama 6000 tl tuttu. Zor bir işlem değil iğneler yapılıyor kontroller oluyor ve yumurta toplama yapılıyor ( anastezi ile yapılıyor ). Yumurta toplamaden dolayi bir kaç gün agrın olabilir o kadar, transfer zaten 5 dk olay.Tüp bebek hakkında yaşAdıklarını biraz bahsedermisin cnm, Acılı zor bir işlem mi? Maliyeti nekadar oluyor? Aşılama yaptırdım ilki ne yazık ki tutmadı hep Aklımda acaba tüp bebek mi olacak diye soruyorum...
Tşk ederim bilgiler için ınsallah en yakın zmnda müjdeli hbri alırsın Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...Bu benim 2.denemem canım dondurulmuş Embriyoloji ile yapıldı. 1. Tüp bebek bizim ortalama 6000 tl tuttu. Zor bir işlem değil iğneler yapılıyor kontroller oluyor ve yumurta toplama yapılıyor ( anastezi ile yapılıyor ). Yumurta toplamaden dolayi bir kaç gün agrın olabilir o kadar, transfer zaten 5 dk olay.
Aminnnnn n n hepimiz insallahTşk ederim bilgiler için ınsallah en yakın zmnda müjdeli hbri alırsın Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...
Amiiin canım valla tüp bebekle ilgili pek bilgim yok ama değerin düzenli artarsa pozitiftir 2 gün sora tekrar baktrAma benim tüp bebek, tüp bebek de de geç döllenme diye birşey varmıdır ki :) senin doğal yol ile sanırım canım Allah kucağına almayi nasip etsin
Adetime 8 gün kala kan testim 5.219 cikti bumne dmek[/QUOTE
bence hamilesin sonuc çok gzl yaklaşınca yine yaptır testini, darısı bizlere olsun inşallahAdetime 8 gün kala kan testim 5.219 cikti bumne dmek
Amgin amin insallah hepmz guzel sonuclar alirizbence hamilesin sonuc çok gzl yaklaşınca yine yaptır testini, darısı bizlere olsun inşallah
Sen ne yaptın test yaptın mi?ayyyy darısı başımıza mutluluğunu tahmin edebiliyorum şuan :)
dün akşam yaptım 6.10 çıktı ne var ne yok dediler hastaneden, bekliyorum tekrarlayacağım testiSen ne yaptın test yaptın mi?
Bende cuma tekrarliyacam yinedün akşam yaptım 6.10 çıktı ne var ne yok dediler hastaneden, bekliyorum tekrarlayacağım testi
Merhaba asya,arkadaslar merhaba 2 ay once kimyasal gebelik gecirmistim burda da paylasmistim bu ay adetime 2 gun varken test yaptim pozitif cikti dun gunumdu yine yaptim idrarda pozitif ti bugun gittim kan verdim 2556 cikti tam sevindim derken doktor gordu keseye bakalim dedi karindan gormedi alttan ultrason bakti kucuk birsey goruyorum dedi ama keseden emin olamadi kesenin etrafinda kanama var dusuk tehlikesi olabilir dedi bide sol yumurtalikta kist gördü hAmilelikten dolayi olusmustur dedi cunku gecen ay kontrolde cikmamisti sil kasigimda da az da olsa sanci var gecmek bilmeyen sevinsem mi uzulsemmi bilemedim yarin yine gel bakalim dedi bi fikriniz varmi dis gebelik olabilirmi yada kanama ciddimidir bilgilendirirseniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?