değil geriden geliyor..çarşamba 334 se perş 600 bu gün 1000 in üzerinde olması gerekiyor..Bende çarşamba günü yaptım 334 bugün yaptım 427 çıktı iyimi sonuç sizce
Bugun transferin 14 günü doğal gebelik degildeğil geriden geliyor..çarşamba 334 se perş 600 bu gün 1000 in üzerinde olması gerekiyor..
Kızlar selam. Benim SAT 23 temmuz. Ben pazartesi idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı ikinci çizgi. Doktor bu kadar erken çıkması mümkün değil dedi. kan testi yaptırdım dün bu 758.4 çıkmış. Eğer bu ay hamile kaldıysam en fazla 4 haftalık olması lazım hatta 4 hafta olmasına bile 2-3 gün var. Acaba hamile miyimöğleden sonra gidicem doktora çok sabırsızım.
canım bende pazartesi kan vercem inşaallah ikimizinde yüzü gülerMrb kızlar pazartesi kan vermeye gidicem aç mi gitmeliyim tok mu ? Sabah gitmek daha iyi olur değil mi?
transferlerde değişiyor mu bilmiyorum ama normal bir gebeliğin devam etmesi için yani sağlıkla devam etmesi için değerin her gün 2 katına çıkması gerekiyor die biliyorum.. dr unuz ne dediBugun transferin 14 günü doğal gebelik degil
Inşallah canım ya dua edelim de olsun idrar testi yaptım bugün hiçbişey çıkmadı acaba olmadı mıcanım bende pazartesi kan vercem inşaallah ikimizinde yüzü güler
Nasıl yani.2 gunde bir iki kat artması lazım. Niye 1000 olsun ki.en kötü % 60 artmalı,tupdeğil geriden geliyor..çarşamba 334 se perş 600 bu gün 1000 in üzerinde olması gerekiyor..
Sağol inşallah hersey yolundadirNasıl yani.2 gunde bir iki kat artması lazım. Niye 1000 olsun ki.en kötü % 60 artmalı,tupesma73 cnm tup bebekte bazen böyle yavaş artışlar olabiliyor.pazar gunu yaptırırsan daha belli olur.hakkında hayırlısı olsun.
Gebelik yok cnmYardım lütfen kan testi
Hamile degilsin cnmYardım lütfen kan testi
Sonucun 0.1 cıkmış.gebelik için 5 den yukarı bir deger olması lazım.belki başkabir seyi kontrol etmek için cağırmıştırPeki çok teşekkür ederim ama doktorum kesin bişey demedi nedenn olabilir haftaya tekrar gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?