Hayırlı uğurlu olsun elmic çok sevindim. Eşine şöyle ya niye söylemiyorsun, ne mutlu bi haber bu :) herşey yolunda gider inşallahEvet şimdi doktorumla da konuştum:) ayy kızlar inanamıyorum gerçekten.. hiç ümidiiim yoktuu:) yanii şöyle diyor, 2 gün sonra tekrar baktır eğer yükselmeye devam ediyorsa OK, ama etmiyor olabilir, şu an çok yeni bir heyecan yapmayalım diyor:) sağlıklı gebelik haberi için Perşembe tekrar test yapıp o zaman 60ları görürsem sevinicemm..
eşime de söylemeyip perşembeyi beklesem mi acabaa! ayy içim içme sığmadı ama şu anda nasıl beklicem hay allahım:)
CNm şimdi okudum bende sabah test yaptım ama negatifti olabılıyor böyle Şeyler gec Döllenme flan varsa kanda bile çıkamayabilir o yuzden regl olana kadar ümidini kesmeKimse neden yazmiyor
Of ya canim valla yine uzuldum bole cikinca gecen ay kimyasal gebelik yasadim daha onun uzuntusunu atamadim bu ay yine husran sanirim ne blmCNm şimdi okudum bende sabah test yaptım ama negatifti olabılıyor böyle Şeyler gec Döllenme flan varsa kanda bile çıkamayabilir o yuzden regl olana kadar ümidini kesme
aydır kocamla ayrınız adet gunünden 15 gün sonra iliskiye girdimve bugun adet olmam gerekirken olmadım testyaptım ikinci çizgi silik gözlüyordudayanamadım kan testi yaptırdın doktordurum biraz karışık dedi 3 gün sonra tekraryaptır dedi ne yapmalim yoksa hamilemiyimlütfen yardımcı olun
Nerdeyse 5-6 haftalık gibi ya çoğul gebelik yada Aden oldum sandın ama üstüne gördün :) Tebrik ederim haftaya Dr gitsen kalp atışını da duyarsın muhtemelen :)kızlar ben 24 temmuzda adet oldum 29 una bitti 18 ağus. ine hasta olmam lazımdı olmadım dün test yaptım çift çizgi koyar koymaz belirdi acilden kan testi verdim bhcg : 4917 çıktı kaç haftalık hamileyim sizce dr a haftaya gideceğim çalışıyorum belkide kalp atışını duyarım haftaya diye de gitmiyorum.
2 gün sora 2 katı olursa tebrik ederim canım herşey yolunda :)Kızlar merhabalar:) bende dün bir kan testi yaptırdım ve size sormak istedim, emin olamadım. 23 Temmuz son adet tarihim dün sabah yani 19 ağustos sabahı yaptırdığım test 41,27 çıktı. Sizce normal mi?
O zaman yarın tekrar yaptırıyım umarım herşey yolundadır çok teşekkür ederim :)2 gün sora 2 katı olursa tebrik ederim canım herşey yolunda :)
Rica ederim aynı saatte yaptır az çok farkediyor :)O zaman yarın tekrar yaptırıyım umarım herşey yolundadır çok teşekkür ederim :)
ÇOĞUL GEBELİK VE ADEN NEDİR ACABA BİLGİ VEREBİLİRMİSİNZNerdeyse 5-6 haftalık gibi ya çoğul gebelik yada Aden oldum sandın ama üstüne gördün :) Tebrik ederim haftaya Dr gitsen kalp atışını da duyarsın muhtemelen :)
Adet dicektim canım yanlış yazmışım değerin haftana göre çok yüksek böyle olunca ikiz olabiliyor diye duymuştum yani çoğul gebelik :)ÇOĞUL GEBELİK VE ADEN NEDİR ACABA BİLGİ VEREBİLİRMİSİNZ
ŞUAN BİRAZ KORKTUM AÇIKÇASI RABBİM HAYIRLISINI VERSİN HAKKIMIZDAAdet dicektim canım yanlış yazmışım değerin haftana göre çok yüksek böyle olunca ikiz olabiliyor diye duymuştum yani çoğul gebelik :)
Ayy Özür dilerim Hayır yanlış anladın beni sonuç olarak değerin güzel korkma haftaya kalp atışını da duyarsın hayırlısıyla kucağına da al inşallah :)ŞUAN BİRAZ KORKTUM AÇIKÇASI RABBİM HAYIRLISINI VERSİN HAKKIMIZDA
Prolaktin yukselmis olabilir cnm gorun tabi doktorakizlar ,asiri Gögüs agrim var patlyacak kadar sisti sanirim hamilelik degil dun kan tahlilim 0.1 cikti....hangi dr gorunmeliyim jinekolog olur mu??? acil yardim gogus agrisindan sisliginden cok rahatsiz oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?