canim hamilesin 5 ve ustu deger hamileligi gosterir...regli gunun gectimi ne zaman yapildi tahlil?kızlar acilen yardım beta hcg testi sonucu 15,9 sizce budurmda hamilemiyim değilmiyim yardımlarınıza ihtiyacım var
Korkma canim stres yapma adetinden kac gub gecti ?Bugun bi damla geldi ama sonuçta 40 çıktı Ama yinede çok korkuyorum
Ozaman bi damla geldiyse sorun yok canim takma kafana 2 gun snr iki katina cikarsa sorun yok demektirNormalde dün olmam gerekiyordu bugün sabah bi damla geldi sadece
Beta 40 cikmazki ozamanİnşallah bide ben ertesi gün hapı kullanmıştım ondanda olabilir mi gecikmesi
inşallah çok teşekkür ederim rabbim herkesin kalbine göre verir inşallah.Ayy Özür dilerim Hayır yanlış anladın beni sonuç olarak değerin güzel korkma haftaya kalp atışını da duyarsın hayırlısıyla kucağına da al inşallah :)
canim hamilesin 5 ve ustu deger hamileligi gosterir...regli gunun gectimi ne zaman yapildi tahlil?
Canım benim adetim 5 gün geçti ve kan tahlil sonucum 10 du şimdi annesinin bitanesi 8 hafta 4 günlük kalp atışları mızı da duyduk :) geç döllenme olmuş adete 3 gün kala yumurtlamıştım zaten :) seninki de öyledir önemli olan 2 günde bir iki kat artması :) artıyorsa sıkıntı yoktur canım :)canım çok teşekkürler 5gün geçti doktorda emin olamadı dediki daha yeni yerleşiyor olabilir dedi ama bu değer 50ye kadar hamileleik yok dednebilir dedi pazartesi tekrar test ama ultrasonda çıkmadı bişey yeni geç ovulasyon olabilir filan dedi anlmadım kafam iyice karıştı valla
Canım benim adetim 5 gün geçti ve kan tahlil sonucum 10 du şimdi annesinin bitanesi 8 hafta 4 günlük kalp atışları mızı da duyduk :) geç döllenme olmuş adete 3 gün kala yumurtlamıştım zaten :) seninki de öyledir önemli olan 2 günde bir iki kat artması :) artıyorsa sıkıntı yoktur canım :)
Amiiin Rabbim hepimizin yavrularını bize bağşlasın :)ay sen böyle annesin birtanesi yazınca gözüm doldu valla canım allahım esirgesin bütün kötülüklerden
gebelik testinde aç ve ya tok sabah ya da akşam önemli dğeil die biliyorum ben öğlen vakti tok karna gittimMrb kızlar pazartesi kan vermeye gidicem aç mi gitmeliyim tok mu ? Sabah gitmek daha iyi olur değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?