Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar acilen yardım beta hcg testi sonucu 15,9 sizce budurmda hamilemiyim değilmiyim yardımlarınıza ihtiyacım var

merhaba ..benim çatlatma iğnesinin 14. günü ve beta 169 çıktı iyi mi bu değer bilen arkadaşlar cvp verebilir mi

Kızlar selam. Benim SAT 23 temmuz. Ben pazartesi idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı ikinci çizgi. Doktor bu kadar erken çıkması mümkün değil dedi. kan testi yaptırdım dün bu 758.4 çıkmış. Eğer bu ay hamile kaldıysam en fazla 4 haftalık olması lazım hatta 4 hafta olmasına bile 2-3 gün var. Acaba hamile miyim öğleden sonra gidicem doktora çok sabırsızım.

canim hamilesin 5 ve ustu deger hamileligi gosterir...regli gunun gectimi ne zaman yapildi tahlil?

canım çok teşekkürler 5gün geçti doktorda emin olamadı dediki daha yeni yerleşiyor olabilir dedi ama bu değer 50ye kadar hamileleik yok dednebilir dedi pazartesi tekrar test ama ultrasonda çıkmadı bişey yeni geç ovulasyon olabilir filan dedi anlmadım kafam iyice karıştı valla

Canım benim adetim 5 gün geçti ve kan tahlil sonucum 10 du şimdi annesinin bitanesi 8 hafta 4 günlük kalp atışları mızı da duyduk :) geç döllenme olmuş adete 3 gün kala yumurtlamıştım zaten :) seninki de öyledir önemli olan 2 günde bir iki kat artması :) artıyorsa sıkıntı yoktur canım :)

ay sen böyle annesin birtanesi yazınca gözüm doldu valla canım allahım esirgesin bütün kötülüklerden

Mrb kızlar pazartesi kan vermeye gidicem aç mi gitmeliyim tok mu ? Sabah gitmek daha iyi olur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…