Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kizlar bugun jinekologa gittim gogsumdeki disliklerden dolayi onada sordum bazi yerlerde iliskiden 12 gun sonra kan tahlilinde cikar mi gebelik dedim.....dr kesinlikke cikmaz dediii adet gectikten sonra yapilmali dediiii.......

gogus agrisi icin genelcerahiye gonderdi ultrasonda bakildi goguslerde kanallarda genisleme baslangiciymis...korkulacak bisey yok dedi polikistik over dan kaynaklaniyor dedi.....her 6 ayda bir kontrol dedi ...jinekolog da bugun bakti polikistik ovet var dedi bunun tedavisi acikcasi tam olarak yok dedi....

doktor neden öyle demiş bilmiyorum ama sat 23 temmuz diyorsunuz, idrarda çıkabilir tabii ki, ve kan değeriniz harika gözüküyor. erken döllenme olabilir. şimdiden tebrikler :) darısı bekleyen hepimizin başına :)

Bugun transferin 14 günü doğal gebelik degil
transferlerde değişiyor mu bilmiyorum ama normal bir gebeliğin devam etmesi için yani sağlıkla devam etmesi için değerin her gün 2 katına çıkması gerekiyor die biliyorum.. dr unuz ne dedi

bence daha erken canm pazartesi kan testinden çikacagini düşünüyorum ama idrar testi günün gecerse yapsaydın

değil geriden geliyor..çarşamba 334 se perş 600 bu gün 1000 in üzerinde olması gerekiyor..
Nasıl yani.2 gunde bir iki kat artması lazım. Niye 1000 olsun ki.en kötü % 60 artmalı,tup esma73 cnm tup bebekte bazen böyle yavaş artışlar olabiliyor.pazar gunu yaptırırsan daha belli olur.hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…