Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ayyyy gözün Aydın, maşallah çok sevindim senin adına inşallah bizlerde böle mutlu Sevinçli yazılar yazarız en yakın zmnda. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı b

Çok çok teşekkürlerrr ne yapacağımı şaşırdımm ofisten eve erlen gelmiştim bugün bi yandan mail yazıyorum bi yandan delirmişcesine evin içinde koşturuyorummmm:)) tüm dualrım bekleyen burda arkadaşlarıma olacak inşallah sağlıkla nasiple gelsin kuzucuklar.. Benm de inşallah yükselir de sevincim öursağımda kalmaaz:))

kesin negatif mi çıkıyordu hayalet çizgi falan var mıydı :) bende ikinci çizgiden eser yoktu da inşallah canım bizlere de nasip olur, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Yook hayalet çizgi bile yoktuuu:) early predictor yaptım 2-3 tane en son dün sabah yapmıştım bişey çıkmamıştı..

arkadaslar merhaba 2 ay once kimyasal gebelik gecirmistim burda da paylasmistim bu ay adetime 2 gun varken test yaptim pozitif cikti dun gunumdu yine yaptim idrarda pozitif ti bugun gittim kan verdim 2556 cikti tam sevindim derken doktor gordu keseye bakalim dedi karindan gormedi alttan ultrason bakti kucuk birsey goruyorum dedi ama keseden emin olamadi kesenin etrafinda kanama var dusuk tehlikesi olabilir dedi bide sol yumurtalikta kist gördü hAmilelikten dolayi olusmustur dedi cunku gecen ay kontrolde cikmamisti sil kasigimda da az da olsa sanci var gecmek bilmeyen sevinsem mi uzulsemmi bilemedim yarin yine gel bakalim dedi bi fikriniz varmi dis gebelik olabilirmi yada kanama ciddimidir bilgilendirirseniz cok sevinirim

Valla tatlım 30 kadar da yüksek olmaz bence 2 gün sora bi daha baktır 2 kat artarsa tamamdır ben 10 la öğrenmiştim :)
Canim 10 ile öğrendim demişsin, kaçıncı günüydü acaba ? Benimde 6.10 çıktı bugün transferin 11.günü değişir mi bu değer ne düşünmelişim bilgin var mı

Canim 10 ile öğrendim demişsin, kaçıncı günüydü acaba ? Benimde 6.10 çıktı bugün transferin 11.günü değişir mi bu değer ne düşünmelişim bilgin var mı
Geç döllenme olmuş canım adetim 5 gün geçince kanda baktırdım :) seninki iyi bence hani 11. Güne göre :)

Ama benim tüp bebek, tüp bebek de de geç döllenme diye birşey varmıdır ki :) senin doğal yol ile sanırım canım Allah kucağına almayi nasip etsin
Tüp bebek hakkında yaşAdıklarını biraz bahsedermisin cnm, Acılı zor bir işlem mi? Maliyeti nekadar oluyor? Aşılama yaptırdım ilki ne yazık ki tutmadı hep Aklımda acaba tüp bebek mi olacak diye soruyorum...

Bu benim 2.denemem canım dondurulmuş Embriyoloji ile yapıldı. 1. Tüp bebek bizim ortalama 6000 tl tuttu. Zor bir işlem değil iğneler yapılıyor kontroller oluyor ve yumurta toplama yapılıyor ( anastezi ile yapılıyor ). Yumurta toplamaden dolayi bir kaç gün agrın olabilir o kadar, transfer zaten 5 dk olay.

Tşk ederim bilgiler için ınsallah en yakın zmnda müjdeli hbri alırsın Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...

Ama benim tüp bebek, tüp bebek de de geç döllenme diye birşey varmıdır ki :) senin doğal yol ile sanırım canım Allah kucağına almayi nasip etsin
Amiiin canım valla tüp bebekle ilgili pek bilgim yok ama değerin düzenli artarsa pozitiftir 2 gün sora tekrar baktr

Merhaba asya,
Ben daha önce dış gebelik geçirmiştim. Eger dış gebelik olsaydı bi kere betahcg cok çok yavaş yukselirdi. Ayrıca rahim içinde kese oluşmuyor, tüplerde falan goruyorlar. Dış gebelik olmadığına emin olabilirsin yani canım . Ama o kanama filan ne demek bilmiyorum, inşallah kese bir an önce gelişir buyur, sağlıkla devam eder hamileliğin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…