Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Hayırlı uğurlu olsun elmic çok sevindim. Eşine şöyle ya niye söylemiyorsun, ne mutlu bi haber bu :) herşey yolunda gider inşallah

CNm şimdi okudum bende sabah test yaptım ama negatifti olabılıyor böyle Şeyler gec Döllenme flan varsa kanda bile çıkamayabilir o yuzden regl olana kadar ümidini kesme
Of ya canim valla yine uzuldum bole cikinca gecen ay kimyasal gebelik yasadim daha onun uzuntusunu atamadim bu ay yine husran sanirim ne blm

reglime 15 gun kala inanilmaz gogus sisligi ve karnimda sislik var gogsume dokunamiyorum bile... adet bitimi bir kere korunmasiz birliktelik yasadik esimle cooook korktum suan ikinci hamilelige hazir degilim.....

reglime 11 gun kala yani bugun kan tahlili yaptirdim ....0.1 cikti .yukselmez demiiii artik iliskiden tam 12 gun gecti olmus olsaydi biraz da olsa cikardi demi bukadar dusuk cikmazdi demiiiii ????

6 aydır kocamla ayrınız adet gunünden 15 gün sonra iliskiye girdimve bugun adet olmam gerekirken olmadım testyaptım ikinci çizgi silik gözlüyordudayanamadım kan testi yaptırdın doktordurum biraz karışık dedi 3 gün sonra tekraryaptır dedi ne yapmalim yoksa hamilemiyimlütfen yardımcı olun

aydır kocamla ayrınız adet gunünden 15 gün sonra iliskiye girdimve bugun adet olmam gerekirken olmadım testyaptım ikinci çizgi silik gözlüyordudayanamadım kan testi yaptırdın doktordurum biraz karışık dedi 3 gün sonra tekraryaptır dedi ne yapmalim yoksa hamilemiyimlütfen yardımcı olun

muhtemelen hamilesiniz ama geç döllenme olmuş olabilir verdiğiniz tarihe göre, değer de buna bağlı olarak düşük çıkmışsa, doktor onu takip etmek istemiştir.

kızlar ben 24 temmuzda adet oldum 29 una bitti 18 ağus. ine hasta olmam lazımdı olmadım dün test yaptım çift çizgi koyar koymaz belirdi acilden kan testi verdim bhcg : 4917 çıktı kaç haftalık hamileyim sizce dr a haftaya gideceğim çalışıyorum belkide kalp atışını duyarım haftaya diye de gitmiyorum.

Nerdeyse 5-6 haftalık gibi ya çoğul gebelik yada Aden oldum sandın ama üstüne gördün :) Tebrik ederim haftaya Dr gitsen kalp atışını da duyarsın muhtemelen :)

Kızlar merhabalar:) bende dün bir kan testi yaptırdım ve size sormak istedim, emin olamadım. 23 Temmuz son adet tarihim dün sabah yani 19 ağustos sabahı yaptırdığım test 41,27 çıktı. Sizce normal mi?

kizlar ,asiri Gögüs agrim var patlyacak kadar sisti sanirim hamilelik degil dun kan tahlilim 0.1 cikti....hangi dr gorunmeliyim jinekolog olur mu??? acil yardim gogus agrisindan sisliginden cok rahatsiz oldum...

kizlar ,asiri Gögüs agrim var patlyacak kadar sisti sanirim hamilelik degil dun kan tahlilim 0.1 cikti....hangi dr gorunmeliyim jinekolog olur mu??? acil yardim gogus agrisindan sisliginden cok rahatsiz oldum...
Prolaktin yukselmis olabilir cnm gorun tabi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…